×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

کمبود مدارس قم طی چهار سال آینده رفع می‌شودپرونده های حوادث ترافیکی و نزاع و درگیری در قم افزایش یافتمدیران استان موظف به پاسخ‌گویی به خبرنگاران هستند تقدیر استاندار و فرماندار قم از اصحاب خانه مطبوعاتطی چهارماهه نخست سالجاری، ورود خودرو به استان قم 10درصد کاهش یافته استاعزام جمعی از کارکنان اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم به پایانه شهید رئیسی شهر مهران برپایی 7 موکب اربعین در جوار بقاع متبرکه شاخص قم توسط اوقاف۲۵۴ حافظ قرآن در آزمون شفاهی مدرک تخصصی قم ارزیابی شدندروابط عمومی اداره‌ کل تعزیرات حکومتی استان مورد تقدیر قرار گرفتچهارشنبه ادارات قم تعطیل شدهیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم مشخص شدندخبرنگاران از روند اجرا و پیشرفت چند طرح عمرانی مهم استان قم بازدیدکردندبرترین بانوان کیک‌بوکسور قم در جام شهدای وطن معرفی شدند۸۰ خادم امامزادگان قم به سامرا اعزام شدندقم نائب قهرمان جوجیتسو کشور شدگره مونوریل و متروی قم را همچون فرودگاه قم باز کنیدهمه مسئولان استان برای تکمیل فرودگاه قم همکاری کنند طی چهار سال آینده پوشش فاضلاب قم به 70 درصد می رسدارائه خدمات مطلوب در اماکن خدماتی آزادراه قم-کاشان به زائران اربعینجشنواره رسانه‌ای «روایت آب» در قم برگزار می شود
استاندار قم با تقدیر از عملکرد خبرنگاران در دوران جنگ ۱۲ روزه:
true
مدیران استان موظف به پاسخ‌گویی به خبرنگاران هستند
استاندار قم بر لزوم اهتمام مدیران به پاسخ‌گویی به خبرنگاران و رسانه‌ها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛به مناسبت روز خبرنگار، مهندس بهنام جو، استاندار، فرماندار قم و معاون سیاسی امنیتی استانداری قم، با حضور در معاونت خبر صدا و سیمای قم با دکتر پهلوانیان مدیرکل صدا سیما، معاونان و مدیران خبر و خبرنگاران رسانه استانی دیدار کردند.

در این دیدار که ظهر امروز و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و زیارت قبور مطهر شهدای گمنام صدا و سیمای قم برگزار شد، مهندس بهنام جو با گرامیداشت یاد و نام شهدای خبرنگار، خبرنگاری را مسئولیت و رسالتی خطیر دانست و روز خبرنگار را به تلاشگران عرصه خبر و اطلاع رسانی تبریک گفت و از تلاش های مؤثر و سازنده خبرنگاران تجلیل کرد.

در ادامه خبرنگاران صدا و سیمای قم با اغتنام فرصت، به طرح برخی مشکلات و مطالبات مردمی از جمله مباحث مربوط به حوزه های دانش بنیان، مسائل فرهنگ و هنر استان، مشکلات مسکن ملی و کمبود امکانات ورزشی به ویژه در بخش ورزش ایثارگران پرداختند و استاندار محترم نیز در خصوص مسائل مطرح شده، قول پیگیری داد.

مدیران استان موظف به پاسخ‌گویی به خبرنگاران هستند   

اکبر بهنام‌جو ظهر امروز باحضور در واحد خبر صداوسیمای مرکز استان قم که در آستانه روز خبرنگار برگزار شد، اظهار کرد: اطلاع رسانی به مردم یکی‌ از وظایف مدیران است و اگر مدیران همکاری لازم را نداشته باشند به شیوه‌های مختلف وارد عمل خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه حمله دشمن به شبکه خبر نشان‌دهنده اهمیت رسانه است، مطرح کرد: خبرنگاران با اطلاع رسانی مناسب توانستند اتحاد را در جامعه ایجاد کنند.

استاندار قم اضافه کرد: خبرنگاران اگرچه دارای مشکلات معیشتی و صنفی هستند ولی حتی در روز خبرنگار نیز پیگیر مشکلات مردم و استان هستند که نشان از دغدغه‌مندی اهالی رسانه است.

حضور استاندار قم در خبرگزاری ایرنا در آستانه ۱۷ مرداد روز خبرنگار

استاندار قم همچنین با اشاره به اینکه مسئولین نسبت به نیازهای مردم دغدغه‌مند هستند، گفت: خبرنگاران و اهالی رسانه نقش موثری در انتقال نقطه نظرات مردم به مسئولین و ارائه دستاوردها به مردم دارند.

اکبر بهنام‌جو ظهر امروز با حضور در دفتر خبرگزاری ایرنا، ضمن تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد: اصحاب رسانه وظایف بسیار مهمی دارند.

وی با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی اتفاقات جنگ به خوبی توسط خبرنگاران انجام شد، مطرح کرد: اقدامات شهدا و رزمندگان و اطلاع‌رسانی آن توسط خبرنگاران موجب اتحادآفرینی در جامعه شده است. 

استاندار قم با بیان اینکه امروز در داخل و خارج از کشور ایران را پیروز نبرد با رژیم صهیونیستی می‌داند، مطرح کرد: این دستاورد نیز حاصل اطلاع‌رسانی مناسب اهالی رسانه است.

وی با اشاره به اینکه مسئولین نسبت به نیازهای مردم دغدغه‌مند هستند، خاطرنشان کرد: خبرنگاران و اهالی رسانه نقش موثری در انتقال نقطه نظرات مردم به مسئولین و ارائه دستاوردها به مردم دارند.

استاندار قم گفت: اصحاب رسانه در ایام جنگ ۱۲ روزه عملکرد درخشانی داشتند.

اکبر بهنام‌جو با حضور در دفتر نمایندگی روزنامه ایران در استان قم به مناسبت روز خبرنگارنیز اظهار کرد: اصحاب رسانه دارای رسالت‌های سنگین و ارزشمندی هستند که باید به جایگاه آن‌ها ارج نهاد.

وی با اشاره به اینکه نقش خبرنگاران در حوادث و اتفاقات گوناگون سنگین‌تر می‌شود، مطرح کرد: اصحاب رسانه در ایام جنگ ۱۲ روزه عملکرد درخشانی داشتند.

وی با اشاره به اینکه در این ایام شاهد همدلی و اتحاد بی‌نظیری در جامعه بودیم، عنوان کرد: این اتحاد حاصل تلاش گروه‌های گوناگون و به ویژه اطلاع‌رسانی خبرنگاران است.

نقش خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه ویژه بود 

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم نیز در این دیدار گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه نقش ویژه‌ای در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایفا کردند.

مرتضی حیدری ظهر امروز باحضور در دفتر نمایندگی روزنامه ایران در استان قم به مناسبت روز خبرنگار، ضمن تبریک ۱۷ مردادماه روز خبرنگار، اظهار کرد: رسانه و خبر دو رکن اساسی و مهم در هر جامعه است.
 
وی با اشاره به اینکه خبرنگاران و اصحاب رسانه نقش ویژه‌ای در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایفا کردند، مطرح کرد: خوشبختانه تمام جمعیت رسانه‌ای استان در ایام جنگ هم‌سو و متحد در راستای سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران اقدام کردند.


استاندار وفرماندار قم امروز از دفترخانه مطبوعات و بسیج رسانه نیز در آستانه ۱۷ مرداد روز خبرنگار بازدید و با دست اندکاران این دو تشکل صنفی اصحاب رسانه نیز به گفتگو نشست.

پایان پیام

true

true
false
true