×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

۵ بانوی زندانی همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا س در قم آزاد شدندنیروگاه خورشیدی ۵۰ کیلوواتی در شهرداری منطقه شش قم راه‌اندازی شدنیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری قم به بهره‌برداری رسید احداث دو نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و ۲۰۰ مگاواتی در قم تکذیب یک خبرسازی دروغ در مورد تعطیلی یک‌هفته‌ای مدارس در استان قمآئین «مهربانو» در قم در قم برگزار شدبزرگ‌ترین تصفیه‌خانه مجتمع‌های خدماتی و گردشگری کشور در قم افتتاح شدآیین کلنگ‌زنی کلانتری 23 پاسداران فرماندهی انتظامی شهرستان قمآئین خطبه‌خوانی ویژه بانوان در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) برگزار شدجشن میلاد حضرت فاطمه(س) ویژه بانوان کارمند شهرداری قم برگزار شدبیش از ۳۰هزار بسته معیشتی بین نیازمندان قمی توزیع شداجرای طرح نوسازی و بازسازی ناوگان عمومی حمل و نقل عمومی جاده ای مسافر در استان قم مدیریت بحران استان قم رتبه اول رزمایش عضوگیری کانال ایتای سازمان مدیریت بحران کشور را کسب کرددولت از رسانه‌های مستقل حمایت می‌کندبرنامه های میلاد حضرت فاطمه زهرا س در بقاع متبرکه استان قم اعلام شدجشن ازدواج ۷۳۰ زوج دانشجو در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شدحذف سهمیه بنزین خودروهای نوشماره زیر 1 میلیارد منتفی شدکشف و توقیف ۲ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در استان قمنخستین نشست TBM خط گرم در شرکت توزیع نیروی برق استان قم برگزار شدآیین شکرانه ۱۰۰۰ روز خدمت جهادگران اجتماعی قم برگزار شد
true
نیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری قم به بهره‌برداری رسید
نیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری قم با حضور مهندس بهنام‌جو استاندار قم، معاونین استاندار و جمعی از مدیران ارشد استان، در یک مراسم ویژه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛این پروژه در راستای تقویت تامین انرژی و کاهش ناترازی‌های انرژی در استان اجرا شده است.

امیرعباس بقایی فرماندار قم در این مراسم در سخنانی، به تبیین اهداف و دستاوردهای این پروژه پرداخت و گفت: با عنایت خداوند متعال و تدابیر استاندار محترم قم، نیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی در کمتر از یک ماه کاری به بهره‌برداری رسید.

این پروژه نمونه‌ای از عزم دولت چهاردهم در راستای کاهش ناترازی انرژی و استفاده بهینه از منابع تجدیدپذیر است.

تاکیدات رهبر انقلاب درباره صرفه‌جویی انرژی در این پروژه به عمل رسید

«بقایی» فرماندار قم، با بیان این که بهره‌برداری یک‌ماهه از نیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی در محل ساختمان فرمانداری قم نشان‌دهنده عزم دولت چهاردهم و جناب مهندس بهنام‌جو استاندار قم است، گفت: تأکیدات رهبر انقلاب درباره صرفه‌جویی انرژی در این پروژه به عمل رسید.

امیرعباس بقایی فرماندار قم، در آئین افتتاح و بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی در محل ساختمان فرمانداری قم که با حضور مهندس بهنام‌جو استاندار قم، معاونین استانداری و جمعی از مدیران ارشد استان برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن سالروز میلاد حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و سالروز ولادت امام خمینی(ره)، اظهار داشت: این نیروگاه خورشیدی پنج برابر مصرف فرمانداری برق تولید می‌کند و منبع درآمد پایدار خواهد بود.

فرماندار قم با اشاره به پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت برنامه‌ریزی استانداری قم برای افتتاح این پروژه، به توصیه‌های مقام معظم رهبری درباره ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی افزود: این پروژه می‌تواند فرمانداری قم را در مسیر خدمت‌رسانی بهتر به مردم یاری کند.

نیروگاه خورشیدی فرمانداری قم الگوی مدیریت مصرف و درآمدزایی پایدار در دستگاه‌های اجرایی است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم نیز با اشاره به بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری گفت: اجرای این پروژه نشان می‌دهد دستگاه‌های اجرایی می‌توانند هم‌زمان با صرفه‌جویی انرژی، به سمت درآمدزایی پایدار و استفاده از فناوری‌های نوین حرکت کنند.

مرتضی رحمان‌نیا در مراسم افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی در ساختمان فرمانداری قم با قدردانی از حمایت‌های مهندس بهنام‌جو استاندار قم و همت بقایی فرماندار قم در پیشبرد طرح‌های تحول‌آفرین اظهار کرد: بهره‌برداری از این نیروگاه نمادی از حرکت استان در مسیر مدیریت هوشمند انرژی و اصلاح الگوی مصرف است.

وی افزود: این سامانه خورشیدی نه تنها نیاز انرژی فرمانداری را تأمین می‌کند، بلکه مازاد تولید آن به شبکه بازمی‌گردد و می‌تواند منبع درآمد پایدار برای دستگاه اجرایی باشد.

رحمان‌نیا با اشاره به شرایط کشور در حوزه ناترازی انرژی گفت: هر دستگاه اجرایی باید سهم خود را در کاهش مصرف، حرکت به سمت فناوری‌های پاک و کاهش هزینه‌های غیرضروری ایفا کند. امروز فرمانداری قم نشان داد می‌توان با مدیریت صحیح، هم در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرد و هم به سمت تولید و درآمدزایی رفت.

معاون استاندار قم تأکید کرد: باید این تجربه به‌عنوان الگویی در سایر دستگاه‌های اجرایی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

پایان پیام

true

true
false
true