×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اجرای طرح تعریض قوس محور دستجرد – تفرش در محدوده روستای فوجرد ۴۹۶ پرونده قضایی در قم به صلح و سازش ختم شدآغاز نظارت عالیه توانیر بر حوزه ایمنی در شرکت توزیع نیروی برق استان قم ۲۱۰ زوج جوان در حرم کریمه اهلبیت زندگی مشترک خود را آغاز کردنداسناد راهبردی مدیریت بحران استان قم رونمایی شدبرش شهرستانی اسناد راهبردی مدیریت بحران قم تهیه و ابلاغ شودتوسعه استان قم با واحدهای اقتصادی بزرگ ممکن می‌شودکتائب سیدالشهدا آماده ورود جدی در حمایت از نیجریه استهمسر اسیر ۱۰۰۰ روزه در جمکران تقدیر شدپروژه احداث فضای شهری ریل راه‌آهن قم اجرا می شودجشن همیاران ترافیک با عنوان «شهردار شو» در قم برگزار شد ۵ بانوی زندانی همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا س در قم آزاد شدندنیروگاه خورشیدی ۵۰ کیلوواتی در شهرداری منطقه شش قم راه‌اندازی شدنیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی فرمانداری قم به بهره‌برداری رسید احداث دو نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و ۲۰۰ مگاواتی در قم تکذیب یک خبرسازی دروغ در مورد تعطیلی یک‌هفته‌ای مدارس در استان قمآئین «مهربانو» در قم در قم برگزار شدبزرگ‌ترین تصفیه‌خانه مجتمع‌های خدماتی و گردشگری کشور در قم افتتاح شدآیین کلنگ‌زنی کلانتری 23 پاسداران فرماندهی انتظامی شهرستان قمآئین خطبه‌خوانی ویژه بانوان در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) برگزار شد
آقامیری ؛ قلم خبرنگاران گاهی از موشک اثرگذارتر است
true
آیین غبارروبی حرم مطهر بانوی کرامت با حضور اصحاب رسانه برگزار شد
آیین غبارروبی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها و تکریم خبرنگاران با حضور پرشور خبرنگاران و اصحاب رسانه استان قم در شبستان حضرت زهرا سلام الله علیها برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه رسانه‌ها باید در جهت بازگرداندن جامعه به مبانی اصیل ظهور و زمینه‌سازی برای درک درست از امام عصر(عج) گام بردارند، گفت: خبرنگاران در مسیر تحولات آخرالزمانی نقش بی‌بدیلی دارند و قلم آنان گاه ازموشک‌ها هم اثرگذارتر است.

آیین غبارروبی حرم مطهر بانوی کرامت و تکریم خبرنگاران و اصحاب رسانه شامگاه چهارشنبه در شبستان حضرت زهرا(س) با حضور اصحاب رسانه استان قم در شبستان حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین آقامیری نیز در جمع خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای اظهار داشت: باید به درستی درک کنیم که در دوران آخرالزمان به سر می‌بریم و هر فردی باید جایگاه، وظیفه و مسئولیت خود را بشناسد. خبرنگاران از مهم‌ترین اقشاری هستند که می‌توانند نگاه جامعه را از سطحی‌نگری به درک عمق واقعی مسائل تغییر دهند.

وی با اشاره به اینکه «بسیاری از قرائت‌های رایج از ظهور با قرائت اصیل مهدویت فاصله دارند»، افزود: رسانه‌ها باید در جهت بازگرداندن جامعه به مبانی اصیل ظهور و زمینه‌سازی برای درک درست از امام عصر(عج) گام بردارند.

آقامیری تأکید کرد: اگر امروز در تحولات جهانی، محوریت ایران و قم در مسائل آخرالزمانی پررنگ‌تر دیده می‌شود، این یک وعده الهی است و باید در فهم و اقدام ما اثرگذار باشد. خبرنگاران در این مسیر نقش بی‌بدیلی دارند و قلم آنان گاه از موشک‌ها هم اثرگذارتر است.

این سخنران مذهبی در پایان با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه معصومه(س) خاطرنشان کرد: زیارت کریمه اهل‌بیت(س) تنها یک حضور عاطفی نیست، بلکه پیوندی معرفتی و مسئولیت‌آور است. اگر به درستی این ارتباط برقرار شود، می‌تواند جامعه را در مسیر رضایت امام زمان(عج) قرار دهد.


پایان پیام

true

true
false
true