×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

قم باید جایگاه خود را در بازار هند تقویت کندبازار هند ظرفیتی ارزشمند برای توسعه صادرات استان قم استرزمایش پاکسازی و ارتقای امنیت کویر در قم برگزار شدگرامی‌داشت مقام همسران شهدای مدافع حرم در شهر قم سرپرست جدید معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قم معرفی شدشهرداری قم میزبان پاسداشت بانوان جریان‌ساز مقاومت شدبازسازی و توسعه هتل شاهد قمتجلیل از دانش‌آموز قمی و دارنده مدال طلای المپیاد جهانی نانوساختمان مدیریت بحران شهرستان کهک قم افتتاح شدنمایشگاه صنایع دستی کهک افتتاح شدپخت کیک ۶۰۰ متری به مناسبت میلاد حضرت زینب (س)تجهیز و راه اندازی سریع مرکز کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در قمنخبگان قرآنی قم در مسابقات کشور درخشیدندتسهیل بهره مندی جانبازان و معلولان حرکتی از اماکن خدماتی بین راهیرد مال یک‌هزار و ۶۰۰ شاکی پرونده «گوهر ناز» در قماین کلاهبردار را شناسایی کنیدبیمه سلامت؛ وفاق ملی برای ایرانی سالم‌تریک واحد صنعتی در قم به دلیل ایجاد آلودگی هوا پلمپ شدهرگونه افزایش جدید در تعرفه‌های برق تکذیب شدسرپرست جدید شهرداری دستجرد منصوب شد
امنیت مطلوب قم حاصل همت نیروها و همراهی مردم است
true
رزمایش پاکسازی و ارتقای امنیت کویر در قم برگزار شد
فرمانده انتظامی استان قم از برگزاری رزمایش «پاکسازی کویر» با مشارکت گسترده نیروهای انتظامی و امدادی در قم خبرداده و گفت:امنیت مطلوب قم حاصل همت نیروها و همراهی مردم است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛رزمایش «پاکسازی کویر» با حضور گسترده نیروهای نظامی، انتظامی، امدادی و خدماتی استان قم، صبح امروز سه‌شنبه از ساعت ۵:۳۰ بامداد در مناطق کویری استان آغاز شد.

در این رزمایش، ۱۰ گروه عملیاتی با توان رزم میدانی و اجرای طرح‌های ایست و بازرسی در مسیرهای فرعی و گذرگاه‌های احتمالی تردد قاچاقچیان، مأموریت‌های خود را بر اساس برآوردهای اطلاعاتی از پیش تعیین‌شده آغاز کردند، این عملیات با دستور مستقیم فرمانده انتظامی استان قم و با حضور میدانی ایشان، همچنین رؤسای عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات ارشد انتظامی استان انجام شد.

رئیس شورای تأمین استان قم نیز با حضور در محل رزمایش، ضمن صدور دستورات لازم برای هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و امنیتی، بر اهمیت ارتقاء سطح آمادگی عملیاتی و پیشگیری از تهدیدات احتمالی در مناطق کویری تأکید کرد.

در حاشیه این رزمایش، ۱۰ تیم مستندساز از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان به ثبت و مستندسازی فعالیت‌ها پرداختند، همچنین تیم خبری صدا و سیمای مرکز قم برای پوشش رسانه‌ای رزمایش در محل حضور یافت.

از دیگر اقدامات مهم در این رزمایش، استقرار تیم‌های درمانی در مسیر و محل اجرای عملیات، اخذ دستور قضائی برای اجرای مرحله پاکسازی کویر و حضور مهمانان درون‌سازمانی و برون‌سازمانی بود که بر اهمیت و گستردگی این رزمایش تأکید داشت.

هدف از برگزاری این رزمایش، ارتقاء آمادگی عملیاتی نیروها، انسداد مسیرهای تردد غیرمجاز و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول در حوزه امنیت و امداد در مناطق کویری استان عنوان شده است.

امنیت مطلوب استان قم حاصل همت نیروها و همراهی مردم است

فرمانده انتظامی استان نیز در حاشیه رزمایش «پاکسازی کویر»  گفت: امنیت پایدار استان حاصل تلاش شبانه‌روزی نیروهای امنیتی و همراهی مردم متدین است.

سردار «محمدرضا میرحیدری»، در حاشیه رزمایش «پاکسازی کویر» که با حضور استاندار قم برگزار شد، با اشاره به شرایط مطلوب امنیتی در استان گفت: به حمدالله به برکت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) و با همت و غیرت دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و خدماتی، امروز شاهد امنیت پایدار در سطح استان هستیم.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های ریاست شورای تأمین استان قم، افزود: هدف‌گذاری‌های دقیق و حضور میدانی مسئولان باعث شده امنیت مطلوبی در تمام شاخص‌ها حاکم باشد، همچنین نقش محوری مردم متدین استان در تحقق این امنیت قابل‌تقدیر است.

فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای نیمه دوم سال، اظهار داشت: طرح امنیت کویر یکی از اهداف اصلی ما بود که با پایش هوایی، استقرار عوامل پهپادی و تشکیل قرارگاه عملیاتی با محوریت یگان تکاوری در کویر مرکزی قم آغاز شد، عملیات در ۱۰ محور با رمز "یا مهدی ادرکنی (عج)" و با حضور استاندار محترم آغاز شد.

سردار میرحیدری همچنین از مشارکت گسترده دستگاه‌های مختلف در این رزمایش خبر داد و گفت: سپاه علی بن ابیطالب (ع)، تیپ امام جعفر صادق (ع)، پدافند هوایی ارتش، محیط‌بانان، منابع طبیعی، راهداری، هلال احمر، اورژانس و سایر دستگاه‌های خدماتی در این رزمایش مأموریت‌های خود را دنبال می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت کویر مرکزی قم، افزود: کویر یک برکت است، اما اگر غفلت شود می‌تواند به تهدید تبدیل شود، مزاحمت‌هایی که گاه برای عزیزان بومی پیش آمده، ما را بر آن داشت تا با اشراف اطلاعاتی و آمادگی بیشتر، امنیت این منطقه را ارتقاء دهیم.

فرمانده انتظامی استان در پایان خاطرنشان کرد: در جهت افزایش تعامل با بومیان منطقه، برنامه‌هایی در دست اجراست تا عوامل انتظامی و بسیج مستقر در منطقه بتوانند ارتباط مؤثری با مردم خونگرم کویر برقرار کرده و اقدامات امنیتی را با مشارکت آنان دنبال کنند،عصر امروز نیز با حضور معاون عملیات فراجا، جمع‌بندی نهایی رزمایش انجام و گزارش آن در جلسه شورای تأمین استان ارائه خواهد شد.

کاهش چشمگیر جرایم و افزایش شاخص‌های امنیتی با رزمایش پاکسازی کویر در قم

استاندار قم نیز با اشاره به کاهش چشمگیر جرایم در استان، از آمادگی دائمی یگان‌های انتظامی و نقش مؤثر آن‌ها در حفظ امنیت و آرامش شهروندان تقدیر کرد.

مهندس «اکبر بهنام‌جو»، استاندار و رئیس شورای تأمین استان قم، در حاشیه رزمایش «پاکسازی کویر» اظهار داشت: با تلاش‌های شبانه‌روزی خوبی که عزیزان با محوریت فرماندهی انتظامی استان قم انجام دادند، شاهد این هستیم که در سطح استان مخاطرات امنیتی به هیچ وجه نداریم و هرچه جلوتر می‌رویم، به سمت آرامش بیشتر و امنیت بیشتر در سطح استان هستیم.

وی افزود: شاهد بالا رفتن شاخص‌ها هستیم و شرارت و سرقت به شدت در استان رو به کاهش است و در جایگاه خوب کشوری در کاهش وقوع این جرایم هستیم، این برمی‌گردد به اینکه عزیزان همیشه آمادگی خود را اعلام می‌کنند و رزمایش‌های بسیاری انجام می‌دهند و حضورشان را در همه نقاط سطح استان دارند.

استاندار قم ادامه داد: به حمدالله امروز هم بازدید داشتیم به همراه فرمانده انتظامی استان از یگان‌ها در مناطق کویر؛ حدود ۱۲۰ کیلومتر مسیر را این عزیزان تحت پوشش قرار دادند و باعث امنیت و آرامش ما هستند.

رئیس شورای تامین استان قم در پایان گفت: هرگونه موارد ناامنی که بخواهد در سطح استان ایجاد شود، سریعا وارد عمل می‌شوند و عکس‌العمل نشان می‌دهند و باعث برکت برای سطح استان هستند که از زحمات کلیه یگان‌های فرماندهی انتظامی استان قم در حفظ و ارتقای امنیت استان تشکر می کنیم.
پایان پیام

true

true
false
true