×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

برخورد با عرضه خارج از شبکه آرد در قماورژانس بیمارستان امام رضا(ع) قم موفق به کسب رتبه سوم کشوری شدانجام موفقیت آمیز عمل جراحی جایگزینی روده بزرگ به جای مری و معده در قمکسب ۱۶ مدال رنگارنگ در مسابقات کاراته توسط کاراته کاهای قمبرگزیدگان مسابقات قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش قم تجلیل شدندبرپایی 815 روضه خانگی فاطمی در قم با حضور مبلغان اعزامی اوقافدستگیری زوج کلاهبردار در قمبدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید دستگيري يک سارق حرفه اي خودرو و داخل خودرو در قمآغاز رها سازی سهم زیست محیطی سد پانزده خردادمعاینه تخصصی چشم پزشکی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) فتنه آفرینی‌های اخیر در سوریه با هدف تنفس مصنوعی دادن به اسراییل استعملیات وعده صادق ۳ را هر چه سریعتر اجرایی کنید۱۶ آذر قله استکبارستیزی دانشجوی ایرانی استآمریکای باج گیر آرزوی به اسارت درآوردن مجدد ایران را به گور خواهد بردحرکت‌های تکفیری در سوریه نشانه ضعف رژیم صهیونیستی استیادواره سرداران و ۱۸۳ شهید بخش قاهان قم برگزار شدمهمانسرای نا ایمن قم حادثه آفریدمسابقه دوی همگانی به مناسبت هفته بسیج در قم برگزار شداولین سالگرد ارتحال «حجت الاسلام سید محمدهادی هادی» در قم برگزار شد
true
استاندارد دوگانه در تعامل با کارگران و بانک‌ها
بعد از انتشار دو متن کوتاه در توییتر درباره دستمزد کارگران، برخی انتقاد کردند که دولت وظیفه پرداخت حقوق کارگران را ندارد. در این باره چند نکته گفتنی هست:این پذیرفتنی نیست که مسئولان تیم اقتصادی، از یک طرف تورم تولید کنند و از طرف دیگر به کارگران بگویند که دستمزد نباید به میزان مناسبی بالا رود!

بعد از انتشار دو متن کوتاه در توییتر درباره دستمزد کارگران، برخی انتقاد کردند که دولت وظیفه پرداخت حقوق کارگران را ندارد. در این باره چند نکته گفتنی هست:

 ۱. نکته کلیدی در محتوای پیام بنده، انفعال دولت‌ها در برابر بانک آینده و اقتدارش در برابر کارگران هست که این وضعیت مورد سکوت برخی دست اندرکاران قرار گرفته است. بویژه اینکه الطاف دولت به بانک آینده، زمینه‌ساز خلق نقدینگی در ازاء اهداف غیرتولیدی هست که از علل بروز تورم هست. 

این پذیرفتنی نیست که مسئولان تیم اقتصادی، از یک طرف تورم تولید کنند و از طرف دیگر به کارگران بگویند که دستمزد نباید به میزان مناسبی بالا رود!

۲.  دولت و نظام تامین اجتماعی (حیات خلوت برخی مدیران) خود از بزرگترین کارفرماهای اقتصادی هستند که به طور مستقیم و غیرمستقیم، مالک بخش مهمی از بنگاه‌‌های بزرگ کشور می‌باشند. بخش قابل توجهی از نیروی کار در این بنگاه‌ها، از نوع کارگر - و نه کارمند - است. لذا دولت‌ها به طور مستقیم و غیرمستقیم، ذی نفع عدم افزایش دستمزدکارگران هستند.

۳. با این اوصاف، پس دعوای دولت‌ها در این زمینه و مخالفتشان با عدم افزایش مناسب در دستمزد کارگرها برای چیست؟ یک علت این هست که خود کارفرما هست و باید پول بدهد به کارگرها؛ کافی هست نگاهی به بنگاه‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی و وزارت رفاه انداخته شود؛ خود به خود معلوم می‌شود که چرا در این زمینه، دولت‌ها مقاومت می‌کنند.

گویا برای برخی مدیران دولتی:
????اعطای پول به کارگران برای تداوم حیاتشان سخت است، اما اعطای پول به بانک‌های خصوصی برای ادامۀ حیات راحت است.
????آیندۀ کارگران مهم نیست، اما آیندۀ یک بانک مهم است!

پیام واضح است: اگر پولی در کشور نیست، پس باید برای هیچ‌کس نباشد. نه اینکه از هیچ برای سود یک بانک متخلف پول خلق کنند ولی گرانی ایجاد کنند، دیگران لنگ تامین نیازهای اولیه زندگی خود بمانند. موعد تغییر فرا رسیده.
پایان پیام

true

true
false
true