×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

۲ فوتی بر اثر برخورد ۲ دستگاه موتورسيکلت در قمفعال بودن ۱۶ مرکز ارائه خدمات بهداشتی در ایام نوروز در قمویژه‌برنامه «قم، شهر یتیم‌نوازی» در جوار حرم حضرت معصومه اجرا می شوددانش‌آموز قمی هدیه رهبری را به خواهر معنوی خود هدیه کردقم بر سکوی برپایی بیشترین محافل قرآنی زندگی با آیه‌ها ایستادورود خودرو به استان قم در سال1403 یک و نیم درصد افزایش داشته استدیدار نوروزی فرمانده انتظامی استان قم با آیت الله فاضل لنکرانی دلار فروشی کسب کاذب است و باید این بساط برچیده شودفعالیت ناوگان برقی اتوبوس‌رانی شهرداری قم آغاز شدمشارکت در کاهش یک ساعته مصرف انرژی در ساعت زمیناستقبال فرماندار قم از زائرین و مسافرین در ایستگاه راه‌آهن قماستقرار یگان پهپادی پلیس راه کشور در محورهای مواصلاتی استان قمافزایش ۸ درصدی تردد در محور‌های قمموانع فرودگاه قم برطرف شده و روند اجرایی آن در حال پیگیری استبازدید رئیس کل دادگستری استان قم از دادسرای عمومی و انقلابزلزله‌ امروز تاثیری بر تاسیسات هسته‌ای نطنز نداشت۵۰ خودرو خطرساز طی ۲ روز اخیر در قم توقیف شدندسرمایه‌گذاران در تولید و تولیدکنندگان تحت حمایت چتر قضائی در استان قماگر کسی با خباثت، درگیری را شروع کند بداند که سیلی‌های سختی خواهد خورداجرای برنامه‌های محله‌محور برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در استان قم
true
قم میزبان مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی کشور شد
رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان قم از میزبانی این استان از مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی باشگاه های کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مجید تلخابی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران ابراز کرد: این مسابقات از ۲۵ شهریور امسال در ۲ رده سنی بزرگسالان و پیشکسوتان آغاز می شود و تا ۳۰ شهریورماه ادامه خواهد یافت.

وی بیان کرد: پیش بینی می شود حدود ۴۰۰ ورزشکار در این دوره از مسابقات شرکت کنند.

وی ادامه داد: ثبت نام مسابقات از طریق سامانه ملی پرورش اندام کشور انجام می شود و متقاضیان باید در طرح عضو گیری اتحادیه پاورلیفتینگ ایران شرکت کرده باشند.

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان قم افزود: پیش بینی می شود از ۳۱ استان حدود ۲۵ استان در مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی باشگاه های کشور شرکت کنند.

وی اظهار کرد: قم در سال های اخیر در فیزیک و پرورش اندام قهرمانی کشور، تک لیفت و پاورلیفتینگ میزبان بوده است و درصدد برگزاری مسابقات بین المللی هستیم، چراکه معتقدیم حضور قهرمانان به توسعه ورزش در استان کمک می کند و هیات بدنسازی قم رسالت خود را برای اشاعه ورزش عاری از دوپینگ و سالم سازی ورزش پاورلیفتینگ انجام خواهد داد.

تلخابی گفت: پاورلیفتینگ قم در سطح کشور حرف های زیادی در سال های گذشته داشته و به دنبال آن هستیم رویدادی بین المللی را در استان قم میزبانی کنیم گرچه در استان حمایتی از مدیران ارشد نداریم و همه مسابقات با جذب حامی مالی توسط هیات بدنسازی و پرورش اندام قم برگزار شده است.

رئیس اتحادیه پاورلیفتینگ ایران نیز در این نشست گفت: در بین ۳۱ استان کشور، قم از استان هایی است که جزو فعال ترین استان ها در پاورلیفتینگ است.

فرشید سلطانی افزود: چند استان به لحاظ ساز و کار درخشش بالایی در ورزش پاورلیفتینگ دارند و همه آن ها دارای ساختار مدیریت خوب هستند.​​​​​​​


پایان پیام

true

true
false
true