×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

کتاب نفیس شرح خطابه غدیر در قم رونمایی شدبرگزیدگان جشنواره قرآن و عترت قم معرفی شدندتسریع در راه اندازی قطار سریع السیر تهران، قم، اصفهانسقف اجاره بها در قم در سال ۱۴۰۴، به میزان ۲۰ درصد تعیین شدآیت الله صدیقی تا تعیین تکلیف پرونده فرزندش به نماز جمعه نمی‌رود شیوه‌نامه وام فرزندآوری اصلاح می شوداعلام پویش صیانت و حمایت از غنی‌سازی هسته‌ای در دانشگاه‌های قماطعام عید غدیر با محوریت مراکز و مددجویان بهزیستی شیخ‌آباد الگویی برای تحول محلات قم خواهد شدحرکت کاروان شادی غدیر تا ظهور در قم۲۰ هزار واحد مسکونی تا پایان سال در قم تحویل می شودورودی بزرگراه قم – سلفچگان ایمن‌تر سازی شدمعابر حادثه‌خیز قم برای کنترل تصادفات هوشمندسازی می شودتوقیف ۲۵ دستگاه خودروی دارای تخلفات حادثه ساز در قمبرخورد قاطع با سگ‌گردانی در معابر عمومی قمچهارمین همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی در دانشگاه قم برگزار شد۳۴۴ نفر در اجرای مرحله هجدهم طرح آرامش در شهر قم دستگیر شدندفضاهای تفریحی و فرهنگی محلات محروم باید رایگان در اختیار مردم قرار گیردطرح معماری ترمینال‌های فرودگاه قم نهایی شدچهارمین شعبه مرکز نفس در استان قم افتتاح شد
true
همایش بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی برگزار می شود
نخستین همایش بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی در قم ،تهران و اصفهان با شرکت بیش از ۵۰ نفر از صاحبنظران حقوقی از ۲۶ کشور جهان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام سید احسان رفیعی علوی، رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) در نشست خبری  با اصحاب رسانه گفت: این همایش با هدف فراهم سازی گفتمان علمی برای دستیابی به اصوال و قواعد حقوق بشر در رهیافت شرقی با دید فرهنگی برگزار می‌شود و برای نیل به این هدف دعوت از فرهیختگان و اساتید داخلی و بین المللی، ارائه مقالات پژوهشی و ایجاد فضای تعامل و گفتمان نخبگانی در اولویت برنامه‌های این همایش است.
رئیس دانشگاه باقرالعلوم قم، گفتمان انتقادی به گزاره‌های بنیادی حقوق بشر کنونی، حمایت از حقوق همبستگی، شرق فرهنگی به مثابه خاستگاه حقوق بشر، حقوق بشر و کنش در گفتمان مسئولیت اجتماعی، راهبرد جغرافیای فرهنگی و باز تعریف نقش کنش گران حقوق بشر را از جمله محور‌های این همایش عنوان کرد.
وی  گفت:زمان برگزاری ابن همایش ۸ و ۹ و ۱۰ اردیبهشت در تهران، قم و اصفهان و با محوریت قم خواهد بود  و ادامه داد: که از ۵۰۰ مقاله ارسال شده به این همایش،۷۶ مقاله پذیرفته شده است.
رفیعی علوی در ادامه از تشکیل دبیرخانه دائمی همایش بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی خبر داد و گفت: این دبیرخانه با هدف تداوم و گسترش گفتمان حقوق بشر با رویکرد شرقی ایجاد شده و بستری مناسب برای تعامل علمی و فرهنگی میان اندیشمندان داخلی و بین‌المللی فراهم خواهد کرد.

پایان پیام

true

true
false
true