×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

کنگره بین المللی شهید سید حسن نصرالله بهار سال آینده در قم برگزار می شودفراخوان جشنواره «۲۵» با تمرکز بر مصرف مسئولانه انرژی به‌ویژه برق منتشر شدگازرسانی به ۳۹ واحد صنعتی و نصب ۲۶۴ علمک در قمقرارگاه مردمی اربعین آماده پذیرایی از ۵۰۰ هزار زائر اربعینی در قمرئیس دیوان عالی کشور: استان‌های قم و سمنان منتخب تجمیع پرونده‌ها شدندتوقیف خودرو با خلافی ۶۶ میلیونی در قمگرمخانه بزرگ قم تا پایان شهریور به بهره‌برداری می رسد اصلاح مقررات ملی ساختمان برای مدیریت مصرف آب ضروری استیک‌هزار فرصت شغلی جدید در بخش صنعت قم ایجاد می‌شودقم نایب‌قهرمان ورزش زورخانه‌ای ایران شد پیگیری مصوبات سفر غیر رسمی رئیس‌جمهور به قم استقبال از دانش آموز مدال آور المپیاد فیزیک جهانصدور ۳۲ هزار گذرنامه زیارتی در قماستقبال از مدال آور قمی المپیاد جهانی فیزیکچالشهای نظام اداری در ایران و راه کارهای تحول در نظام اداریمدارس تصرف شده را به آموزش و پرورش قم برگردانید! صدور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت در استان قمآینده نشان خواهد داد که هر دو حرکت نظامی و علمی شتابنده‌تر از گذشته به سمت افقهای بلند پیش خواهد رفت انشاءاللهفرزندان با مادران زندانی خود در مجتمع قضایی - حمایتی شوق زندگی دیدار کردندطرح پیش فروش بلیت سفرهای اربعین حسینی ع در استان قم آغاز شد
true
 اصلاح مقررات ملی ساختمان برای مدیریت مصرف آب ضروری است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم بر ضرورت اصلاح مقررات ملی ساختمان با هدف جمع‌آوری آب باران و استفاده مجدد از پساب و کاهش فشار بر منابع آبی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهندس مهدی نظرزاده در در جلسه هماهنگی مدیریت مصرف آب و برق استان که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات کوثر برگزار شد، به بیان راهکارهای مدیریت مصرف آب در حوزه شهری و روستایی پرداخت.

وی با انتقاد از مصرف سه‌برابری نسبت به الگو در برخی مناطق روستایی گفت: الگوی مصرف در بسیاری از روستاها رعایت نمی‌شود و این مسئله فشار مضاعفی بر منابع وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در ادامه با تأکید بر ضرورت اصلاح زیرساخت‌ها در حوزه مدیریت مصرف آب گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه، اصلاح تجهیزات و تاسیسات بهداشتی در ساختمان‌ها است که با مشارکت سازمان نظام مهندسی قابل تحقق است.

وی موضوع جمع‌آوری آب باران را از اولویت‌های مهم در مناطق خشک و نیمه‌خشک دانست و با اشاره به نقش مؤثر جمع‌آوری آب باران در ساختمان‌های ویلایی و جدید افزود: ما می‌توانیم با استفاده از طراحی صحیح معماری، آب باران را در مخازن ذخیره کرده و از آن در آبیاری فضای سبز سایر مصارف غیرشرب استفاده کنیم.

نظرزاده همچنین با اشاره به ظرفیت بالای تولید پساب توسط دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن خانگی گفت: حدود ۷5 درصد آبی که وارد دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن خانگی می‌شود، تبدیل به پساب می شود که می‌توان این پساب را به مخازن جداگانه منتقل و مجدداً در مصارف غیرشرب مانند آبیاری و شستشو استفاده کرد.

 

وی با تاکید بر لزوم اجرای سیستم های جمع آوری آب باران در پروژه های نهضت ملی مسکن به ویژه شهرک‌های پرنیان، طایقان و اسلام آباد تصریح کرد: با ۱۵۰ میلی‌متر بارندگی و سقفی به وسعت ۱۰۰ مترمربع، هر خانه می‌تواند سالانه تا ۱۵ هزار لیتر آب باران ذخیره کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به مصوبه چهل و ششم شورای عالی آب مبنی بر لحاظ الزامات مربوط به طراحی سامانه های جمع آوری آب باران در مقررات ملی ساختمان توسط وزارت راه و شهرسازی گفت: امیدواریم این الزام هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

وی با بیان اینکه در زمینه جمع‌آوری و استفاده از آب باران، منابع مطالعاتی معتبر بین‌المللی و ترجمه‌شده می‌تواند به‌عنوان مرجع طراحی مورد استفاده قرار گیرد، یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب استان آمادگی دارد در این زمینه حمایت‌های لازم را ارائه دهد تا قم در سطح کشور پیشگام باشد.
پایان پیام

true

true
false
true