×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

برنامه‌های ششمین سالگرد سردار سلیمانی محور بصیرت و تجلیل از شهدا خواهد بودششمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در قم برگزار می‌شوداجرای ۲۷ پروژه اساسی علوم انسانی اسلامی در نیروهای مسلح سفر های غیر ضروری نرویدپیشرفت قوه قضاییه در عدالت هوشمندارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در قمتوسعه سامانه هوشمند پرونده‌های قضایی در قمجشن روز ملی حمل و نقل و رانندگان شهرداری قم برگزار شدبسیج برای حل مشکلات استان قم و حمایت از دستگاه‌های اجرایی آماده استهمکاری سپاه، بسیج و دولت، کلید توسعه پایدار کشور استبخش حمل و نقل قم نیازمند برنامه ریزی و نگاه ویژه ملی است26 آذر روز حمل‌ونقل و رانندگان بر مدیران حمل ونقل و رانندگان مبارکباد۳۴ میلیون لیتر سوخت به واحدهای تولیدی قم تخصیص یافتدومین نمایشگاه عرضه محصولات خانگی و محلی شهرستان جعفرآباد افتتاح شدآیین اختتامیه ۴۰ طرح پژوهشی شهرداری قم برگزار شدهمایش ملی «مکتب و سیره پیامبر اعظم(ص)؛ علوم انسانی اسلامی انسان‌ساز و جامعه‌پرداز» برگزار می‌شودرزمایش آمادگی معراج شهدای استان قم پیش از بهمن برگزار می‌شودآغاز اجرای طرح نظارتی ویژه کنترل بازار شب یلدا در قماستخدام در شرکت آب و فاضلاب استان قمدهیاران فردو پیشگام شدند
true
همزمان با ادامه اجرای طرح کاروان سلامت در در بخش بسطام شهرستان الشتر استان لرستان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در جمع این کاروان حاضر شد و از نزدیک ارائه خدمات را مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دکتر گل فشان با تقدیر از همراهی و همکاری خوب مردم و مسئولان بخش بسطام شهرستان الشتر استان لرستان با تیم اعزامی جمعیت هلال احمر به این مناطق اظهار کرد: امید داریم خدمات ارائه شده مورد رضایت خدا و مردم قرار گرفته باشد و توانسته باشیم گامی در کاهش محرومیت در این مناطق برداریم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم تصریح کرد: تا کنون بیش از 1300 نفر از خدمات تیم های درمانی کاروان سلامت که شامل، دندان پزشکی و ویزیت رایگان توسط متخصصین داخلی، ریه، اطفال و زنان و همچنین مشاوره های روانشناسی و مامایی بوده است بهره مند شده اند. وی با اشاره به اجرای برنامه های متنوع آموزشی و فرهنگی در طرح کاروان سلامت افزود: روحانی کاروان و جوانان این جمعیت در بخش بسطام شهرستان الشتر استان لرستان با اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگی اقدام به ارائه خدمت به بیش از 300 نفر از مردم بویژه کودکان و نوجوانان کردند. گل فشان با بیان اینکه اجرای برنامه فرهنگی در قالب مسابقات مورد توجه دانش آموزان و اهالی این مناطق قرار گرفته است، گفت: امید داریم در پایان فصل تابستان و در شهریور ماه برای ادامه این خدمات به این مناطق بازگردیم. وی دلیل حضور کاروان سلامت هلال احمر استان قم، در استان لرستان را خدمت رسانی به مردم  در مناطق کم برخوردار و بویژه پس از سیل اخیر در لرستان عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به نیاز این مناطق تصمیم گرفتیم برای ارائه خدمات به مردم عزیز این مناطق قدم برداریم. گفتنی است؛ کاروان سلامت جمعیت هلال احمر استان قم متشکل از پرستاران و پزشکان فوق تخصص و همچنین پزشکان متخصص و طب سنتی، مشاوره مامایی و مشاوره روانشناسی با امکانات و تجهیزات کامل به همراه داروی رایگان به مدت سه روز در منطقه بسطام که شامل ۱۵ روستا است مستقر شده اند و به مردم ارائه خدمت می کنند.
پایان پیامم
true

true
false
true