×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

جشن «دست در دست پدر» در حرم مطهر بانوی کرامت برپا شدآرزوهای شب یلدای کودکان برآورده شدتصادف خاور و پراید در جاده قدیم قم – کاشان یک قربانی گرفتفیتیله قاچاقچیان پارچه در قم پیچیده شدمعاون محیط زیست شهرداری قم: ۱۹ میلیون متر مربع کمربند سبز در قم ایجاد شد۶۳ واحد صنعتی در قم توسعه یافتتحویل ۱۲۲ میلیون مترمکعب گاز به جایگاه‌های «سی‌ان‌جی» قمنهمین یادواره شهدای مدافع حرم در محلات مختلف قم برگزار می شودمصرف یک میلیارد و ۹۳۸ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در استان قم۴۲ مددجوی زندان قم آزاد شدندمددکاران بهزیستی قم تجلیل شدندطرح ایمن سازی پدران موتورسوار در قم اجرا شدمراسم جشن و آئین عمامه گذاری طلاب بر گزار شدسرانه ورزشی قم حتی از متوسط کشوری هم پایین تر استزیرساخت‌های ریلی استان قم توسعه می یابدپیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی بهسازی بوستان علوی با بودجه ۲۰۰ میلیارد ریالیانجام ۸۰۰ کیلومتر خط‌کشی ترافیکی در شهر قمحمل‌ونقل عمومی و مناسب‌سازی معابر در اولویت بودجه ۱۴۰۴ شهرداری قمامور خدمات شهری شهرداری قم به پیمانکاران دارای صلاحیت واگذار می شودتحویل ۲ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن تا پایان سال در قم
true
یکی از شاخص های ارزیابی مدیران میزان جذب اعتبارات ملی است
استاندار قم گفت:مدیران باید بر اساس نیازها، منابع را از مرکز جذب کنند و یکی از شاخص های ارزیابی مدیران نیز همین امر است و هرگاه پیگیری ها در این بخش جدی بوده، توفیقات خوبی نیز به دنبال داشته است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛اکبر بهنام جو عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان که در تالار کرامت استانداری قم برگزار شد گفت: امروز نخستین جلسه شورای اداری در دوره جدید تشکیل شده که معتقدیم ریل گذاری مناسبی باید برای جلسات شورای اداری استان قم صورت گیرد تا بتوان با تعامل دستگاه های اجرایی، اقدامات مناسبی در راستای جهش استان را برنامه ریزی و دنبال کرد.

استاندار قم بیان کرد: مدیران قم با هماهنگی هم باید برنامه ریزی لازم برای توسعه استان داشته باشند و برنامه هفتم توسعه نیز باید محور فعالیت ها باشد و در این راستا ضرورت دارد، برش سالانه ای برای آینده ۴ ساله استان قم داشته باشیم.

بهنام جو ادامه داد:دستگاه های اجرایی استان قم در این زمینه باید برنامه های خود را با معاونین استانداری در حوزه های مرتبط  هماهنگ کنند و تا پایان امسال باید برنامه ریزی های ادارات برای ۴ سال آینده تدوین و بر همین اساس اقدامات دنبال شود و در این زمینه باید از اعتبارات ملی، استانی و از محل مشارکت های مردمی بهره جست.

نماینده عالی دولت در استان قم با بیان اینکه باید کمیته درآمدی استان قم نیز تشکیل شود افزود:این کمیته باید منابع جدیدی برای قم تعریف و برنامه ریزی کند و در زمینه تسهیلات بانکی نیز ضرورت دارد جدایی از اعتبارات استانی بانک ها، که غالبا محدودیت های نیز در این بخش وجود دارد در قالب های دیگر نیز پیش بینی هایی داشته باشیم.

وی با اشاره به مشکلات کمبود فضای آموزشی استان قم گفت: تا ۵ سال آینده باید ۲۷۷ مدرسه در قم احداث شود که خیرین ساخت تعداد ۱۰۰ مدرسه را متقبل شدند ومابقی نیز از سوی دولت تامین می شود.

استاندار قم با بیان اینکه باید تا۲۰ اسفندماه برنامه ۴ ساله همه دستگاه ها تدوین شود افزود: درجذب اعتبارات ملی نیز باید تلاش مضاعفی صورت گیرد و مدیران باید بر اساس نیازها، منابع را از مرکز جذب کنند و یکی از شاخص های ارزیابی مدیران نیز همین امر است و هرگاه پیگیری ها در این بخش جدی بوده، توفیقات خوبی نیز به دنبال داشته است.

بهنام جو در ادامه با بیان اینکه سند آمایش استان قم باید تدوین و رشد استان در عرصه های مختلف باید مشخص باشد تاکید کرد:گردشگری مذهبی شهر قم باید به صورت ویژه و بر اساس محور بودن حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها، مسجد جمکران و حوزه علمیه قم باشد که قرار شد، سند آمایش در قم به صورت پایلوت به روزرسانی شود.

استاندار قم تصریح کرد: سند جامع سلامت نیز باید از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان برای قم تدوین شود و تمام ادارت در این حوزه باید همراهی لازم را داشته باشند.

وی گفت: امروز در زمینه تخت های بیمارستانی وضعیت خوبی نداریم، هر چند که بیمارستان های خوبی در قم در حال احداث است و باید برای تکمیل آنان تلاش کرد.

نماینده عالی دولت در استان قم اضافه کرد: سندجامع ورزش و تحول اجتماعی نیز از دیگر مواردی است که مورد توجه این در این زمینه نظام مسائل خانواده در حال تدوین بوده و تا دو هفته دیگر آماده خواهد شد.

وی افزود: موضوعات اجتماعی در قم بسیار مهم است و بایدکار ویژه ای در این زمینه صورت گیرد و ادارت استان قم باید در موضوع مباحث اجتماعی کارمندان خود نیز توجه ویژه ای داشته باشند.

استاندار قم ابراز کرد: درهمین راستا مشاور خانواده مجرب و  خوبی در استانداری مستقر شده تا مباحث آموزش و مهارت های زندگی به کارکنان ارائه شود و ادارات نیز در این زمینه باید برنامه ریزی لازم را داشته باشند تا آسیب های اجتماعی در استان قم کاهش یابد.

بهنام جو ادامه داد:قرارگاه فرهنگی ۱۹ دی و دیگر نهادهای فرهنگی نیز باید در زمینه آسیب های اجتماعی برنامه ریزی کنند و در این راستا باید به اغناسازی جامعه در حوزه های مختلف نیز توجه ویژه ای داشت.

وی بیان کرد: اصناف باید در زمینه مصرف بهینه انرژی اهتمام لازم را داشته باشند و در این حوزه به صورت دستوری عمل نکردیم، چرا که معتقدیم اگر از توان مردمی در این موضوعات استفاده کنیم مردم همراهی های لازم را خواهند داشت.

استاندار قم با اشاره به اینکه ۶۰۰ مگاوات ناترازی انرژی در قم را داریم گفت: دریافت مجوز برای تولید برق خورشیدی از یک سال به دو ماه کاهش یافته و امید است با پیگیری های لازم طی دو سال آینده مشکل ناترازی برق قم حل شود و حتی بتوان به ناترازی برق در کشور نیز کمک کنیم.


پایان پیام

true

true
false
true