×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

فرزندان با مادران زندانی خود در مجتمع قضایی - حمایتی شوق زندگی دیدار کردندطرح پیش فروش بلیت سفرهای اربعین حسینی ع در استان قم آغاز شد برنامه مدیریت سازگار با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم تصویب شدمسائل فقهی بانوان و ناباروری با حضور آیت الله فاضل لنکرانی بررسی شدعملیات خنثی‌سازی مهمات جنگی در مسیر آزادراه تهران انجام شدادارات قم در روز چهارشنبه اول مرداد تعطیل شد۱۹۷ مورد عملیات امداد گاز طبیعی در قم انجام شد آتش نارضایتی، آشوب و جنایت دامن همه را خواهد گرفت۱۹ زندانی در قم از نعمت آزادی برخوردار شدندمعاون استاندارقم: شهر قم آماده پذیرایی از زائرین اربعین استتخصیص هزار و ۶۰ میلیارد ریال به طرح‌های مدیریت آب قمآغاز فروش بلیط اتوبوس های اربعین از چهارم مرداد ترمیم نرخ ناوگان اتوبوسی، تأمین آذوقه مواکب و آماده‌سازی ظرفیت‌های اسکان زائران اربعین در قمبهزیستی قم پیشرو در رفع ناترازی برق و ارائه خدمت بی وقفه58 درصد شهر قم فاقد شبکه فاضلاب است!گازرسانی به آخرین روستای قم تا پیش از زمستانساختمان توانبخشی حامیان در قم افتتاح شدسرشاخه‌های زاگرس قربانی مطامع توسعه‌طلبانه استان قم نخواهد شدشکایت بنیاد مستضعفان از نماینده مردم قم توزیع کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای کشت پائیزه به زودی آغاز می‌شود
true
طرح زندگی با آیه‌ها مسیری جدید برای اصلاحات فرهنگی کشور است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: زندگی با آیه‌ها یک پروژه نیست که در زمان مشخصی انجام و پایان یابد بلکه یک انتخاب مسیر جدید برای اصلاحات فرهنگی در سطح کشور است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده پیش از ظهر امروز در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم که با حضور جمعی از مدیران و مسئولان در سالن جلسات حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور منشوری دارد که سند بالا دستی شورا در سرتاسر کشور شمرده می‌شود و باید مطابق این سند پروژ‌های عملیاتی تعریف شود.‌

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به اهمیت برگزاری محافل قرآنی گفت: محفل با وساطت و سهم‌گیری بین مردم، یکی از ارکان توسعه قرآن در کشور محسوب می‌شود و به‌حمدالله امسال حدود ۱۶۰ هزار محفل قرآنی در کشور همزمان با ماه مبارک رمضان برگزار شده است.

وی عنوان کرد: در قم ۱۸ هزار و ۳۹۹ محفل برپا شد و قم رتبه اول محافل قرآنی در کشور را کسب کرد که ۱۲ هزار و ۱۶۶ محفل خانگی بود و اگر در ده درصد از خانه‌های ما محفل قرآنی تشکیل شود؛ قرآن از محجوریت خارج می‌شود.  

شعبان زاده تأکید کرد: تا دو سال آینده باید حلقه میانی فعال، دانشمندان و نخبگان قرآنی و حاکمیت در صدد باشند هر ماه یک محفل قرآنی تشکیل دهند تا جامعه به سمت قرآنی شدن پیش برود.  

وی در خصوص کانون‌های مساجد بیان کرد: علت اینکه با وجود ۸۰۰ مسجد، ۲ هزار و ۸۷۴ محفل قرآنی تشکیل شده این است که جوانان و بانوان در کانون مساجد پای کار بودند و در مدارس نیز با  وجود هزار مدرسه، هزار و ۹۱۱ محفل قرآنی در سطح کلاس‌ها برگزار شد. 

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم تشریح کرد: ۹۳۹ محفل قرآنی در هیئت، ۴۲۹ محفل در بوستان‌ها و اماکن عمومی و ۸۰ محفل در ادارات برگزار شد اما هدف ما در سال جاری علاوه‌بر کمیت، کیفی‌سازی محافل است که با یادگیری مضامین زندگی با آیه‌ها این امر محقق می‌شود. 

شعبان‌ زاده ابراز کرد: میانگین جمع شرکت کنندگان در محافل زندگی با آیه‌ها استان قم ۵۲۷ هزار نفر هستند و طی ۴۰ روز بعد از نیمه شعبان تا پایان ماه مبارک رمضان ۴۳ نشست تبیینی برای ۷ هزار و یکصد نفر از افراد کنش‌گر برگزار شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به محور نوجوانان و جوانان بیان کرد: ۲۳۰ گروه دانش‌آموزی برای نقش دانش‌آموزان در پررنگ‌تر کردن قرآن در مدارس شکل گرفت و از نقطه برنامه‌ریزی درگیر عملیات زندگی با آیه‌ها شدند. 

وی به حضور ۵۰۰ امام جماعت در طرح زندگی با آیه‌ها اشاره کرد و گفت: اگر بنا باشد قرآن به محلات برود و برای همه اقشار محله مفید باشد، می‌بایست خلاقیت را بین ائمه جماعات راه‌اندازی می‌کردیم که این امر با ۳۰ عرصه‌ ایده‌پردازی محقق شد.   

شعبان زاده تشریح کرد: در ایران بیش از ۳۰ عمو روحانی داریم که مخاطب میلیونی کودک و نوجوان دارند و باید مضامین اجرا و ارائه آن‌ها را قرآنی کنیم که در همه اموری که گفته شد ۷۰ پژوهشگر، ۲۵ استاد، ۱۱ کارگروه در طول ۹ ماه طرح زندگی با آیه‌ها را رقم زدند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم اظهار کرد: زندگی با آیه‌ها یک پروژه نیست که در زمان مشخصی انجام و پایان یابد بلکه یک انتخاب مسیر جدید برای اصلاحات فرهنگی در سطح کشور است.


پایان پیام

true

true
false
true