×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اجرای طرح سامانه پایش آنلاین سفر (سپاس) دراستان قم مصرف آب خانوار با تجهیزات كاهنده تا ۳۰ درصد كاهش می‌یابدپیشرفت قابل توجه پروژه‌های نیروگاه‌های مقیاس کوچک در استان قممسکن ملی با انرژی خورشیدی، گام بلند قم به سوی آینده‌ای پایدار۲۷ زندانی در قم آزاد شدنداهدای 262 سری جهیزیه و کمک به ازدواج مددجویان قمآخرین وضعیت مصرف گاز طبیعی در استان قم بررسی شدپایان ارز رانتی؛ یارانه‌ای که از جیب واسطه‌ها به سفره مردم می‌رسد۱۰۱ کیلومتر شبکه‌ گاز طبیعی در استان قم اجرا شدزمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در استان قم کاهش یافتفاز سوم توسعه مجتمع صنعتی پارسیان پارت پاسارگاد اقتتاح شداستخدام در دهیاری های کشورنوسازی گسترده ناوگان اتوبوس‌رانی قمعوارض نوسازی خود را در سامانه «قمیار»پرداخت کنید۸ مگاوات برق خورشیدی به شبکه برق کشور متصل شدپیگیری جدی مسائل و مطالبات اصناف در استان قمکشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قمساختار مالی و نحوه مشارکت دولت و بخش خصوصی در تکمیل کمربندی شهید سلیمانی مشخص شدبهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی سازمان زندان‌ها در قم
true
بهره برداری از 5 طرح اشتغالزایی برای مددجویان قم
معاون اجتماعی سپاه قم از افتتاح پنج پروژه در حوزه اشتغالزایی و مشاوره، همزمان با ایام الله دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی با حضور استاندار و مسئولین استان قم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهدی علی‌بابایی اظهار کرد: یکی از پروژه‌ها در حوزه روان‌شناختی و ایجاد مرکز مشاوره تخصصی با چهار اتاق مشاوره فردی و یک کارگاه است.

وی چهار پروژه دیگر را مربوط به اشتغال‌زایی و آموزش کار عنوان کرد و گفت: این چهار پروژه شامل؛ کارگاه خیاطی که می‌تواند برای ده نفر اشتغال‌زایی کند، کارگاه و آموزشگاه آرایشگری که قابلیت ایجاد اشتغال برای پنج نفر را دارد پروژه آموزش و کارگاه دامپروری و ماهی قزل‌آلا که برای شش نفر از مددجویان ایجاد اشتغال کرده است.

معاون اجتماعی سپاه امام علی ابن ابی‌طالب (ع) تصریح کرد: حدود سه میلیارد تومان برای پیشبرد اهداف این مرکز و اشتغال‌زایی مددجویان صرف شده است.

بابایی بیان کرد: در طرح ۵ ساله‌ی ما در اردوگاه کرامت علاوه بر بحث درمان به اشتغال و صیانت نیز پرداخته می‌شود و امیدواریم به‌زودی اردوگاه کرامت به بزرگ‌ترین اردوگاه کار، درمان و صیانت کشور تبدیل شود.

گفتنی است؛ مددجویان قرارگاه کرامت از معتادین متجاهر استان قم هستند که از طریق دستگاه انتظامی و قضائی به کمپ کرامت معرفی شده‌اند.

پایان پیام

true

true
false
true