×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

یک فوتی در برخورد تریلی و پژو درمحور سلفچگان به قمافتتاح واحد دندانپزشکی پاچیان و مرکز درمان پیشگیری هاری در جعفرآباد قمتشکیل شورای تخصصی سینما در قمآرامش به صحن شورای شهر قم برگشتسه نفر جان باختند و سه نفر دیگر مصدوم شدندرشد ۸ درصدی مصرف برق در استان قمساخت مسجد توسط خواهر و برادر خیر قمی گام بلند اتاق بازرگانی قم برای رشد تولید و جذب سرمایه خارجینمایشگاه خوشنویسی "معصومه معصومان" در قم بر پا شدکاهش ۵ درصدی جرائم سایبری در قمدر پرونده‌های اقتصادی هم مجرم باید مجازات شود و هم حقوق زیان‌دیده جبران شودلغو برنامه‌هایی ابتدایی دهه کرامت در بقاع متبرکه قم و برگزاری یادبود جانباختگان بندر شهید رجایی سرپرست روابط عمومی استانداری قم منصوب و معرفی شدحمل و نقل عمومی قم در روز دختر رایگان می‌شودفردا در سراسر ایران عزای عمومی اعلام شدبازدید از موزه فاطمی در روز میلاد حضرت معصومه (س) رایگان شدمسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و پیگیری کنندآمادگی دانشگاه علوم پزشکی قم برای کمک رسانی به مصدومان حادثه هرمزگانبرپایی جشن بزرگ روز دختر به احترام عزای حادثه بندر عباس به تعویق افتادبرنامه های گرامیداشت میلادحضرت فاطمه معصومه و روز دختر در قم اعلام شد
true
اولین اردوی راهیان پیشرفت دانش آموزی استان قم برگزار شد
مراسم افتتاحیه اولین اردوی راهیان پیشرفت دانش آموزی استان قم با روایت دستاوردها و توانمندی های کشور در عرصه صنعت نفت و گاز به همت بسیج دانش آموزی سپاه قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛افتتاحیه اولین اردوی راهیان پیشرفت دانش آموزی استان قم با روایت دستاوردها و توانمندی های کشور در عرصه صنعت نفت و گاز به همت بسیج دانش آموزی سپاه قم و با حضور فرمانده سپاه قم و برخی مدیران استانی در محل ایستگاه (cgs) تغذیه گاز استان قم برگزار شد

سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) در این مراسم عنوان کرد: یکی از هنرهای نظام مقدس جمهوری اسلامی به برکت مدیران جهادی و به خصوص تدابیر مقام معظم رهبری تبدیل تهدیدها و تحریم‌ها به فرصت بوده است. 

فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) با اشاره به برکات جمهوری اسلامی گفت: در قبل از انقلاب اسلامی لوله کشی آب و گاز وجود نداشت و مردم برای تامین سوخت و آب مورد نیاز خود سختی زیادی را متحمل میشدند اما در حال حاضر حدود  ۴۰۰ هزار کیلومتر لوله کشی گاز در کشور داریم که حتی مناطق دورافتاده را هم تحت پوشش خود قرار داده است.

وی با تاکید بر نقش تحریم ها در خودکفایی کشور گفت: اگر تحریم ها نبودند امروز کشور ما به این حد از خودکفایی در حوزه ی علمی، صنعتی و .... نمی رسید. در حوزه نظامی نیز پیشرفت‌های زیادی داشتیم که بخشی از آن را در بازدید از  نمایشگاه هوافضا میتوان دید.

سردار موحد تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایلی که آمریکا را به پای میز مذاکره کشانده قدرت نظامی و آمادگی و اقتدار نیروهای مسلح مااست و اگر اینها نبود دشمن لحظه ای برای جنگ با ما درنگ نمی کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بالاتر از هر زمانی در این ۴۶ سال از انقلاب قرار دارد. مشکلاتی نیز که اکنون در حوزه اقتصادی وجود دارد با تلاش و کوشش مدیران و مسئولان قابل رفع است.


پایان پیام

true

true
false
true