×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

گردهمایی مسئولین فرهنگی و دینی صنعت برق كشور در قم برگزار شدقاچاقچي ترياک با 34 کیلو مواد مخدر دستگير شدکشف 10 دستگاه ماينر غيرمجاز در قمدستگيري زن 58 ساله با 19 فقره سابقه کيفري در قمطرح بهسازی و روکش آسفالت محور قدیم شهرستان جعفرآبادمناسب‌سازی فضاها و اماکن عمومی و ایجاد اشتغال پایدار 2 اولویت خدمت به معلولین است 21 هزار نفر معلول تحت پوشش بهزیستی قم هستنداحداث و تغییر کاربری درطول جاده ها، منوط به رعایت اصول ایمنی است باند 8 نفره سارقان کش‌روزني در قم زمين‌گير شدیک نوجوان در محور قم - جعفریه به علت واژگونی پراید جان باختتوسعه گردشگری زیارتی، سلامت و راه‌اندازی قطاری قم‌گردی در قمپژوهش بدون پیوند با صنعت اثربخش نیستکاشت ۳۰۰۰ نهال در منطقه کوکان قماعضای جدید هیئت منصفه مطبوعات استان قم مشخص شدندمردم از ما چفیه انداختن و شعر و شعار نمی‌خواهند؛ از ما عمل می‌خواهندمدارس و دانشگاه‌های قم فردا چهارشنبه هم غیرحضوری شدمشارکت نخبگان و بخش خصوصی موتور پیش‌برنده آینده قم استاستاندار قم: پروژه‌های اطراف حرم سامان‌دهی می شودمدیرکل بنیاد شهید از نقش فعال شهرداری قم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تقدیر کردپیشرفت 70 درصدی پروژه احداث راهدارخانه مرکزی شهرستان کهک
مدیر کل بهزیستی قم در مراسم روز جهانی معلولین :
true
 21 هزار نفر معلول تحت پوشش بهزیستی قم هستند
مدیر کل بهزیستی قم در مراسم روز جهانی معلولین خواستار اهتمام کلیه دستگاه های تصریح شده در قانون جامع حمایت از حقوق معلولین به وظایف قانونی خود در این حوزه شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر حجت اله محمدزاده مدیر کل بهزیستی قم در مراسم روز جهانی معلولین که با شعار فراگیرسازی جامعه‌؛ تلفیق اجتماعی افراد دارای معلولیت و به همت اداره کل بهزیستی استان قم و با مشارکت شهرداری قم، تشکلهای فعال در امور معلولین و موسسات خیریه و با حضور دکتر محمودی سرپرست معاونت فرهنگی ، اجتماعی و امور زایرین استانداری ، حجج اسلام باباگل زاده و زمزم مدیرکل رفاهی و اجتماعی استانداری قم  و معاونین و مددکاران بهزیستی ، مدیران شهرداری ، دستگاه قضائی و جمع کثیری از افراد دارای معلولیت در سالن اجتماعات باغ موزه دفاع مقدس قم متنوع برگزار شد ، قانون جامع حمایت از حقوق معلولین را سند تحویل و چراغ راه خدمت در این حوزه دانست.

دکتر محمدزاده با اشاره به جامعه 41 هزار نفری تحت پوشش بهزیستی قم که با بعد خانوار حدود 115 هزار نفر می شوند گفت : بیش از 21 هزار نفر از این رقم را افراد دارای معلولیت تشکیل می دهند که از خدمات مستمر و موردی بهزیستی بهره مند هستند.

مدیر کل بهزیستی قم با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که کمک و خدمت به معلولین را نه تنها وظیفه بهزیستی بلکه وظیفه همه دستگاه های دولتی و غیردولتی و نهادهای انقلابی می دانند گفت : بهزیستی در واقع مطالبه گر و متولی پیگیری حقوق این عزیزان است و در این راه از هیچ تلاشی فرو گزار نخواهد کرد .

دکتر محمدزاده با اشاره به هماهنگی بسیار خوب بین دستگاه های استان و حمایت قاطع استاندار محترم ، همراهی شهرداری ، پشتیبانی عالی مسولین قضائی استان و خیرین و موسسات خیریه افزود: افق روشنی را ترسیم کرده ایم هم در حوزه مناسب سازی ، اشتغال ، مسکن ، تحصیل و... افراد دارای معلولیت که امیدواریم بتوانیم از این هم افزایی در ارتقاء خدمات استفاده کنیم.
پایان پیام

true

true
false
true