×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اورژانس بیمارستان امام رضا قم ازنظر عملکرد، در رتبه سوم کشوری قرار گرفتآغاز عملیات زیرسازی خط ریلی پایانه اختصاصی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگاناعتراضات 33 شرکت حمل ونقل جاده ای رسیدگی شدآیت الله فاضل لنکرانی:انتقام قائد شهید باید همواره پیگیری شودبرگزاری نمایشگاه فاوا تکس در قمبررسی ظرفیت‌های بسیج کشاورزی برای حمایت از تولید در جعفرآبادخط و نشان تعزیرات قم برای دلالان شکر؛ ثبت در سامانه، الزامی استدرخشش دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان قم در کشور برگزیدگان مرحله استانی 49 امین دوره مسابقات سراسری قرآن در قم معرفی شدندشرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان قم «تعاونی برتر ملی» شدآغاز به کار استودیو رسانه‌ای «امیر سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی» در قمرهاسازی مصدوم محبوس‌شده در واژگونی خودرو توسط نجاتگران هلال‌احمر قمطرح خط کشی راههای اصلی استان قم اجرا شدبهره‌برداری رسمی از هفتاد و چهارمین جایگاه عرضه سوخت مایع در استان قمحامدی در انتخابی تیم ملی "گراپلینگ" طلا گرفتچهارمین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار شد + لیست اسامی برگزیدگاننیروگاه برق «باور» در کهک وارد مدار شدمحور ورجان ـ کهک تا پایان سال چهارخطه می‌شودمجتمع فرهنگی تربیتی کریمه اهلبیت(س) قم افتتاح شدقطار تهران ـ جمکران با بلیت ۵۶ هزار تومانی سه‌شنبه‌ها هم راه افتاد
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور :
true
تلفات جاده‌ای در اربعین امسال 40 درصد کاهش یافت
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور کاهش ۴۰ درصدی تلفات جاده‌ای نسبت به سال گذشته را یکی از دستاوردهای مهم اربعین سال جاری دانسته و گفت: سال گذشته ۱۵۰ نفر فوتی داشتیم اما امسال این آمار به حدود ۸۰ نفر کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛علی‌اکبر پورجمشیدیان در گردهمایی بزرگ اربعینی‌ها که در سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) در شبستان بقیع آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز امامت امام عصر(عج)، از برگزاری موفق مراسم اربعین امسال سخن گفت و اظهار کرد: علی‌رغم شرایط سخت گرمای شدید، تهدیدات امنیتی و جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشور، مراسم امسال به لطف خداوند و با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب، باشکوه و امنیت کامل برگزار شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، با اشاره به حضور بیش از سه‌میلیون و ۸۰۰ هزار زائر ایرانی در مراسم اربعین امسال، این راهپیمایی را «یکی از باعظمت‌ترین، امن‌ترین و کم‌حادثه‌ترین اربعین‌های سال‌های اخیر» توصیف و از همکاری گسترده مردم، دولت عراق، نیروهای امنیتی و مواکب مردمی تقدیر کرد.

پورجمشیدیان با اشاره به دستور رهبری مبنی بر «ارزان، آسان و ایمن بودن» اربعین افزود: امسال هزینه زائران بسیار کاهش یافت و برای رفاه بیشتر آنان بیش از دو هزار دستگاه اتوبوس در مرزها و هفت هزار دستگاه در داخل کشور برای جابه‌جایی پیش‌بینی شد. همچنین هزاران متر سایه‌بان در مسیرها ایجاد شد که تا ۱۵ درجه اختلاف دما نسبت به فضای باز ایجاد می‌کرد.

وی در ادامه از هماهنگی‌های امنیتی ایران و عراق، حضور ارتش و حشدالشعبی عراق در تأمین امنیت، و تشکیل قرارگاه‌های مشترک مرزی یاد کرد و گفت: امسال کوچک‌ترین مشکل امنیتی نه در ایران و نه در عراق رخ نداد.

معاون امنیتی وزیر کشور همچنین از حضور گسترده مواکب مردمی در داخل و خارج کشور سخن گفت و خاطرنشان کرد: بیش از ۳۲۰۰ موکب مردمی به زائران خدمات ارائه کردند. حتی در استان‌های کردنشین و اهل‌سنت ایران و نیز در اقلیم کردستان عراق، برادران اهل‌سنت با عشق و علاقه موکب برپا و به زائران امام حسین(ع) خدمت‌رسانی کردند.

پورجمشیدیان کاهش ۴۰ درصدی تلفات جاده‌ای نسبت به سال گذشته را یکی از دستاوردهای مهم امسال دانست و تصریح کرد: سال گذشته ۱۵۰ نفر فوتی داشتیم اما امسال این آمار به حدود ۸۰ نفر کاهش یافت.

وی همچنین از دولت و ملت عراق، وزارت راه و شهرسازی، نیروهای مسلح، دستگاه‌های خدماتی و امدادی و همه خادمان اربعین تقدیر کرد و گفت: این مراسم یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های پشتیبانی و لجستیکی جهان است که با مشارکت مردم و مسئولان هر سال باشکوه‌تر برگزار می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت‌های کشور و هم‌افزایی میان مسجد مقدس جمکران و کربلا، در سال‌های آینده شرایطی فراهم شود که زائران با «آرامش، عزت و امنیت کامل‌تر» در این مراسم جهانی حضور یابند.
پایان پیام

true

true
false
true