×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

حادثه در خط انتقال آب بلوار شهید کریمی | قطعی آب در محدوده میدان مفید تا میدان جوانقم، پیشتاز در اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات پلاک وسایل نقلیه در قمیادواره شهدای فردو و شهر کهک استان قم برگزار شدانهدام باند سرقت محموله خودرو‌های سنگین در قمعدم رعایت نکات ایمنی هنگام صعود به ارتفاعات قم حادثه آفرید توقیف ۲۷ دستگاه خودروی متخلف در قمپاداش ۵۰ میلیون تومانی به کسانی که مکان استخراج رمز ارز را اطلاع دهند۴۵۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی در قم در دست احداث استیادواره شهدای کهک و فردو در استان قم برگزار می شودپیکر شهید مدافع امنیت محمدحسن نائینی در قم تشییع شدمسیر‌های دسترسی تقاطع فردوسی و پیامبراعظم (ص) بزودی تکمیل می‌شودسه درصد از مشترکان قمی دیروز ۲ بار خاموشی را تجربه کردندبرنامه‌های بزرگداشت سالگرد شهید رئیسی در قم اعلام شدکشف و ضبط ۱۳ دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونیدریاچه نمک قم به عنوان کانون گرد و غبار در کشور شناخته شدباند اخذ معافیت سربازی با تقلب در قم متلاشی شدتصمیمات جدی استاندار برای حل مشکلات بانکی، مالیاتی و انرژی صنایعساعات کاری کارکنان و ارائه خدمات به مشتریان شبکه بانکی استان قم اعلام شدتغییر ساعات فعالیت مدارس قم از ۲۷ اردیبهشت ؛ نوبت عصر مجازی شد
true
مسیر‌های دسترسی تقاطع فردوسی و پیامبراعظم (ص) بزودی تکمیل می‌شود
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از تکمیل مسیر‌های دسترسی تقاطع فردوسی تا بلوار پیامبر اعظم (ص) تا یک ماه آینده با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛عباس حلوایی‌زاده با اشاره به پروژه تکمیل مسیر‌های دسترسی تقاطع فردوسی با بلوار پیامبر اعظم (ص) گفت: قرارداد این پروژه با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان بین شهرداری قم و سازمان توسعه و عمران منعقد شد. تکمیل دو رمپ B و D از ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) و از سمت حرم مطهر به سمت میدان مرجعیت و بالعکس از سمت میدان مرجعیت به سمت مسجد مقدس جمکران از جمله بخش‌های اصلی این قرارداد و پروژه است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم افزود: طی سال گذشته عملیات اجرای شمع‌ها، تابلیه و سقف این زیرگذر اتفاق افتاده و در حال حاضر تکمیل و بهره‌برداری رمپ B به سرانجام رسیده و در این رمپ قریب به ۱۳ هزار و ۷۷۰ متر مکعب عملیات خاکبرداری صورت گرفته است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ادامه داد: حدود ۸۵ تن عملیات آرماتوربندی، ۱۴۰۰ مترمکعب عملیات بتن‌ریزی و ۳۰۰۰ مربع عملیات قالب بندی مسیر در این رمپ صورت گرفته است.

حلوایی‌زاده تاکید کرد: همزمان با این اقدامات، عملیات اجرای هندریل، اجرای روسازی آسفالت، روشنایی، تابلو‌های هدایت مسیر و خط کشی نیز انجام شده تا این رمپ به بهره‌برداری برسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه به دلیل ضرورت استفاده مردم قرار بر این شد تا قبل از افتتاح رسمی این مسیر بازگشایی شده است و در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: درباره رمپ D باید گفت که این رمپ بالغ بر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و دیواره‌هایش نیز تکمیل شده است. همچنین ۹۰ درصد عملیات خاکبرداری رمپ D نیز انجام گرفته و فقط عملیات تکمیل خاکبرداری بستر، جدول گذاری، روسازی و آسفالت باقی مانده که حتی هندریل آن نیز کار شده و کمتر از یک ماه آینده این پروژه نیز تکمیل خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم عنوان کرد: به دلیل ضرورت و استفاده مردم، مدیریت شهری تصمیم گرفته است تا رمپ B در اختیار مردم باشد و رمپ D نیز تا یک ماه آینده تکمیل گردد. همچنین کنارگذر بلوار پیامبر اعظم در محدوده اجرای این پروژه و عملیات جدول گذاری، جدول گذاری مسیر پیاده راه، مسیر باغچه، مسیر دوچرخه و روسازی نیز به نتیجه و بهره‌برداری خواهد رسید.
پایان پیام

true

true
false
true