×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

حادثه در خط انتقال آب بلوار شهید کریمی | قطعی آب در محدوده میدان مفید تا میدان جوانقم، پیشتاز در اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات پلاک وسایل نقلیه در قمیادواره شهدای فردو و شهر کهک استان قم برگزار شدانهدام باند سرقت محموله خودرو‌های سنگین در قمعدم رعایت نکات ایمنی هنگام صعود به ارتفاعات قم حادثه آفرید توقیف ۲۷ دستگاه خودروی متخلف در قمپاداش ۵۰ میلیون تومانی به کسانی که مکان استخراج رمز ارز را اطلاع دهند۴۵۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی در قم در دست احداث استیادواره شهدای کهک و فردو در استان قم برگزار می شودپیکر شهید مدافع امنیت محمدحسن نائینی در قم تشییع شدمسیر‌های دسترسی تقاطع فردوسی و پیامبراعظم (ص) بزودی تکمیل می‌شودسه درصد از مشترکان قمی دیروز ۲ بار خاموشی را تجربه کردندبرنامه‌های بزرگداشت سالگرد شهید رئیسی در قم اعلام شدکشف و ضبط ۱۳ دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونیدریاچه نمک قم به عنوان کانون گرد و غبار در کشور شناخته شدباند اخذ معافیت سربازی با تقلب در قم متلاشی شدتصمیمات جدی استاندار برای حل مشکلات بانکی، مالیاتی و انرژی صنایعساعات کاری کارکنان و ارائه خدمات به مشتریان شبکه بانکی استان قم اعلام شدتغییر ساعات فعالیت مدارس قم از ۲۷ اردیبهشت ؛ نوبت عصر مجازی شد
جانشین پلیس آگاهی استان قم خبرداد؛
true
انهدام باند سرقت محموله خودرو‌های سنگین در قم
جانشین پلیس آگاهی استان قم از انهدام باند سرقت محموله خودرو‌های سنگین و بازداشت ۸ متهم غیر بومی در این ارتباط خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سرهنگ منوچهر ترکمندی، جانشین پلیس آگاهی استان قم با اشاره به جزئیات این پرونده گفت: سرقت‌ها عمدتاً در ساعات نیمه‌شب تا بامداد، یعنی زمانی که رانندگان به دلیل خستگی در مکان‌های غیرایمن توقف می‌کنند، رخ می‌داد. متهمان با سوءاستفاده از غفلت رانندگان، اقدام به سرقت کالا‌هایی مانند لاستیک، لوازم یدکی، زعفران، برنج، نوشت‌افزار و پوشاک از روی خودرو‌های سنگین در حال حرکت یا متوقف می‌کردند.

وی افزود: پس از افزایش شکایات و احساس ناامنی رانندگان، با هماهنگی مقام قضایی، تیم‌های تخصصی از کارآگاهان پلیس آگاهی وارد عمل شدند. این تیم‌ها با اقدامات اطلاعاتی و میدانی دقیق، موفق به شناسایی اعضای باند شدند. در نهایت، طی چندین عملیات منسجم در استان‌های مختلف، ۸ نفر از اعضای این باند شامل ۳ سارق اصلی، ۲ نفر مرتبط با آنها و ۳ مالخر دستگیر و به پلیس آگاهی استان قم منتقل شدند.

سرهنگ ترکمندی همچنین گفت: متهمان به بیش از ۱۱ فقره سرقت به همین روش اعتراف کرده‌اند و تاکنون بخشی از اموال به مالباختگان تحویل داده شده است.

جانشین پلیس آگاهی قم افزود: ارزش اموال مکشوفه تا این لحظه بیش از ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده و تلاش برای شناسایی دیگر اموال و مالباختگان همچنان ادامه دارد.

وی با تأکید بر برخورد قاطعانه با این‌گونه جرایم اظهار داشت: ایجاد احساس امنیت برای رانندگان و شهروندان از اولویت‌های اصلی پلیس آگاهی استان است و هیچ‌گونه تسامحی در برخورد با این مجرمان صورت نخواهد گرفت.


پایان پیام

true

true
false
true