×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

محدودیت گازرسانی به مشترکان پرمصرف گاز در قمجریان گاز برخی مناطق قم قطع می شودتبلیغات وام بدون ضامن در دیوار کلاهبرداری استمشترکین پرمصرف گاز در قم کاهش یافتند 20 اتوبوس‌ برقی و 10 اتوبوس دیزلی به ناوگان اتوبوس‌رانی قم افزوده می‌شودفرمانده انتظامي استان قم شخصا به مشکلات مردم رسیدگی می کند۹ دستگاه ویلچر برقی به توان‌یابان بهزیستی قم اهدا شدیک واحد صنعتی در سلفچگان به چرخه تولید بازگشتهمه مدارس استثنایی استان قم مناسب سازی شدفاز دوم مجتمع آموزشی استثنایی پردیسان قم افتتاح شدتشییع سه شهید گمنام در قمروز پر کار و دیدارهای فشرده استاندار قم در تهران۳۵ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی قم هستندسرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شددو مرکز جدید توان‌بخشی در قم به بهره‌برداری رسیدتصویب طرح تحقیق و تفحص از شهرداری قمتنظیم سند استانی کاهش خطر حوادث و سوانح قم۱۰۰۰ قطعه طلا و ۵۰ میلیارد‌ نقد؛ هدیه طلاب خواهر به مقاومتهمکاری با فعالان فرهنگی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعیمصرف گاز طبیعی کشور در سطح هشدار است ؛ صرفه جویی کنید
وزیر آموزش و پرورش: کمبود مدرسه در قم ۲ ساله مرتفع می شود
true
سیزدهمین مدرسه شهید هندویان در قم افتتاح شد
وزیر آموزش‌وپرورش در مراسم افتتاح سیزدهمین واحد آموزشی شهید هندویان قم با اشاره به ظرفیت بالای خیرین در احداث فضا‌های آموزشی، گفت: رفع کمبود مدرسه و فضا‌های آموزشی استان قم با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز و همراهی دولت در یک بازه زمانی ۲ساله امکان‌پذیر است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاح ۲۰ مدرسه خیرساز که به‌صورت ویدیوکنفرانس در قم برگزار شد، گفت: کمبود مدرسه در استان قم با همراهی مشترک بین وزارت آموزش‌وپرورش و خیرین مدرسه‌ساز طی ۲ سال آینده، برطرف خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به نقش مهم خیرین مدرسه‌ساز در توسعه فضا‌های آموزشی، بیان کرد: خیرین علاوه بر احداث مراکز آموزشی به ساخت فرهنگی کشور کمک کرده و پیام‌های ارزشی را به اقشار مختلف جامعه منتقل می‌کند.

وزیر آموزش‌وپرورش، غفلت در نظام تعلیم‌وتربیت را عامل مشکلات اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و ... یاد کرد و گفت: انسان عالم و دانا، جامعه توسعه‌یافته و پیشرفته را می‌سازد؛ بنابراین ریشه تمامی موفقیت و شکست‌ها را باید در آموزش‌وپرورش جستجو کنیم.

کاظمی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش امروز در کانون توجه خیرین و مسئولان قرار دارد، افزود: تمامی کشور‌های دنیا امروز به این نتیجه رسیده‌اند که برای عبور از بحران‌ها چاره‌ای جز سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش نیست.

وی با تاکید بر اینکه اگر فرهنگ غلط «مصرف‌گرایی» را در سطح مدارس اصلاح کنیم، بخش زیادی از چالش‌های کشور مدیریت می‌شود، گفت: آموزش‌وپرورش و معلمان امروز با انبوهی از مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ اما بااین‌وجود از هیچ تلاشی برای تربیت نسل مومن و اخلاق‌مدار دریغ نمی‌کنند.

کاظمی با بیان اینکه احداث زیرساخت‌های به‌روز و شایسته مانند نمازخانه، اتاق بهداشت، آزمایشگاه و کتابخانه در احداث مدارس جدید موردنظر است، تصریح کرد: فرهنگ احترام به پدر و مادر و معلم و بزرگ‌تر‌ها از نکات تربیتی است که در طراحی مدارس و محتوا‌های آموزشی باید موردنظر باشد.

افتتاح سیزدهمین واحد آموزشی خیرساز شهید هندویان قم

آیین افتتاح و بهره‌برداری از سیزدهمین واحد آموزشی شهید هندویان قم با حضور علی رضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش، استاندار قم و شماری از خیرین مدرسه برگزار شد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش قم در این آیین بیان کرد: قم طی ۲ سال اخیر، افتخارات پرتکراری در رشته‌های علوم‌انسانی، معارف و علوم‌تجربی به دست آورده است.

علی رضا رحیمی اضافه کرد: دانش‌آموزان این استان به‌رغم کمبود‌های شدید زیرساخت‌های آموزشی طی ۲ سال گذشته، مدال جهانی فیزیک، طلای آسیایی فیزیک، طلای جهانی کشتی، مدال‌های رنگارنگ قرآنی و ... را در مسابقات بین‌المللی کسب کرده‌اند.

او در ادامه گفت: جامعه فرهنگی استان قم ماهیانه افزون بر ۹ میلیارد تومان جهت رسیدگی و رفع مشکلات ایتام قم کمک نقدی می‌کنند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش قم همچنین گفت: سال گذشته هشت هزار دانش‌آموز قم به اردوی راهیان نور اعزام شدند و امسال نیز ۱۰ هزار دانش‌آموز در حال اعزام هستند که تاکنون حدود پنج هزار نفر از دختران اعزام شدند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش قم عنوان کرد: سال گذشته به همت دانش‌آموزان این استان حدود سه هزار و ۵۰۰ یادواره شهدا در سطح مدارس قم برگزار شد.

با پیگیری‌های خیر مدرسه ساز حاج ابوالفضل هندویان در ۲۰ آذر ماه سال ۱۴۰۱ با انعقاد یک تفاهم نامه خیری، احداث مدرسه ۱۲ کلاسه خیری دیگری به نام برادر ایشان شهید مهدی هندویان در شهرک قدس شهر قم آغاز شد. پس از انجام عملیات اجرایی بخش خیری این مجموعه آموزشی، با تامین اعتباری که از محل منابع استانی انجام شد، در آذر ماه سال ۱۴۰۲، تکمیل این مجموعه آموزشی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان آغاز و پس از تجهیز کامل آن، در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جهت بهره برداری دانش آموزان تحویل مجموعه آموزش و پرورش استان شد.

تمامی کلاس‌ها و فضا‌های مدرسه هوشمند شهید مهدی هندویان شهرک قدس، مجهز به تجهیزات الکترونیک ارائه مباحث درسی و ویدئو پروژکتور بوده و در این مجموعه آموزشی سیستم جامع کنترلی دوربین مدار بسته تعبیه شده است.

این پروژه در زمینی به مساحت یک هزار و ۷۹۷ متر مربع و با مجموع زیربنای ساختمانی ۲ هزار و ۲۵۳ متر مربع در سه طبقه و در قالب ۱۲ کلاس درس، ۱۳ اتاق اداری و جنبی، چهار کارگاه و آزمایشگاه، نمازخانه‌ای به مساحت ۲۲۵ متر مربع، ساختمان نگهبانی، ساختمان سرویس بهداشتی و سرایداری، یک هزار و ۱۱۸ متر مربع محوطه سازی، ۱۱۱ متر طول دیوار محوطه و حدود ۱۰۰ متر مربع فضای تجاری جهت در آمد زایی برای مدرسه بر اساس آخرین استاندارد‌ها و ضوابط فنی روز طراحی و اجرا شده است. 
پایان پیام

true

true
false
true