×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مدال برنز المپیاد آسیایی فیزیک ۲۰۲۵ به دانش‌آموز قمی رسیدبالگرد اورژانس قم جان دو نفر را نجات دادبلوار جعفر طیار و یاسمن قم بزودی افتتاح می شوند ۲۹ گزینه برای تصدی سمت شهردار قم مورد بررسی قرار گرفته استتوقيف کاميون حامل مواد خوراکي قاچاق در قمسجاد چهرگانی با حکم وزیر جهاد کشاورزی جایگزین محمدرضا حاجی رضا شدبار کاهو پارچه قاچاق بودکارخانه سیمان نیزار نیروگاه خورشیدی 12 مگاواتی احداث می کندپیام رهبر انقلاب منشوری برای تمدن‌سازی نوین اسلامی استسفر و تشرف آیت‌الله جوادی آملی به آستان مقدس کاظمینحضور گردشگران لهستانی در حرم بانوی کرامت تخصص قضایی، عدالت‌محوری و مستندسازی سه عنصر کلیدی در الگوسازی آرای قضایی استسالن ورزشی چندمنظوره امام رضا(ع) در قم افتتاح شدبیانیه خانه مطبوعات استان قم در لبیک به پیام اخیر رهبر معظم انقلابپشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگریدومین نشست رسانه ای استاندار قم با خبرنگاران برگزار شداستاندار قم خواستار همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه شادواره شهروندی شدپیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم
true
قاچاق سوخت یارانه‌ای به جای صادرات هیدروکربن در قم
مدیرکل تعزیرات حکومتی قم از محکومیت 26 میلیارد و 368 میلیون ریالی برای یک شرکت بازرگانی متخلف خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛تقی حسام گفت: پرونده یک شرکت بازرگانی متخلف که 33 هزار و 700 لیتر نفت‌گاز یارانه‌ای بر مبنای فوب خلیج‌فارس به ارزش هشت میلیارد و 368 میلیون ریال را به جای صادرات هیدروکربن قاچاق کرده بود در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی قم رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قم افزود: شعبه به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی و همچنین نظر کارشناسی سازمان ملی استاندارد پیرامون مثبت بودن نتیجه نمونه‌برداری از سوخت مورد حمل، اتهام قاچاق سوخت را محرز و علاوه بر ضبط سوخت کشف‌شده، متخلف را به پرداخت 18 میلیارد ریال جزای نقدی معادل 2 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

به گفته حسام شعبه با توجه به اینکه ارزش خودروی مورد استفاده در حمل کالای قاچاق، بیشتر از ارزش کالای قاچاق بوده، هشت میلیارد و 368 میلیون ریال معادل ارزش ریالی سوخت کشف‌شده به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت 26 میلیارد و 368 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قم گفت: ماموران نیروی انتظامی در بازرسی از خودروهای عبوری در محور قم به کاشان این سوخت به ظن قاچاق را از یک دستگاه خودروی کامیون کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی قم ارسال کردند.
پایان پیام

true

true
false
true