×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن بین المللی شودبرگزیدگان چهل و هشتمین دوره مسابقات معارفی قرآن معرفی شدند همکاری مستمر شرکت توزیع برق قم برای تسریع در احداث نیروگاه‌ها۱۲ کیلومتر از آزادراه بتنی قم- سلفچگان- راهجرد به بهره برداری می رسدآب برخی مناطق قم در روز یکشنبه با افت فشار و قطعی مواجه استتوزیع شیر رایگان از امروز در مدارس ابتدایی قم آغاز شدنخستین تفاهم‌نامه «نگارگذر فرهنگی سلامت» در قم امضا شدواژگونی خودروی ساینا در قم با یک فوتی و هفت مصدوماستاندار قم: دانشجو قلب تپنده جامعه پویا استبرنامه‌ریزی گسترده برای مراسم نیمه شعبان ۱۴۰۴ در قم طرح نهایی ترمینال فرودگاه قم انتخاب شدمدارس قم روز یکشنبه 16 آذر ماه غیرحضوری شدتشریح جزئیات پذیرش و ثبت نام آزمون ورودی داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ جامعه الزهرا سمجتمع آب‌درمانی قم بزودی افتتاح می شودنهمین دوره رویداد «پاییز هزار رنگ» در قم برگزار می‌شودتوقيف کاميون حامل 109 کيلو ترياک در قماولین ورزشگاه فوتبال بانوان قم، در سالروز میلاد حضرت زهرا(س) افتتاح می شودامضای تفاهم‌نامه همکاری بهزیستی با حوزه‌های علمیه و افتتاح طرح‌های حمایتی در قمآیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا در حرم حضرت معصومه (س)برگزار شدآزادی ۶۰ نفر در طرح پایش مددجویان زندانی در قم
فرمانده انتظامي استان قم خبرداد؛
true
افزايش 8 درصدي دستگيري قاچاقچيان کالا در استان قم
فرمانده انتظامي استان با اشاره به تشکيل ۸۴۵ پرونده در حوزه کالاي قاچاق به ارزش بيش از ۲۰۶ ميليارد تومان از ابتداي امسال تا پايان آذرماه، از افزايش ۸ درصدي دستگيري قاچاقچيان کالا در اين استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سردار "محمد رضا ميرحيدري"  در خصوص اين خبر با اشاره به بازداشت ۵۲۲ نفر در اين رابطه اظهار داشت:‌ آمار پرونده‌هاي کالاهاي قاچاق نيز نسبت به مشابه سال گذشته، ۱۲ درصد افزايش داشته‌است.
وي در ادامه با اشاره به آمار جرايم در قم از ابتداي امسال تا پايان آذرماه، از کاهش وقوع سرقت طي اين مدت در اين استان خبرداد و گفت: قم از لحاظ کاهش سرقت بعد از استان‌هاي تهران و خراسان رضوي در رتبه سوم قرار دارد.
فرمانده انتظامي استان قم پيک سرقت منازل را از ساعت ۱۹ تا ۲۲ و عموماً در ايام تعطيلات و پايان هفته دانست و گفت: غالباً سرقت‌هاي خودرو نيز از ساعت ۱۲ الي ۱۴ و ۱۸ الي ۲۱ به وقوع پيوسته‌است ، همچنين سرقت‌ها در ۹ ماه گذشته در مجموع ۲۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته‌است.
سردار ميرحيدري اظهار داشت:‌ درحوزه مواد مخدر نيز حدود يک تن و ۷۰۰ کيلوگرم انواع مواد طي مدت مذکور کشف ، ۱۶ باند قاچاق مواد مخدر متلاشي و ۹۱ نفر در اين رابطه دستگير شدند که بازداشت‌ها نسبت به سال قبل، ۱۱ درصد افزايش را نشان مي‌دهد.
وي در ادامه به کاهش ۶ درصدي تصادفات فوتي نيز اشاره کرد و گفت: در ۹ ماه گذشته، تصادفات خسارتي ۶ درصد و تصادفات جرحي ۳۳ درصد افزايش داشته‌است.
فرمانده انتظامي استان قم در ادامه به افزايش ۷ درصدي پرونده‌ها در حوزه پليس فتا در اين استان نيز اشاره و از دستگيري ۲۷۵ نفر در اين رابطه خبر داد.
سردار ميرحيدري در پايان ضمن قدرداني از تعامل مطلوب شهروندان در توليد امنيت، خاطرنشان کرد: شماره تلفن ۱۱۰ مرکز فوريت‌هاي پليسي استان و شماره تلفن ۱۹۷ دفتر نظارت همگاني، پل ارتباطي مردم با پليس بوده و ما شبانه روز پاسخگوي مطالبات آنان در حوزه‌هاي مأموريتي هستيم.

پایان پیام

true

true
false
true