به مناسبت روز عصای سفید انجام شد؛
- 23 مهر 1404
- کد خبر 22485
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
true
false
true
false
true
true
true
false
true
true
true
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم و اسماعیل کمالی فرد مدیرکل اداری مالی استانداری قم، با حضور در اداره کل بازرسی استانداری قم، روز عصای سفید را به یکی از کارمندان این اداره کل که روشندل است، تبریک گفته و از ایشان تجلیل کردند.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مرتضی رحماننیای در حاشیه این تجلیل، گفت: روشندلان جامعه به دلیل عدم برخورداری از نعمت بینایی، باید به صورت ویژه مورد توجه باشند. ما نیز به سهم خود در این زمینه تلاش خواهیم کرد تا انشاالله روشندلان ما از امتیازات بیشتری بهره مند شوند.
اسماعیل کمالی فرد مدیرکل مالی اداری استانداری قم نیز گفت: روشندلان جامعه توانایی های خارق العاده ای از خود بروز می دهند که گاهی حیرت به دنبال دارد؛ و البته تمام این توانایی ها، نتیجه روح بلندی است که در درون ایشان وجود دارد.
پایان پیام
true