×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

دیدار صمیمی استاندار با جمعی از نانوایان و کارگران نانوایی‌های قمورودی و خروجی‌های پل زیرگذر راهجرد بخش سلفچگان قم به بهره برداری رسیدباطری بسیاری از آنتن های BTS مخابرات در اثر نوسان برق خسارت دیده اندتفکیک شرکت توزیع برق قم از تهران و البرز تا پایان سالدولت هر مقدار که خرج آموزش و پرورش کند، سرمایه و افتخار استاعتراض اهالی روستای فردو به تعطیلی درمانگاه در روزهای پنج‌شنبهحادثه در خط انتقال آب بلوار شهید کریمی | قطعی آب در محدوده میدان مفید تا میدان جوانقم، پیشتاز در اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات پلاک وسایل نقلیه در قمیادواره شهدای فردو و شهر کهک استان قم برگزار شدانهدام باند سرقت محموله خودرو‌های سنگین در قمعدم رعایت نکات ایمنی هنگام صعود به ارتفاعات قم حادثه آفرید توقیف ۲۷ دستگاه خودروی متخلف در قمپاداش ۵۰ میلیون تومانی به کسانی که مکان استخراج رمز ارز را اطلاع دهند۴۵۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی در قم در دست احداث استیادواره شهدای کهک و فردو در استان قم برگزار می شودپیکر شهید مدافع امنیت محمدحسن نائینی در قم تشییع شدمسیر‌های دسترسی تقاطع فردوسی و پیامبراعظم (ص) بزودی تکمیل می‌شودسه درصد از مشترکان قمی دیروز ۲ بار خاموشی را تجربه کردندبرنامه‌های بزرگداشت سالگرد شهید رئیسی در قم اعلام شد
true
پرداخت ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل هتل پنج‌ستاره در قم
استاندار قم از توافق اولیه با بانک رفاه برای پرداخت تسهیلات بانکی جهت تکمیل یکی از پروژه‌های گردشگری استان خبر داد؛ پروژه‌ای که به دلیل کمبود منابع مالی متوقف مانده بود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، در جلسه‌ای که روز یکشنبه با دکتر اسماعیل لله‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه در تهران و با همراهی مهندس ملک نژاد، مشاور استاندار و رئیس دفتر استانداری قم در تهران برگزار شد، از موافقت اولیه این بانک با پرداخت تسهیلات ۷۰۰ میلیارد تومانی برای یکی از پروژه‌های بزرگ گردشگری استان خبر داد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه شامل احداث یک هتل پنج‌ستاره است که طی سال‌های گذشته به دلیل عدم تأمین منابع مالی از طریق سیستم بانکی متوقف مانده بود، افزود: با این توافق، روند اجرای این پروژه مجدداً آغاز خواهد شد.

استاندار قم همچنین به سایر پروژه‌های گردشگری از جمله هتل زعفرانیه واقع در خیابان عمار یاسر و هتل طوبی در منطقه پیامبر اعظم اشاره کرد و اظهار داشت:  که با تأمین تسهیلات برای این پروژه‌ها، در آینده‌ای نزدیک شاهد افزایش تعداد هتل‌های پنج‌ستاره در سطح استان خواهیم بود.

وی در ادامه از موافقت مدیرعامل بانک رفاه با احداث زائرسرا ویژه کارکنان این بانک در قم خبر داد و گفت: این زائرسرا با امکانات مناسب و در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری زیارتی در استان احداث خواهد شد.
پایان پیام

true

true
false
true