×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
کیفرخواست باند ۱۵ نفره سرقت مسلحانه و سرقت کابلهای برق قم صادر شد
رئیس کل دادگستری استان قم، از پایان تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده سرقت کابل های برق قم با ۱۵ نفر متهم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی در این خصوص اظهار داشت: این متهمان مرتکب ۱۷ فقره سرقت سیم و کابلهای برق به متراژ بیش از ۵۰۰ متر و سرقتهای مسلحانه با چاقو از منازل و مغازه ها هستند.

وی با بیان اینکه پس از دستگیری متهمان این باند توسط ماموران فراجا، تحقیقات تخصصی در شعبه ۲۱ بازپرسی آغاز شد گفت: متهمان این باند شامل سارقان کابل های برق به جرم سرقت از وسایل و متعلقات مورد استفاده عموم مردم و خریداران ضایعاتی اموال مسروقه به جرم تحصیل مال مسروقه هستند که اغلب دارای سوابق کیفری مشابه بودند.

رئیس شورای قضائی استان قم با اشاره به اینکه در این پرونده سرقتهای متعدد دیگر این باند از جمله سرقت منزل مغازه و موتور سیکلت مورد رسیدگی قرار گرفت تأکید کرد: با مخلان امنیت و آرامش مردم و متهمان سرقت از اموال عمومی بالاخص سارقین مسلح قاطعانه و با شدت برخورد می شود و محکومین این جرائم از هیچگونه تسهیلات و ارفاقات قانونی بهره مند نخواهند بود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی در پایان تصریح کرد: دستگاه قضائی و انتظامی استان قم،‌ اهتمام ویژه ای به حفظ امنیت عموم مردم داشته و همواره در تلاش برای برقراری نظم و امنیت در سطح استان بوده و در این مسیر،‌ تمام توان خود را به کار می بندد.

 شایان ذکر است، دادگستری کل استان قم با شعار «عدالت اسلامی برای احیای حقوق عامه در شهر کریمه اهل بیت علیهم‌السلام» با محوریت فقه آل محمد (ص)، آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، مسجد مقدس جمکران، مراجع معظم تقلید و علمای دانشگاهی و حوزوی و در همکاری و تعامل همه‌جانبه با نهادهای حاکمیتی و مردمی، درصدد است تا با عدالت‌خواهی و عدالت‌محوری، خدمت‌رسانیِ حداکثری را به عموم جامعه بویژه مردم شریف قم داشته باشد.

پایان پیام

true

true
false
true