×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اربعین ، صحنه عینیت‌بخشی به فرهنگ عاشورا و وحدت امت اسلامی استالحاق ۱۵۰۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی به منطقه ویژه سلفچگاناستاندار قم از ملی‌پوشان قمی در آستانه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ تقدیر کردپنج تالاب قم در فهرست تالاب‌های قانون حفاظت، احیا و مدیریت تالاب‌ها ثبت شده‌اند تأمین برق پایدار مواکب اربعین قم با اجرای برنامه‌های پیشگیرانه شرکت توزیع برققم از «شهر ملی انگشتر» به «شهر ملی صنایع‌دستی» تبدیل شد بررسی راهکارهای رشد و توسعه والیبال در قمارائه خدمات ۲۴ ساعته موکب امامزادگان قم‌المقدسه در سامرا در ایام اربعین فوت یک جوان در بلوار شهید کبیری قمپایان رانندگی خطرناک کودک ۱۱ ساله در جمکراننخستین یارانه نقدی کودهای فسفاته و پتاسه به حساب کشاورزان قمی واریز شدحضور در تجمعات شبانه باعث تقویت لشکر امام حسین علیه السلام استبخش «اعلام مغایرت ساعت خاموشی» برای رسیدگی به گزارش‌های مشترکان برق راه‌اندازی شدپاسخ رهبر انقلاب اسلامی به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنانتبدیل حکم قلع بنا به جریمه و امکان تقسیط تا پایان سالقمی ها مغضوب دیروز ،مظلوم امروزکشف بيش از ۲۶تن کود و بذر ذرت احتکار شده در قمواحدهای HSE نقش مؤثری در کاهش مخاطرات زیست‌محیطی واحدهای صنعتی دارندتوقيف ۲ دستگاه موتور سنگين قاچاق در قمبرخورد قاطع با ۵۴ نانوایی غیرمجاز در قم
بدرقه و تشییع باشکوه رهبر شهید در بلوار پیامبر اعظم قم؛
true
شعار «انتقام انتقام» و «هیهات من الذله» در قم طنین انداز شد
پیکرهای مطهر امام شهید انقلاب و، شهید دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی، شهیده سیده بشری حسینی خامنه‌ای، شهیده زهرا حدادعادل و شهیده زهرا محمدی گلپایگانی بر دستان پُر مهر مردم وفادار قم تشییع شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دیار قیام و حماسه امروز با شعار «انتقام انتقام» و «هیهات من الذله» یکپارچه تبدیل به اقیانوسی متلاطم از اندوه، پایداری و فریاد شد.
 
پیکر مطهر و گلگون‌کفن رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی شهید سید علی خامنه‌ای، به همراه اعضای پاکباخته خانواده‌شان، شهید دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی، شهیده سیده بشری حسینی خامنه‌ای، شهیده زهرا حدادعادل و شهیده زهرا محمدی گلپایگانی بر دستان پُر مهر و لرزان ملت وفادار تشییع شد. 
 
پس از اقامه نماز بر پیکرهای مطهر امام شهید و  خانواده ایشان، سیل خروشان و بی‌انتها از عاشقان ولایت و امامت، حرکت حماسی خود را از میعادگاه مسجد مقدس جمکران آغاز کردند.

جمعیت میلیونی حاضر که چون رودی جاری و متلاطم تمام عرض بلوار پیامبر اعظم (ص) را در بر گرفته بود، با گام‌هایی استوار و دلهایی داغدار به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) حرکت کردند تا در آغوش پرمهر کریمه اهل‌بیت (س) تسکین یابند و با آرمان‌های سرخ شهدا تجدید میثاق کردند.
 
طنین شعارهای استکبارستیزی و اهتزاز بیرق‌های سرخ انتقام
 
فضای عمومی شهر مقدس قم و مسیر تشییع، مظهر ایستادگی و اقتدار ملی است. آسمان این دیارِ حماسه‌ساز زیر سایه پرشکوه پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماد عزت کشور، و بیرق‌های سرخ‌رنگ خونخواهی قرار داشت که اهتزاز آن‌ها پیام قاطع و بدون بازگشت جبهه حق را به سراسر جهان مخابره کرد.
 
امت به ستوه آمده از جنایات ددمنشانه استکبار جهانی، با چشمانی اشک‌بار اما مشت‌هایی گره‌کرده و پولادین، فریادهای کوبنده «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
 
این فریادهای رسا و طنین‌انداز، عهدی قاطع از سوی ملت حزب‌الله برای گرفتن انتقامی سخت، پشیمان‌کننده و پایداری بر خط سرخ جهاد تا اضمحلال کامل عاملان این جنایت بود.
 
همبستگی ملی؛ تجلی حضور علما، مراجع و قشرهای مختلف ایران‌زمین
 
شهر مقدس قم امروز به عنوان کانون همبستگی ملی، میزبان خیل عظیمی از علما، فضلا و اعضای جامعه مدرسین و حوزه علمیه بود که دوشادوش قشرهای مختلف مردم قرار گرفتند.

زائران و دلسوختگان از سراسر ایران‌زمین از پیر و جوان، دانشگاهیان، بازاریان، کارگران و کشاورزان فرسنگ‌ها راه را پیموده بودند تا در این وداع تاریخی حضور یابند. هیچ مرزی میان قشرها دیده نمی‌شد؛ امت یکپارچه و یک‌صدا در سوگ رهبر حکیم خود گریستند و بر تداوم راه ایشان پای فشردند.
 
از عتبات عالیات تا مضجع شریف رضوی
 
گفتنی است بر اساس برنامه‌ریزی‌های اعلام‌شده، آیین تشییع رهبر شهید در روز دوشنبه با حضور گسترده مردم در تهران برگزار شد. 
 
بر این اساس، پیکر پاک شهید انقلاب روز چهارشنبه برای برگزاری مراسم تشییع به نجف اشرف و کربلای معلی منتقل می‌شوند تا امت حزب الله عراق نیز در آیین وداع با رهبر شهید انقلاب حضور یابند و پس از آن نیز پیکر پاک رهبر شهید انقلاب برای برگزاری مراسم نهایی تشییع و خاکسپاری به مشهد مقدس انتقال خواهد یافت و در جوار بارگاه منور حضرت امام رضا(ع) به خاک سپرده خواهد شد.

پایان پیام

true

true
false
true