×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
مدیرکل صدا و سیمای استان قم تاکید کرد:
true
افزایش و تقویت رویدادهای رسانه ای در استان قم
مدیرکل صدا و سیمای استان قم بر افزایش رویدادهای رسانه ای و حمایت و تقویت از این رویدادها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر پهلوانیان مدیرکل صدا و سیمای استان قم در دیدار با آقای شمس مسئول سازمان بسیج رسانه استان و آقای علیزاده دبیر جشنواره ابوذر ، ضمن تاکید بر افزایش و حمایت از رویدادهای رسانه ای، گفت: افزایش رویدادهای رسانه ای و استمرار این رویدادها، باعث ایجاد همگرایی و پویایی در بین رسانه ها می شود و حیات و جنب و جوش بیشتری در میان اصحاب رسانه ایجاد میکند.
دکتر پهلوانیان در ادامه، جشنواره ابوذر را نمونه ای بارز و تاثیرگذار از رویدادهای رسانه ای دانست و تصریح کرد: جشنواره ابوذر در بین رسانه ها بسیار منشا اثر هست و گامی موثر در جهت پیوستگی و همبستگی میان اصحاب رسانه ایجاد کرده و مرکز قم هم برای اطلاع رسانی، پخش تیزر و پوشش این رویداد و پویش مهم رسانه ای، آمادگی کامل دارد.

علیزاده دبیر جشنواره ابوذر  هم در این دیدار با بیان اینکه امسال دهمین دوره جشنواره رسانه ای ابوذر برگزار میشود، اظهار داشت: محور و موضوع اصلی جشنواره امسال جهاد تبیین و امید آفرینی در جامعه است و امیدواریم با کمک و یاری همه رسانه ها به ویژه صدا و سیما، جشنواره امسال با کیفیت و شکوه بیشتری نسبت به سال های قبل برگزار شود.

شمس مسئول سازمان بسیج رسانه استان قم هم د ر این دیدار گفت: سازمان بسیج رسانه در استان قم به دنبال تعریف رویدادهایی همچون جشنواره ابوذر است تا تولید گفتمان در فضای رسانه ای استان را به دنبال داشته باشد.
پایان پیام

true

true
false
true