×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

واگذاری زمین در ورجان«مسئول پیگیری تولید برق نیروگاه‌ها و شبکه انتقال برق» منصوب شدمدرسه ۶ کلاسه خیرساز در سلفچگان قم به بهره‌برداری رسیدمسئولین و دستگاه‌ها حق ندارند از ضرورت عفاف و حجاب عدول کنندمسئولان ملی و استانی از فرودگاه بین‌المللی قم بازدیدکردندمسئولان قم از موکبداران عراقی و برخی سران عشایر مسیر نجف تا کربلا تشکر کردندذیحساب و معاون قضایی تعزیرات حکومتی استان قم معرفی شدندتسریع در جذب و تخصیص اعتبارات پروژه متروی قمشهروند قمی از عمق چاهک آسانسور نجات یافتمطالبه زوجه نسبت به مهریه، مشروط به وجود توان مالی در زوج باشدتمهیدات شهرداری منطقه یک قم برای میزبانی از زائران امامزاده موسی مبرقع (ع)تامین ۲۰۰ جای پارک در مجاورت بازار کهنه قمکاهش نزاع‌ و شرارت در قمآغاز بهبود شرایط کاری ایثارگران شاغل در شرکت توزیع نیروی برق استان قم امامزادگان مراکز نور، ذکر و حیات جامعه هستندتوسعه خدمات پستی و حمایت از کسب‌وکارهای خانگیراهیان نور کانون معرفت و نشاط معنوی جوانان است راهیان نور مدرسه ایمان و تحول نسل جوان استحضرت موسی مبرقع (ع) بنیان‌گذار کرسی‌های فقه و تفسیر در قم بوددومین همایش مطالعات تطبیقی اخلاق در اسلام و مسیحیت در قم برگزار می شود
فوتسال جام شهدای دفاع مقدس قم:
true
 چهار تیم نیمه نهایی شناخته شدند
در ادامه مسابقات مرحله گروهی جام شهدای دفاع مقدس قم سه‌شنبه شب ١۵ مهر ماه دو بازی از دو گروه انجام شد و تیم های صعود کننده مشخص شدند.در سالن شهید حیدریان ابتدا تیم بانک سپه موفق شد با نتیجه چهار بر یک از سد درمانگاه شهریار بگذرد و صعود خود را به عنوان تیم دوم قطعی کند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛در بازی دوم تیم های شهرداری و هلدینگ باما به تساوی دو بر دو دست یافتند. تیم هولدینگ با ما موفق شد پس از سه شکست اولین تساوی بازی ها را در مقابل تیم قدرتمند شهرداری کسب کند اما این مساوی نتیجه ای برای این تیم نداشت و شهرداری که صعودش قبلا قطعی شده بود در جایگاه اول گروه قرار گرفت. 
به این ترتیب در ایستگاه پایانی مرحله گروهی در گروه اول تیم شهرداری با کسب ده امتیاز اول شد و تیم اداره کل امور مالیاتی با ٩ امتیاز در رده دوم قرار گرفت.
 در گروه دوم نیز تیم اداره کل نوسازی مدارس ٩ امتیاز کسب کرد و اول شد. تیم بانک سپه نیز با شش امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت. در این گروه تیمهای درمانگاه شهریار و خبرنگاران شهید نبی گل نیز شش امتیازی بودند اما بانک سپه با تفاضل گل بهتر دوم شد.

با راهیابی چهار تیم اداری به مرحله نیمه نهایی که هفته آینده برگزار می شود تیم شهرداری مقابل بانک سپه قرار می گیرد و اداره کل امور مالیاتی با نوسازی مدارس دیدار می کند تا تیم های فینالیست مشخص شوند. تیم های بازنده نیز مسابقه رده بندی را برگزار خواهند کرد.
گفتنی است در این مسابقات که به همت شرکت یاران همایش گستر کریمه و مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری قم، اداره کل امور مالیاتی و هلدینگ «باما» برگزار می شود ده تیم از ادارات دولتی و مراکز خصوصی به رقابت پرداختند.
گوشه ای از بازی شهرداری و هولدینگ باما
پایان پیام

true

true
false
true