×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

یک فوتی در برخورد تریلی و پژو درمحور سلفچگان به قمافتتاح واحد دندانپزشکی پاچیان و مرکز درمان پیشگیری هاری در جعفرآباد قمتشکیل شورای تخصصی سینما در قمآرامش به صحن شورای شهر قم برگشتسه نفر جان باختند و سه نفر دیگر مصدوم شدندرشد ۸ درصدی مصرف برق در استان قمساخت مسجد توسط خواهر و برادر خیر قمی گام بلند اتاق بازرگانی قم برای رشد تولید و جذب سرمایه خارجینمایشگاه خوشنویسی "معصومه معصومان" در قم بر پا شدکاهش ۵ درصدی جرائم سایبری در قمدر پرونده‌های اقتصادی هم مجرم باید مجازات شود و هم حقوق زیان‌دیده جبران شودلغو برنامه‌هایی ابتدایی دهه کرامت در بقاع متبرکه قم و برگزاری یادبود جانباختگان بندر شهید رجایی سرپرست روابط عمومی استانداری قم منصوب و معرفی شدحمل و نقل عمومی قم در روز دختر رایگان می‌شودفردا در سراسر ایران عزای عمومی اعلام شدبازدید از موزه فاطمی در روز میلاد حضرت معصومه (س) رایگان شدمسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و پیگیری کنندآمادگی دانشگاه علوم پزشکی قم برای کمک رسانی به مصدومان حادثه هرمزگانبرپایی جشن بزرگ روز دختر به احترام عزای حادثه بندر عباس به تعویق افتادبرنامه های گرامیداشت میلادحضرت فاطمه معصومه و روز دختر در قم اعلام شد
true
کارشناس واحد پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با رضایت خانواده نوع‌دوست و ایثارگر قمی، اعضای بدن مرحوم محمدتقی مثقالی به بیماران نیازمند اهدا شد و جان چند بیمار در لیست انتظار نجات یافت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ولی‌الله صمدی در گفت وگویی افزود: محمدتقی مثقالی، جوان ۴۵ ساله قمی که بر اثر سقوط از ارتفاع دچار ضربه مغزی شده بود، پس از بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان فرقانی قم و با وجود تلاش بی‌وقفه تیم درمانی، متاسفانه دچار مرگ مغزی شد.

وی اضافه کرد: اعضای حیاتی این جوان پس از تایید مرگ مغزی توسط پزشکان معتمد دانشگاه علوم پزشکی قم و با رضایت خانواده ایثارگر وی، به چند بیمار نیازمند اهدا گردید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: امکان برگشت به زندگی دوباره برای بیمار مغزی وجود ندارد، ولی به دلیل بی‌اطلاعی خانواده‌ها و با وجود تعداد زیاد بیمار مرگ مغزی در قم متاسفانه این بیماران فوت می‌کنند و به مرحله اهدای عضو و پیوند اعضا نمی‌رسند.

صمدی افزود: از زمانی که مرگ مغزی بیماری اعلام می‌شود، می‌توان بیمار را با پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی حداکثر تا ۱۲ روز نگهداری نمود، ولی در این مدت ارگان‌های حیاتی زیست پذیری خود را از دست می‌دهند و قابلیت فعالیت و توانایی ارگان‌ها ضعیف می‌شود.

وی افزود: بیمار مرگ مغزی قبل از فوت می‌تواند ارگان‌های حیاتی مانند قلب، کلیه، پانکراس، ریه‌ها و روده و تا ۴۸ ساعت پس از فوت نیز می‌تواند نسوج و بافت‌هایی مثل پوست، قرنیه، استخوان، پاندون و عضلات دریچه‌های قلب را اهدا نماید.

به گفته وی، هر اهداکننده می‌تواند با اهدای اعضایی از جمله قلب، ریه، کبد، پانکراس، روده و کلیه، یک تا هشت بیمار را از مرگ نجات دهد.

کارشناس مسوول واحد پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: همچنین هر اهداکننده می‌تواند با اهدای دریچه قلب، رگ، تاندون‌ها، عضلات، استخوان، نسوج و بافت، زندگی یک تا ۵۳ بیمار را بهبود ببخشد.

وی با بیان این‌که سال ۱۴۰۲، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ نیز به ترتیب ۱۴، ۱۸ و ۱۳ مورد اهدای عضو در استان قم انجام شد، اضافه کرد: از سال ۸۵ تاکنون،‌ حدود ۱۸۱ مورد اهدای عضو در این استان انجام شده است.

افرادی که تمایل دارند جزو اهداکنندگان عضو باشند می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی www.muq.ac.ir در بخش «ثبت‌نام از متقاضیان اهدای عضو پس از مرگ» ثبت‌نام کرده و کارت ویژه اهدای عضو را دریافت کنند.
پایان پیام

true

true
false
true