×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مراسم محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته پیش رو اعلام شدتولیت مسجد جمکران: امامزادگان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای تبلیغ دین در جامعه‌اندسه بازیکن قمی به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدندکشتی قم دو سهمیه جهانی گرفتمصرف بنزین در قم 10 درصد افزایش یافتمدال طلای لیگ علمی بین‌المللی پایا به دانش‌آموزان قم رسیدتکواندوکار قمی قهرمان المپیاد دانشگاههای کشور شد انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه قم و مرکز کامپیوتری علوم اسلامیاعطای وام ۴۰۰ میلیون تومانی به تاکسیرانان داران قمبزودی باغ سالاریه با تبدیل به بوستان شهری در اختیار مردم قرار می گیردمرمت و باز سازی بیش از ۲ هزار جلد کتاب خطی در کتابخانه فاطمی قمثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر قم از ۲۱ دی انجام می‌شودتوزیع کود مورد نیاز کشت پاییزه برای کشاورزان در قم آغاز شد ۵ نقطه حادثه‌خیز در محور روستایی قاهان قم بهسازی شدپیکر طبیب العلمای قم بر روی دستان مردم تشییع و به خاک سپرده شدبرنامه‌های حرم مطهر بانوی کرامت در ایام معصومیه تشریح شدمدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف: ۱۴ هزار مبلغ به سراسر کشور اعزام شدوقف؛ صدقه جاریه‌ای ماندگار و پشتوانه‌ای برای علم و تمدن اسلامی استارائه خدمات رایگان دارویی و درمانی به 870 نفر از محل یک موقوفه درمانی در قمفرایند انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا آغاز شد
مدیر امور شهرهای شرکت آب و فاضلاب استان قم خبرداد:
true
مدیر امور شهرهای شرکت آب و فاضلاب استان قم سرانه مصرف مشترکین دستجرد را بیش از دو برابر سرانه استاندارد کشوری مشترکین شهرنشین دانست و یکی از مهمترین دلایل آن را افزایش مصارف غیر شرب تمام مشترکین به ویژه کاربری‌های غیردائم برشمرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛احمد نکونام در جمع مردم شهر دستجرد با اشاره به میزان بارش سال آبی استان به ویژه در شهر دستجرد اظهار داشت: به لطف خدا شرایط منابع آبی شهر نسبت به سال قبل دارای شرایط بهتری است اما نباید این شرایط ، باعث ایجاد توقع کاذب در بین شهروندان شود.

وی با اشاره به سرانه مصرف در شهر دستجرد گفت: یکی از دلایل افزایش سرانه در این شهر مصارف غیر شرب کاربری‌های غیر دائم (مشترکین فصلی) در این شهر است که نزدیک به40 درصد مشترکین شهر دستجرد را به خود اختصاص داده است.

مدیر امور شهرهای شرکت آب و فاضلاب استان قم ابراز داشت: گرچه شاید بخشی از سرانه مصرف به دلیل ییلاقی بودن شهر قابل توجیه باشد اما نباید رعایت توصیه‌های ملی و دینی مان در حوزۀ رعایت الگوی مصرف را فراموش کنیم که بی‌شک تحقق این هدف مشروط به رسیدن به یک باور فرهنگی در سایه همدلی و همراهی مردم است.

وی با بیان اینکه شرایط هوایی مطلوب دستجرد طی سه ماهه گذشته باعث افزایش سفرهای ییلاقی به این شهر شده است، خاطرنشان کرد: در همین راستا مصارف مشترکین نسبت به دوره مشابه سال قبل دارای افزایش معناداری است که شاید بخشی از آن متوجه شرایط هوایی مناسب در این شهر باشد اما با توجه به آموزه های دینی قابل قبول نیست.

نکونام با تاکید بر اینکه با ورود به فصل گرم سال، حفظ ضرب آهنگ این شرایط موجب نگرانی خادمان مردم در حوزۀ تأمین آب شرب می‌شود، گفت: به منظور رفع این نگرانی و تأمین پایدار آب، مشترکین محترم را دعوت به رعایت بیش از پیش در مصرف در سه ماه پیش رو می‌کنیم.

 وی با اشاره به احصا لیست مشترکین دارای مصارف مازاد الگوی مصرف به ویژه مشترکین غیر دائم، اظهار داشت: با مراجعه حضوری ، توصیه‌ها و اخطارهای لازم را به این عده از مشترکین داده شده لذا توقع است که به این مهم توجه و همراهی لازم را داشته باشند.

مدیر امور شهرهای شرکت آب و فاضلاب استان قم تصریح کرد: بی‌شک در صورت عدم توجه به توصیه‌ها و اخطارها، ناگزیریم در راستای حفظ منابع عموم مشترکین و پایداری حقوق آنها، مبادرت به اقدام قانونی کنیم که اصلاً مطلوب خادمین مردم در شرکت آب و فاضلاب شهری نیست.

وی با بیان اینکه در صورت رعایت سرانه مصرف، منابع تأمین آب شهر پاسخگوی نیاز آبی شهروندان است، گفت: رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکین امکان‌پذیر بوده و عمل به مصادیق آن نیز دشوار نیست که تحقق آن صرفاً مستلزم توجه به آموزه‎های دینی و اخلاقی در حوزۀ حقوق شهروندی است.

پایان پیام

true

true
false
true