×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

تجلیل فرمانده کل انتظامی کشور از خانواده شهید همایی فصیح در قماستاندار قم: ۲۵۰۰ مگاوات برق در استان قم تولید می‌ شود۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی قم افزوده می شود سه نیروگاه تولید برق خورشیدی در قم به بهره برداری رسیدراهپیمایان ۱۳ آبان در قم انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتندآیین تکریم و معارفه دادستان نظامی استان قم برگزار شدملت ایران پرچمدار بیداری ملت‌های آزاده علیه استکبار جهانی استمراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در حرم بانوی کرامت برگزار شداجرای طرح بهسازی محور ترانزیتی قم – نیزار تصفیه خانه فاضلاب دانشگاه صنعتی قم به بهره برداری رسیداجرای طرح پایش زندانیان و آزادی ۱۰ مددجوی زندانی در قمسارق حرفه‌اي کيف‌قاپ قم دستگير شداعمال محدودیت‌های ترافیکی در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان در قمحضور هنرمندان در حرم حضرت فاطمه معصومه(س)پارک‌سوار شمالی قم در ایام شهادت حضرت زهرا(س) رایگان شدتخفیف‌های قانونی پرداخت عوارض برای اصناف خوش‌حساب قماوقاف 12 میلیارد تومان به نیازمندان استان کمک کردمعاون تشکل‌ها و مشارکت‌های مردمی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم منصوب شدانتصاب حجت‌اله محمدزاده به سمت مدیرکل بهزیستی استان قمتسلیت آیت‌الله فاضل لنکرانی به روحانیت و مردم خوزستان
سردار رادان: شهادت، بهترین حالت برای ختم زندگی است
true
تجلیل فرمانده کل انتظامی کشور از خانواده شهید همایی فصیح در قم
فرمانده کل انتظامی کشور در دیدار با خانواده شهید «همایی فصیح»، با اشاره به آزمون‌های الهی در مسیر زندگی، شهادت را برترین مقام دانست و گفت: خانواده این شهید بزرگوار با صبر و ایمان، مسیر شفاعت را هموار کرده‌اند و زینت راه شهید شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سردار رادان در این دیدار ضمن ابراز قدردانی از خانواده شهید به مقام والای شهادت و جایگاه شفاعت شهدا اشاره کرد و گفت: خداوند متعال انسان را در مسیر زندگی با آزمون‌هایی، چون ثروت، فرزند، فقر و نفس مورد امتحان قرار می‌دهد و یکی از برترین جلوه‌های این امتحان، شهادت است که در قبال آن، امتیاز شفاعت به شهید اعطا می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه خانواده شهید همایی فصیح این آزمون الهی را با صبر و ایمان پشت سر گذاشته‌اند، افزود: همسر شهید با ایستادگی و انجام تکلیف خود، نه‌تنها زینت شهید شد بلکه زمینه شفاعت را برای خود و فرزندان فراهم کرد.

این مقام ارشد انتظامی کشور در ادامه با اشاره به روایت‌های دینی درباره پایان زندگی انسان‌ها، اظهار داشت: شهادت، بهترین حالت برای ختم زندگی است و شهید همایی فصیح با مجاهدت‌های خود، شایستگی این مقام را کسب کرد، این نوع شهادت، اطرافیان شهید را نیز در فیض آن شریک می‌کند و مسئولیت سنگینی بر دوش آنان قرار می‌دهد.

فرمانده کل انتظامی کشور با ابراز خوشحالی از وضعیت معنوی خانواده شهید، گفت: همسر و فرزندان شهید همایی فصیح، تکلیف خود را به‌خوبی ادا کرده‌اند و این مسیر را با عزت و افتخار ادامه می‌دهند، هر قدمی که در مسیر درست برداشته شود، موجب شادی شهید و افزایش خیر و برکت خواهد شد.

سردار رادان در پایان این دیدار ضمن دعا برای عاقبت‌به‌خیری خانواده شهید از آنان خواست تا با دعای خیر خود، دیگران را نیز در مسیر نورانی شهادت و شفاعت یاری کنند.
پایان پیام

true

true
false
true