×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

چهار اردوگاه دانش‌آموزی و ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری قم تا سال آینده تکمیل می‌شودنمایشگاه استانی «اسوه» در قم افتتاح شدایده‌های دانشجویی مسیر نوآوری در مدیریت شهری را متحول می کندمدارس استان قم در روز دوشنبه 17 آذر غیر حضوری شدنخبگان قرآنی و معارفی در این دوره از رقابت‌ها خوش درخشیدندرونمایی از گاهنامه «رشدستان» مدرسه ملی نخبگان تلاوت در قم منشور قرآن کریم بر اساس دیدگاه شیعیان اهل بیت(ع) رونمایی شد پیروزی جبهه مقاومت تجلی پیش‌بینی‌های قرآنی است نیاز امروز جامعه، معارف قرآن و نهج البلاغه است بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن بین المللی شودبرگزیدگان چهل و هشتمین دوره مسابقات معارفی قرآن معرفی شدند همکاری مستمر شرکت توزیع برق قم برای تسریع در احداث نیروگاه‌ها۱۲ کیلومتر از آزادراه بتنی قم- سلفچگان- راهجرد به بهره برداری می رسدآب برخی مناطق قم در روز یکشنبه با افت فشار و قطعی مواجه استتوزیع شیر رایگان از امروز در مدارس ابتدایی قم آغاز شدنخستین تفاهم‌نامه «نگارگذر فرهنگی سلامت» در قم امضا شدواژگونی خودروی ساینا در قم با یک فوتی و هفت مصدوماستاندار قم: دانشجو قلب تپنده جامعه پویا استبرنامه‌ریزی گسترده برای مراسم نیمه شعبان ۱۴۰۴ در قم طرح نهایی ترمینال فرودگاه قم انتخاب شد
مدیر موکب حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها :
true
۴۱ خدمت مختلف در موکب حرم بانوی کرامت قم در عراق به زائرین ارائه می شود
مدیر موکب حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در نشست خبری تشریح فعالیت‌های حرم مطهر در ایام اربعین با بیان اینکه موکب حرم حضرت معصومه س در عمود ۱۰۸۰ مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا به‌عنوان صحن دوم حرم مطهر بانوی کرامت ۴۱ خدمت مختلف را به زائران ارائه خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛هادی محمودنژاد پیش از ظهر امروز در نشست خبری فعالیت‌های موکب حرم مطهر بانوی کرامت در عمود ۱۰۸۰ مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا در ایام اربعین ابراز داشت: امسال هم مانند سال گذشته آستان مقدس حضرت معصومه (س) هم در حرم مطهر در قم و هم در موکب عمود ۱۰۸۰ به زائران حسینی ارائه خدمت خواهد داشت.

 وی توجه به استکبارستیزی و ولایت‌مداری را محور برنامه‌های فرهنگی موکب آستان مقدس در مراسم اربعین امسال دانست و گفت: در حرم مطهر بانوی کرامت نیز پذیرای زائران در مسیر رفت‌وبرگشت از اربعین خواهیم بود و در عمود ۱۰۸۰ نیز به‌عنوان صحن دوم حرم مطهر بانوی کرامت ۴۱ خدمت مختلف در ۷ حوزه را به زائران ارائه خواهیم کرد.

 مدیر موکب حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه تمام خدماتی که زائر در مسیر نیاز دارد را در موکب دریافت خواهد کرد افزود: خدمات موکب بنا بر تأکید تولیت محترم حرم مطهر به‌گونه‌ای طراحی شده است که به آسایش زائر خللی وارد نشود.

 وی با بیان اینکه خدمات و اسکان در ۱۶ حوزه در موکب عمود ۱۰۸۰ ارائه خواهد شد افزود: تعمیرات عینک، موبایل، کیف، کفش، کالسکه و سایر اقلام همراه زائر، مسائل بهداشتی، گمشدگان، ارتباط تلفنی با ایران و عراق به‌صورت رایگان، اینترنت، و اسکان به‌ویژه اسکان راحت بانوان که موردتأکید ویژه تولیت حرم مطهر بانوی کرامت بوده است در دستور کار قرار گرفته است.

 محمودنژاد با بیان اینکه روزانه بین ۵ تا ۶ هزار نفر در موکب حرم مطهر بانوی کرامت اسکان داده خواهند شد، گفت: سال گذشته ۶ سالن برای استراحت به موکب اضافه شد و که باتوجه‌به اولویت اسکان خواهران، ۴ سالن به بانوان و ۲ سالن به آقایان اختصاص یافته است.

 وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی موکب آستان مقدس بانوی کرامت که در ۳ حوزه برگزار خواهد شد، افزود: با توجه به حضور بانوانی از ۵۱ کشور در موکب حرم مطهر، برنامه‌های ویژه دختران و بانوان در این موکب تدارک دیده شده و همچنین در حوزه کودک و نوجوان برنامه‌های متناسب با این سنین برگزار خواهد شد و برنامه‌های عمومی نیز برای عموم زائران برگزار خواهد شد.

 مدیر موکب حرم مطهر با اشاره به خدمات رسانه‌ای موکب عمود ۱۰۸۰ گفت: هر سال این موکب به عنوان پایگاه رسانه ای مطرح بوده ولی امسال با استقرار کامل شبکه قران و معارف سیما از تمام ظرفیت این شبکه استفاده خواهد شد تا هم برنامه‌های موکب به خوبی انعکاس داشته باشد و هم حرکت عظیم اربعین با توجه با اتفاقات اخیر در سطح منطقه و کشور انعکاس یابد و این موکب به پایگاه اطلاع رسانی بزرگ ایران در کشور عراق تبدیل شود.

 وی با اشاره به خدمات دارالشفای آستان مقدس بانوی کرامت، گفت: موکب حرم مطهر با همت هلال احمر قم به عنوان یک پایگاه درمانی که در این سال‌ها به ثبت رسیده فعالیت می‌کند و در حوزه‌های بهداشت، درمان، دارو و استقرار تیم‌های آمبولانسی برای انتقال بیماران فعالیت خواهد داشت و تمام مراحل درمانی را پیگیری خواهد کرد و امسال باتوجه‌به گرمای هوا برنامه‌ریزی منسجم‌تری انجام شده تا خدمات ۲۴ ساعته و مستمر ادامه داشته باشد.

 محمودنژاد در ادامه به خدمات حوزه اطعام اشاره کرد و گفت: سفره کریمانه حضرت معصومه از اذان صبح تا ساعت ۲۳ شب به صورت وعده‌های سه گانه و میان وعده برنامه ریزی شده و در ساعات شب نیز اگر کسی مراجعه کند بحث اطعام را خواهیم داشت.

 وی افزود: در حوزه امنیت و حفاظت هم عزیزانی از یگان امنیت و حفاظت سپاه استان قم، حراست آستان مقدس و نیروهای امنیتی کشور عراق حضور دارند تا در راستای تأمین امنیت و آرامش زائران تلاش کنند.

 مدیر موکب حرم بانوی کرامت ادامه داد: در مجموع حدود ۱۸۰ خادم در دو بخش پیشرو و خادمان اصلی از ایران به کشور عراق اعزام می‌شوند که از این تعداد ۳۸ نفر خواهر هستند و در بخش هی مختلف خدمت‌رسانی خواهند داشت.


پایان پیام

true

true
false
true