×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

انجام هفت هزار عمل جراحی در بیمارستان تامین اجتماعی قمپیمانکار شرکت برق قم باعث فوت یک شهروند شدجراحی قلب باز در بیمارستان شهید بهشتی با موفقیت از سر گرفته شد۵۰ دستگاه اتوبوس از قم به مرز مهران اعزام شدپردیسان الگویی برای توسعه محله‌محور کشور می‌شودکمبود یُد در بین جمعیت استان قمتصادف در محور سلفچگان چهار مصدوم و یک کشته بر جای گذاشتواردات سگ و گربه؛ تقابل با ملاحظات شرعی و ملیکیفرخواست باند 63 نفره اخذ معافیت سربازی در قم صادر شدآغاز پخش HD شبکه نور با حضور استاندار قم«فتح خیبر»؛ روایتی نوجوانانه از همدلی یک ملتموکب امامزاده جمال الدین(ع) برای ارائه خدمات 24 ساعته به زائران ایرانی و خارجی برپا می‌شودریزش مرگبار آوار یک ساختمان در بلوار شهید صدوقی قم پیکر مادر شهیدان «رستگار مقدم» در قم تشییع شدبالغ بر 36 میلیارد تومان به موسسات و پزشکان بابت تولید نسخه الکترونیک پرداخت شدفرودگاه قم به یک قطب هوایی مؤثر در کشور تبدیل می شودتعطیلی چهارشنبه، ساعات کاری سه‌شنبه کاهش یافت مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی اخیر برگزار شدتسریعِ در تعیین تکلیف مونوریل قم۴۱ خدمت مختلف در موکب حرم بانوی کرامت قم در عراق به زائرین ارائه می شود
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم هشدار داد؛
true
کمبود یُد در بین جمعیت استان قم
جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مرتضی حیدری، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری قم با تأکید بر اهمیت نقش نظارتی دستگاه‌های اجرایی استان، اظهار داشت: نظارت، رکن اصلی حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی است و همه دستگاه‌ها باید وظیفه نظارتی خود را به‌ویژه در حوزه بهداشت و سلامت عمومی به‌صورت کامل و دقیق انجام دهند.

در ادامه جلسه، دکتر ابرازه رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: با توجه به عبور تعداد قابل توجهی از زائران از استان قم، ضرورت دارد مراقبت‌های بهداشتی به‌ویژه در مسیرهای تردد و محل‌های اقامت موقت، تقویت شود. 

وی همچنین به شیوع برخی بیماری‌های فصلی در این ایام اشاره کرد و خواستار هوشیاری و آمادگی بیشتر دستگاه‌های مرتبط شد.

همچنین دکتر محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان وضعیت کمبود یُد در بین جمعیت استان، هشدار داد: این کمبود می‌تواند منجر به اختلالات جدی در رشد ذهنی کودکان و کاهش ضریب هوشی شود. 

وی افزود: این موضوع به‌ویژه در عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان تأثیرگذار است و نیازمند اقدامات پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی گسترده در سطح جامعه است.

در پایان این جلسه، بر هماهنگی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای ارتقای سطح سلامت عمومی و تأمین امنیت غذایی در استان تأکید شد.


پایان پیام

true

true
false
true