×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

چهار اردوگاه دانش‌آموزی و ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری قم تا سال آینده تکمیل می‌شودنمایشگاه استانی «اسوه» در قم افتتاح شدایده‌های دانشجویی مسیر نوآوری در مدیریت شهری را متحول می کندمدارس استان قم در روز دوشنبه 17 آذر غیر حضوری شدنخبگان قرآنی و معارفی در این دوره از رقابت‌ها خوش درخشیدندرونمایی از گاهنامه «رشدستان» مدرسه ملی نخبگان تلاوت در قم منشور قرآن کریم بر اساس دیدگاه شیعیان اهل بیت(ع) رونمایی شد پیروزی جبهه مقاومت تجلی پیش‌بینی‌های قرآنی است نیاز امروز جامعه، معارف قرآن و نهج البلاغه است بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن بین المللی شودبرگزیدگان چهل و هشتمین دوره مسابقات معارفی قرآن معرفی شدند همکاری مستمر شرکت توزیع برق قم برای تسریع در احداث نیروگاه‌ها۱۲ کیلومتر از آزادراه بتنی قم- سلفچگان- راهجرد به بهره برداری می رسدآب برخی مناطق قم در روز یکشنبه با افت فشار و قطعی مواجه استتوزیع شیر رایگان از امروز در مدارس ابتدایی قم آغاز شدنخستین تفاهم‌نامه «نگارگذر فرهنگی سلامت» در قم امضا شدواژگونی خودروی ساینا در قم با یک فوتی و هفت مصدوماستاندار قم: دانشجو قلب تپنده جامعه پویا استبرنامه‌ریزی گسترده برای مراسم نیمه شعبان ۱۴۰۴ در قم طرح نهایی ترمینال فرودگاه قم انتخاب شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم هشدار داد؛
true
کمبود یُد در بین جمعیت استان قم
جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مرتضی حیدری، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری قم با تأکید بر اهمیت نقش نظارتی دستگاه‌های اجرایی استان، اظهار داشت: نظارت، رکن اصلی حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی است و همه دستگاه‌ها باید وظیفه نظارتی خود را به‌ویژه در حوزه بهداشت و سلامت عمومی به‌صورت کامل و دقیق انجام دهند.

در ادامه جلسه، دکتر ابرازه رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: با توجه به عبور تعداد قابل توجهی از زائران از استان قم، ضرورت دارد مراقبت‌های بهداشتی به‌ویژه در مسیرهای تردد و محل‌های اقامت موقت، تقویت شود. 

وی همچنین به شیوع برخی بیماری‌های فصلی در این ایام اشاره کرد و خواستار هوشیاری و آمادگی بیشتر دستگاه‌های مرتبط شد.

همچنین دکتر محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان وضعیت کمبود یُد در بین جمعیت استان، هشدار داد: این کمبود می‌تواند منجر به اختلالات جدی در رشد ذهنی کودکان و کاهش ضریب هوشی شود. 

وی افزود: این موضوع به‌ویژه در عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان تأثیرگذار است و نیازمند اقدامات پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی گسترده در سطح جامعه است.

در پایان این جلسه، بر هماهنگی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای ارتقای سطح سلامت عمومی و تأمین امنیت غذایی در استان تأکید شد.


پایان پیام

true

true
false
true