×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سرپرست اداره کل صنعت؛ معدن و تجارت استان قم منصوب شدآیین امضای قراردادهای بهینه‌سازی مصرف گاز با شرکت‌های کارور برگزار شددیدار مردمی و چهره به چهره مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم با مردم 5 هزار و 500 کیلومتر عملیات برف روبی و نمک پاشی در راههای قم اجرا شداستان قم رتبه سوم اجرای طرح "مهتا" در کشور را کسب کرداجرای طرح سامانه پایش آنلاین سفر (سپاس) دراستان قم مصرف آب خانوار با تجهیزات كاهنده تا ۳۰ درصد كاهش می‌یابدپیشرفت قابل توجه پروژه‌های نیروگاه‌های مقیاس کوچک در استان قممسکن ملی با انرژی خورشیدی، گام بلند قم به سوی آینده‌ای پایدار۲۷ زندانی در قم آزاد شدنداهدای 262 سری جهیزیه و کمک به ازدواج مددجویان قمآخرین وضعیت مصرف گاز طبیعی در استان قم بررسی شدپایان ارز رانتی؛ یارانه‌ای که از جیب واسطه‌ها به سفره مردم می‌رسد۱۰۱ کیلومتر شبکه‌ گاز طبیعی در استان قم اجرا شدزمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در استان قم کاهش یافتفاز سوم توسعه مجتمع صنعتی پارسیان پارت پاسارگاد اقتتاح شداستخدام در دهیاری های کشورنوسازی گسترده ناوگان اتوبوس‌رانی قمعوارض نوسازی خود را در سامانه «قمیار»پرداخت کنید۸ مگاوات برق خورشیدی به شبکه برق کشور متصل شد
برنامه های هفته جوان در قم اعلام شد
true
استان قم رتبه سوم اجرای طرح
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم با تشریح برنامه های هفته جوان گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته جوان بیش از ۳۰ مورد برنامه در نظر گرفته شده است که اولین برنامه همین نشست خبری امروز با اصحاب رسانه است و دومین برنامه نشست خبری روز چهار شنبه ۸ بهمن در زمینه ورزش برای جوانان و نیز جشن های این هفته که شامل جشن روز جوان می باشد روز پنج شنبه در سالن شهدای شهر قنوات برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر سلطانی در ادامه اضافه کرد: بر پایی نمایشگاه دستاوردهای جوانان در بلوار پیامبر اعظم در هفته جوان؛ مراسم  تقدیر ار ۲۰ جوان در شهر جعفریه روز یکشنبه ؛ برگزاری پنج نشست علمی تخصصی در طول هفته در حوزه ورزش و جوان؛ برپایی جشن میلاد حضرت  علی اکبر ع  و تجلیل از جوانان برتر در روز  شنبه ۱۱ بهمن در سالن  اجتماعات امامزاده سید علی و اردوی جوانان و بازدید از کارخانه پاکشوما است از جمله برنامه های این هفته می باشد.

دکتر سلطانی در ادامه با اشاره به اجرای طرح "مهتا" گفت : دوره های کارآموزی و کارورزی طرح مهتا با همکاری  وزارت ورزش و نیروهای مسلح و اداره کل فنی و حرفه ای با هدف آشنایی سربازان با دورهای شغلی و یادگیری مهارتهای شغلی مختلف در طول دوران سربازی در حال اجراست که استقبال خوبی از طرف سربازان شدخ است بطوریکه مابا برگزاری ۷۷ دوره و آموزش  ۱۰۷۳ نفر کارورز سرباز  در اجرای طرح مهتا توانستیم  رتبه سوم کشوری را کسب کنیم.

وی گفت : از دیگر برنامه های هفته جوان دیدار مردم و مسئولین با خانواده های شهدا مخصوصا شهدای اغتشاشات دی ماه؛ پویش برای یار جوان ؛ انتشار شعارهای هفته جوان در قالب هشتک و پویش در طول هفته در فضای مجازی ؛ برگزاری پویش نذر خون در مرکز انتقال خون؛  پخش فیلم در فرهنگسرای جوان ؛ برگزاری جشن هفته جوان در خلجستان روز شنبه ۱۱ بهمن ؛جشن تجلیل از جوانان برتر استان؛همایش گرامیداشت سالروز جوانان فرهنگی شنبه ۱۱ بهمن ؛ مشاوره رایگان به زوج های جوان در ۸۰ مرکر مشاوره به صورت رایگان؛ گلریزان زندانیان جوان برای جرایم غیر عمد در بلوار پیامبر اعظم  طریق المهدی؛  غبار روبی گلزار شهدا با حضور مسئولین ؛ همایش جوانی جمعیت در فرهنگسرای جوان؛ و افتتاح دو مرکز مشاوره  در این هفته از جمله عناوین این برنامه ها می باشد.

دکتر سلطانی در ادامه گفت:از دیگر برنامه های هفته جوان تقدیر از فرماندهی نیروی انتظامی و همکاران آنها؛ مراسم تحلیل از قهرمانان  ورزشی ۱۴۰۳ ؛ ایجاد دبیرخانه مهارتهای زندگی در مورد ازدواج و خانواده و تولید محتوای رسانه ای در این مورد مانند  ماهنامه ای که اولین بار در آذر ماه منتشر شده است .

رصد تولید محتوای رسانه ای دربحث اموزش ازدواج  بر عهده استان قم گذاشته شد

وی تاکید کرد: دبیرخانه دوم تولید محتوا  تحت عنوان" وصال شیربن" است که  یک مرحله در ماه قبل اجرا شده است. در قالب رسانه متن؛ پادکست ؛ موشن گرافی و ...که شرکت کنندگان آثار خود را ارسال کردند . درزمینه تشویق و ترغیب به ازدواج تفاهم نامه هایی با ۱۳ صنف و ۷۰ کسبه  بستیم که خدماتی ارزان به زوج ها در زمینه های شیربنی؛ کیک و فیلم‌برداری و مقدمات مربوط به ازدواج به زوجهای جوان داده شود .
پایان پیام

true

true
false
true