×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

توزیع ۱۱ هزار تن کود یارانه‌ای در قماثر 7 جلدی «مفتاح‌الهدایه فی شرح تحریر الوسیله» در قم رونماییی شدادواردو آنیلی، نماد رستگاری در قلب ثروت و قدرت اروپااحداث ۱۴ زمین ورزشی روباز در بوستان‌های شهریدستگیری شکارچیان متخلف در تالاب مُرّه قمتعیین تکلیف کالاهای قاچاق موجود در انبارهای اموال تملیکی استان قمتوسعه خدمات الکترونیک و تکمیل پروژه ملی «جی‌نف» تا پایان آذر در استان قممدارس شناختی ؛ انقلابی در آموزش با نقشه راه مغزبرخورد پژو با تریلی در محور قم ـ جعفریه، جان یک نفر را گرفتنمایش سوگواره حدیث غربت در قمشیوع آنفولانزا در قم۴۵ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در قم کشف شدکشف،توقیف و امحای ۴ تُن گوشت مرغ فاسد در قم موقوفه ای برای اقامه عزای فاطمی در قم سی‌ و یکمین یادواره شهید مهدی زین الدین و ۶۱۲۸ شهید استان قم برگزار می شودبزرگ‌ترین طرح زیرساختی اطراف حرم مطهر در قم اجرا می شودتقدیر رئیس جمهور از مؤسسه حس خوب زندگی و یک خانواده پر جمعیت قمیاستان قم میزبان سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بودنماز طلب باران در شهر مقدس قم اقامه شدتودیع و معارفه رئیس ستاد کنگره ملی شهدای استان قم
انتقاد از سخنان زود هنگام پزشکیان در خصوص مذاکره ؛
true
آقای رئیس‌جمهور؛ صحبت از مذاکره الان هوشمندانه و خردمندانه نیست
در هفته‌ای که گذشت حضور رئیس جمهور در تجمع مردمی در میدان انقلاب و مواضع شجاعانه‌اش نسبت به نیروهای مسلح و جنگ ایران و اسرائیل مورد تقدیر و تحسین آحاد مختلف مردم قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛اما درپی انتشار گزارشی از گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور ایران با ولیعهد عربستان سعودی که محور آن «بازگشت به میز مذاکره با آمریکا» عنوان شده، موجی از واکنش‌ها در فضای عمومی و رسانه‌ای به راه افتاده است. 

این موضع‌گیری که هم‌زمان در سایر گفت‌وگوهای آقای پزشکیان با مقامات کشورهای منطقه مانند امارات نیز مطرح شده، با توجه به تحولات اخیر منطقه‌ای با انتقادات فراوانی روبه‌رو شده است.

براساس گزارش‌ها، قرار بود مذاکره‌ای میان وزیر خارجه ایران و نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در روز ۲۵ خرداد در مسقط برگزار شود. اما تنها ۲ روز پیش از آن، رژیم اسرائیل با حمله‌ای گسترده و ناگهانی به منازل فرماندهان و دانشمندان ایرانی، موجی از خشم عمومی در کشور ایجاد کرد.

در این حمله، شمار زیادی از شهروندان عادی، از جمله زنان و کودکان، شهید و مجروح شدند. بنا بر اعلام وزارت بهداشت بیش از ۶۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۴ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند.

نکته قابل تأمل آنجاست که طبق برخی تحلیل‌ها، چراغ سبز آمریکا به اسرائیل در این بازه زمانی حساس، نشانه‌ای از خیانت و بی‌اعتمادی در روند مذاکره به شمار می‌رود.  

تحلیل‌گران سیاسی معتقدند که هدف اصلی از طرح مذاکره، صرفاً انحراف ذهنی ایران از تهدیدات مستقیم رژیم صهیونیستی بوده است.

در چنین شرایطی که احساسات عمومی نسبت به عملکرد آمریکا و اسرائیل به شدت منفی است، طرح دوباره موضوع مذاکره با واشنگتن از سوی مقامات ارشد ایرانی، از دید بسیاری از کارشناسان، اقدامی نابهنگام، غیرهوشمندانه و برخلاف تدبیر است.
پایان پیام

true

true
false
true