×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم از دو بانوی بازنشسته صنعت برق تجلیل کرد کنتور‌های آب را عایق بندی کنیدمردانی که روشنایی خانه‌ها مدیون تلاش و همت آنهاستهشدار هواشناسی قم نسبت به وزش باد شدید و افت محسوس دما در قمنخستین دوره مسابقات ساخت پل ماکارونی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد کشف و ضبط ۱۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در ۲ مرکز تجاری سطح استان قمحمایت قاطع دادستان قم از شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استاننخستین دستگاه پت اسکن استان قم راه اندازی می شودمراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در مدرسه فیضیه برگزار شدبررسی آمادگی راه‌های مواصلاتی قم در شرایط بحرانی10رام قطار فوق‌العاده حومه‌ای به مسیر تهران–قم–جمکران اختصاص یافتاعطای وام اشتغال‌زایی و گردشگری در استان قمقمی‌ها در پویش "یلدای مهربانی" بیش از ۵.۵ میلیارد مشارکت کردنداستان قم فردا چهارشنبه تعطیل اعلام شدتمامی واحدهای قضایی استان و سازمان‌های تابعه فردا تعطیل استتیم عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان قم به استان البرز اعزام شداستفاده از تجهیزات كاهنده، راهكار مؤثر در مدیریت مصرف آب استهرمسئولی که قدرت اداره کشور و یا وزارتخانه اش را ندارد، حرام است به کارش ادامه دهدپیام تسلیت حضرت آیت الله حاج شیخ محمد جواد فاضل لنکرانی بمناسبت ارتحال آیت الله آقای حاج سید علی شفیعیاستانداری قم: حقوق مصرف‌کنندگان در بازار روغن خط قرمز است
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان قم:
true
قمی‌ها در پویش
معاون توسعۀ مشارکت‌های مردمی کمیته امداد قم از مشارکت بیش از پنج و نیم میلیاردی مردم استان در پویش "یلدای مهربانی" خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛عباس جوشقانیان ،معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با اشاره به پویش "یلدای مهربانی" گفت: در راستای حمایت از مددجویان، این پویش در قالب جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی از ۱۵ آذر آغاز و تا شب یلدا ادامه داشت.

وی ادامه داد: در مجموع با کمک خیرین و مردم نیک‌اندیش استان، ۵ میلیارد و ۸۳۱ میلیون تومان کمک جمع‌آوری و به خانواده‌های تحت پوشش اهدا شد.

معاون توسعۀ مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قم عنوان کرد: حدود ۲۰ هزار خانوار تحت پوشش داریم که تقریبا به نیمی از آن‌ها در قالب بسته‌های معیشتی و یا یلدایی و به صورت نقدی کمک شد که به طور میانگین اعتبار هر بسته بیش از یک میلیون تومان بود.

وی دربارۀ سایر پویش‌هایی که در ماه رجب اجرا می‌شود، گفت: به مناسبت ۱۳ رجب و روز پدر، برای ایتامی که فاقد پدر هستند، کمک‌های ویژه جمع‌آوری می‌شود، همچنین پویش "هر ایرانی یک صندوق صدقۀ الکترونیکی" هم در حال اجرا است. جوشقانیان خاطرنشان کرد: مردم خیراندیش استان می‌توانند با ارسال عدد ۳ به شمارۀ ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۵ و نصب برنامه‌ای که از طریق لینک برای آن‌ها ارسال می‌شود‌، در پوی‌های این نهاد شرکت کنند تا کمک‌های آن‌ها برای افراد تحت پوشش و سایر نیازمندان استان هزینه شود.

پایان پیام

true

true
false
true