×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

همکاری مستمر شرکت توزیع برق قم برای تسریع در احداث نیروگاه‌ها۱۲ کیلومتر از آزادراه بتنی قم- سلفچگان- راهجرد به بهره برداری می رسدآب برخی مناطق قم در روز یکشنبه با افت فشار و قطعی مواجه استتوزیع شیر رایگان از امروز در مدارس ابتدایی قم آغاز شدنخستین تفاهم‌نامه «نگارگذر فرهنگی سلامت» در قم امضا شدواژگونی خودروی ساینا در قم با یک فوتی و هفت مصدوماستاندار قم: دانشجو قلب تپنده جامعه پویا استبرنامه‌ریزی گسترده برای مراسم نیمه شعبان ۱۴۰۴ در قم طرح نهایی ترمینال فرودگاه قم انتخاب شدمدارس قم روز یکشنبه 16 آذر ماه غیرحضوری شدتشریح جزئیات پذیرش و ثبت نام آزمون ورودی داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ جامعه الزهرا سمجتمع آب‌درمانی قم بزودی افتتاح می شودنهمین دوره رویداد «پاییز هزار رنگ» در قم برگزار می‌شودتوقيف کاميون حامل 109 کيلو ترياک در قماولین ورزشگاه فوتبال بانوان قم، در سالروز میلاد حضرت زهرا(س) افتتاح می شودامضای تفاهم‌نامه همکاری بهزیستی با حوزه‌های علمیه و افتتاح طرح‌های حمایتی در قمآیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا در حرم حضرت معصومه (س)برگزار شدآزادی ۶۰ نفر در طرح پایش مددجویان زندانی در قمدبیر یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم معرفی شدفرآیند عرضه سوخت در نهایت نظم، ایمنی و پایداری انجام می شود
فرمانده انتظامی استان قم خبرداد:
true
انهدام باند کلاهبرداری از کارت‌های بانکی در قم
فرمانده انتظامی استان قم گفت: باند کلاهبرداری از کارت‌های بانکی یک‌هزار نفر در پنج استان کشور در قم متلاشی و اعضای آن دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سردار محمدرضا میرحیدری روز دوشنبه اظهار داشت: همکاران پلیس فتا قم با توجه به گزارش‌های واصل شده مربوط به برداشت از حساب بانکی برخی مشتریانی که به بعضی صنوف مراجعه داشتند با اقدام‌های اطلاعاتی موفق شدند باند پنج نفره سارقان را شناسایی کنند.

وی بیان کرد: این باند شامل سه آقا و ۲ نفر خانم است که در پنج استان قم، تهران، البرز ، آذربایجان شرقی و لرستان اقدام به سرقت از کارت‌های بانکی مردم با استفاده از اسکیمر کرده‌بودند.

وی گفت: این افراد از طریق باجه‌های شهربازی ، جایگاه‌های سوختی که در کنار خیابان‌هاست با غفلتی که شهروندان داشتند کارت بانکی مردم را در اختیار قرار گرفته و اقدام به کپی برداری و ۱۳ هزار میلیارد ریال کلاهبرداری کمودند.

فرمانده انتظامی قم با اشاره به کلاهبرداری صورت گرفته بر اثر غفلت و کوتاهی مردم بوده‌است،‌ گفت: شهروندان باید در حفظ اسرار خود مراقبت کنند.

وی ادامه داد: مردم نباید رمز کارت عابر بانک خود را در اختیار کسی قرار دهند و در مراجعات در صنوف مختلف باید کارت عابر را خود وارد کرده و رمز را ثبت کنند.

وی تاکید کرد: در ارتباط اصناف هم تذکر داده‌ایم که مسوولان اصناف، پارکینگ‌ها و شهربازی‌ها کاربران مربوطه خود را توجیه کنند که کارتخوان را در جای مناسبی قرار دهند که مشتری امکان وارد کردن رمز خود را شخصا داشته باشد.
پایان پیام

true

true
false
true