×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

تجلیل فرمانده کل انتظامی کشور از خانواده شهید همایی فصیح در قماستاندار قم: ۲۵۰۰ مگاوات برق در استان قم تولید می‌ شود۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی قم افزوده می شود سه نیروگاه تولید برق خورشیدی در قم به بهره برداری رسیدراهپیمایان ۱۳ آبان در قم انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتندآیین تکریم و معارفه دادستان نظامی استان قم برگزار شدملت ایران پرچمدار بیداری ملت‌های آزاده علیه استکبار جهانی استمراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در حرم بانوی کرامت برگزار شداجرای طرح بهسازی محور ترانزیتی قم – نیزار تصفیه خانه فاضلاب دانشگاه صنعتی قم به بهره برداری رسیداجرای طرح پایش زندانیان و آزادی ۱۰ مددجوی زندانی در قمسارق حرفه‌اي کيف‌قاپ قم دستگير شداعمال محدودیت‌های ترافیکی در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان در قمحضور هنرمندان در حرم حضرت فاطمه معصومه(س)پارک‌سوار شمالی قم در ایام شهادت حضرت زهرا(س) رایگان شدتخفیف‌های قانونی پرداخت عوارض برای اصناف خوش‌حساب قماوقاف 12 میلیارد تومان به نیازمندان استان کمک کردمعاون تشکل‌ها و مشارکت‌های مردمی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم منصوب شدانتصاب حجت‌اله محمدزاده به سمت مدیرکل بهزیستی استان قمتسلیت آیت‌الله فاضل لنکرانی به روحانیت و مردم خوزستان
true
رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات معرفی شد
مراسم تکریم و معارفه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهر قنوات قم، با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و جمعی از مسئولان این شهر برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛آیین تکریم و معارفه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهر قنوات صبح امروز با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم و جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی و تبلیغی این شهر در سالن جلسات این اداره برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا کرمی پور امام جمعه قنوات در این مراسم بر ضرورت کار تبلیغی توسط طلاب تأکید کرد و گفت: تبیین و تبلیغ دین مبین اسلام و معارف اهل بیت(ع) از مهمترین وظایف ماست که به‌حمدالله سازمان تبلیغات اسلامی استان قم در این زمینه برنامه‌ریزی و اقدامات محوری مناسبی طی این سال‌ها داشته که قابل تقدیر است.

وی مطرح کرد: مسئولیت‌ها در نظام اسلامی همراه با قداست است و باید دانست که هر کار را برای رضای خداوند و مردم انجام دهیم، در این حکومت مقدس است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده نیز در ادامه ضمن تقدیر از تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین عظیمی، بیان کرد: خدمت‌گزاری در سازمان تبلیغات اسلامی، خدمت‌گزاری در راستای اهداف و منویات ولی امر جامعه است و ضرورت دارد هر فردی در هر بخشی از این سازمان که مشغول خدمت می‌شود، کار جهادی و حرکت در مسیر انقلاب را سرلوحه فعالیت خود قرار دهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: با توجه به وضعیت کنونی منطقه و لبنان و تغییرات و تحولات جدیدی که در جهان اسلام در حال رخ دادن است، وظایف مبلغان و طلاب و فضلای حوزه علمیه نسبت به قبل، دوچندان است و تبیین حرکت جبهه مقاومت و پاسخ‌دهی به شبهاتی که در این زمینه دشمنان طراحی می‌کنند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

در این مراسم از خدمات و تلاش‌های ۳ ساله حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد عظیمی قدردانی شد و با حکمی از سوی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مصیب منوچهری به عنوان رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی قنوات معرفی شد.

کارشناس ساماندهی تشکل‌های دینی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم، کارشناسی سامان‌دهی امور مبلغین و مساجد استان، کارشناس فرهنگی تبلیغی شهرستان دستجرد و کارشناس امور قرآنی شهرستان کهک از جمله سوابق حجت‌الاسلام والمسلمین منوچهری است.
پایان پیام

true

true
false
true