×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

ریزش مرگبار آوار یک ساختمان در بلوار شهید صدوقی قم پیکر مادر شهیدان «رستگار مقدم» در قم تشییع شدبالغ بر 36 میلیارد تومان به موسسات و پزشکان بابت تولید نسخه الکترونیک پرداخت شدفرودگاه قم به یک قطب هوایی مؤثر در کشور تبدیل می شودتعطیلی چهارشنبه، ساعات کاری سه‌شنبه کاهش یافت مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی اخیر برگزار شدتسریعِ در تعیین تکلیف مونوریل قم۴۱ خدمت مختلف در موکب حرم بانوی کرامت قم در عراق به زائرین ارائه می شودآمادگی حرم حضرت معصومه برای اسکان حدود 3 هزار نفر زائر اربعین در قمبرنامه های آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه در ایام اربعین اعلام شدکنگره بین المللی شهید سید حسن نصرالله بهار سال آینده در قم برگزار می شودفراخوان جشنواره «۲۵» با تمرکز بر مصرف مسئولانه انرژی به‌ویژه برق منتشر شدگازرسانی به ۳۹ واحد صنعتی و نصب ۲۶۴ علمک در قمقرارگاه مردمی اربعین آماده پذیرایی از ۵۰۰ هزار زائر اربعینی در قمرئیس دیوان عالی کشور: استان‌های قم و سمنان منتخب تجمیع پرونده‌ها شدندتوقیف خودرو با خلافی ۶۶ میلیونی در قمگرمخانه بزرگ قم تا پایان شهریور به بهره‌برداری می رسد اصلاح مقررات ملی ساختمان برای مدیریت مصرف آب ضروری استیک‌هزار فرصت شغلی جدید در بخش صنعت قم ایجاد می‌شودقم نایب‌قهرمان ورزش زورخانه‌ای ایران شد
true
مراسم استقبال از دو مدال آور قمی مسابقات کاراته آسیایی برگزار شد
مراسم استقبال از دو مدال آور قمی مسابقات آسیایی کاراته امروز با حضور برخی مسئولان استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مسئولان استان قم از برادران نعمتی به عنوان مدال آوران بیست و یکمین دوره مسابقات آسیایی کاراته استقبال کردند.

در این دوره از رقابت‌ها مرتضی نعمتی در وزن منهای ۷۵ کیلو گرم نشان نقره و برادران نعمتی در بخش کمیته تیمی دو نشان نقره کسب کردند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم حمایت از قهرمانان استان را یکی از اولویت‌های کاری ورزش و جوانان استان عنوان کرد و افزود: در بحث حمایت‌های مادی و معنوی امیدواریم بتوانیم حمایت‌های لازم در زمینه اشتغال، و دغدغه‌های مالی ورزشکاران داشته باشیم تا ورزشکاران استان حفظ شوند.

حسین رضایی افزود: در زمینه حمایت از برادران نعمتی با هماهنگی شرکت‌های حامی ورزش استان بحث بیمه و اشتغال این دو ورزشکار حل شده و برای اشتغال کاری دائم آنان هم به دنبال استفاده از ظرفیت ماده ۲۷ هستیم تا یکی از سالن‌های ورزشی را در راستای اشتغال زایی این قهرمانان به خود این قهرمانان واگذار نماییم تا بحث اشتغال دائم آنان حل شود.

او توسعه زیر ساخت‌های ورزش قهرمانی و حرفه‌ای را از اولویت‌ها و نیاز‌های قم دانست و گفت: در بخش زیر ساخت‌ها کمبود سرانه ورزشی در استان داریم و با برنامه ریزی و استاندارد سازی مکان‌های ورزشی امیدواریم بتوانیم کمبود‌ها را جبران کنیم و سالن‌های ورزشی را استانداردسازی کنیم تا در رده‌های سنی با استعداد یابی و قهرمان پروری ورزش قهرمانی استان را حمایت نماییم.
پایان پیام

true

true
false
true