×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

انجام هفت هزار عمل جراحی در بیمارستان تامین اجتماعی قمپیمانکار شرکت برق قم باعث فوت یک شهروند شدجراحی قلب باز در بیمارستان شهید بهشتی با موفقیت از سر گرفته شد۵۰ دستگاه اتوبوس از قم به مرز مهران اعزام شدپردیسان الگویی برای توسعه محله‌محور کشور می‌شودکمبود یُد در بین جمعیت استان قمتصادف در محور سلفچگان چهار مصدوم و یک کشته بر جای گذاشتواردات سگ و گربه؛ تقابل با ملاحظات شرعی و ملیکیفرخواست باند 63 نفره اخذ معافیت سربازی در قم صادر شدآغاز پخش HD شبکه نور با حضور استاندار قم«فتح خیبر»؛ روایتی نوجوانانه از همدلی یک ملتموکب امامزاده جمال الدین(ع) برای ارائه خدمات 24 ساعته به زائران ایرانی و خارجی برپا می‌شودریزش مرگبار آوار یک ساختمان در بلوار شهید صدوقی قم پیکر مادر شهیدان «رستگار مقدم» در قم تشییع شدبالغ بر 36 میلیارد تومان به موسسات و پزشکان بابت تولید نسخه الکترونیک پرداخت شدفرودگاه قم به یک قطب هوایی مؤثر در کشور تبدیل می شودتعطیلی چهارشنبه، ساعات کاری سه‌شنبه کاهش یافت مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی اخیر برگزار شدتسریعِ در تعیین تکلیف مونوریل قم۴۱ خدمت مختلف در موکب حرم بانوی کرامت قم در عراق به زائرین ارائه می شود
تقلب در آزمایشهای سل مسری مشمولان فراری؛
true
کیفرخواست باند 63 نفره اخذ معافیت سربازی در قم صادر شد
رئیس کل دادگستری استان قم از صدور کیفرخواست ۶۳ متهم اخذ کارت معافیت از خدمت نظام وظیفه از طریق تقلب در آزمایشات بیماری سل و کتمان حقیقت خبر داد و اظهار داشت: این باند با دریافت مبالغی تا ۴۰۰ میلیون تومان در سالهای گذشته از هر یک از مشمولان، ایشان را به تمارض به بیماری سل و نحوه اخذ آزمایشات با اقدامات جاعلانه و متقلبانه راهنمایی و همراهی می کردند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی بیان داشت: به دلیل رشد تصاعدی در تقاضای معافیت بر اثر بیماری سل در سالهای اخیر و کشف اقدامات مشترک متهمان در این نوع بیماری، متمول بودن اغلب بیماران مبتلا به سل، اقدام به تشکیل پرونده بیماریِ مذکورِ آنها تنها چند روز قبل از درخواست اعزام، عدم ابتلای سایر بستگان مشمولان با توجه به اپیدمی سریع این بیماری از موارد مشکوک پرونده‌های معافیت پزشکی به این روش بود که موضوع را در دستور کار بررسی و تحقیقات در شعبه ۳ بازپرسی استان و اداره اطلاعات عملیات فرماندهی استان قرار داد.

رئیس شورای قضایی استان قم با اعلام اینکه متهمان این پرونده شامل متهمان اصلی سردسته باند که مشمولان فراری را در قبال مبالغی به انجام امور متقلبانه و شگردهای غیر قانونی هدایت و راهنمایی می‌کردند بود که متهم اصلی آن مردی ۶۲ ساله است که مدعی عضویت در سازمان‌های نظامی و ارتباط و نفوذ با مسؤولان لشکری و کشوری بود و دیگر متهمان پرونده شامل ۶۳ مشمول سربازی که با تقلب در آزمایشات سل و کتمان حقیقت اقدام به اخذ معافیت سربازی کرده‌اند.

بالاترین مقام قضایی استان قم در خصوص شگرد به ظاهر قانونی این باند تصریح کرد: متهمان اصلی طی ده سال اخیر مشمولانی که مایل به اخذ معافیت از خدمت سربازی با روش‌های غیرقانونی بودند را شناسایی و آنان را به تمارض به بیماری سل ریوی و درخواست معافیت از خدمت سربازی راهنمایی می‌کردند و برای تکمیل پرونده پزشکی و انجام معاینات تخصصی نمونه‌ای خاص را به مشمولان متقاضی می‌دادند تا قبل از مراجعه به مراکز آزمایشگاهی آن را مصرف کنند که موجب مثبت شدن نتیجه بیماری سل می‌شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی با بیان اینکه برخی از مشمولان در قم و برخی دیگر نیز برای سیر مراحل آزمایشگاهی به استان‌های دیگر مراجعه می‌کردند اظهار داشت: برخی از این متهمین به انجام اقدامات متقلبانه اعتراف کردند که با تحویل کارت معافیت پیشین خود در مسیر اعزام مجدد به خدمت مقدس سربازی قرار گرفتند.

رئیس کل دادگستری استان قم با تأکید بر پیگیری جدی این موضوع از سوی نهادهای اطلاعاتی و نظامی در سراسر کشور گفت: پیشنهاد اصلاح قانون در خصوص معافیت با بیماری سل فعال ریوی به نهادهای مزبور ارائه شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی در پایان با هشدار به شهروندان در زمینه‌ی هوشیاری نسبت به عدم اعتماد به افراد فرصت طلب و سودجو گفت: حسب ماده ۶۰ قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاحی ۱۳۶۸ کسانی که با ارتکاب اعمال متقلبانه و کتمان حقیقت موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند به مجازات مندرج در قانون و حبس تعزیری از یک سال تا پنج سال محکوم می‌شوند.


پایان پیام

true

true
false
true