×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مسابقات قهرمانی جودو منطقه یک کشور در قم خاتمه یافتاخطار دستگاه قضا به مالکان املاک متخلفکشف کیسه های آرد قاچاق در یک منزل مسکونی در قماحداث پنج سازه آبخیزداری جدید در قمپیکر ‌"سقای‌بی‌ریا" در گلزار شهدای علی ابن جعفر آرام گرفتمشاور استاندار و مسئول پیگیری های ویژه استانداری قم منصوب شدسرپرست منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم منصوب و معرفی شدامدادرسانی به حادثه واژگونی خودروی تیگو در محور سلفچگان به دلیجاناصناف نقش مهمی در صرفه‌جویی انرژی دارندتصادف خودروی کامیونت و پژو پارس ۳ فوتی بر جا گذاشتتصادف دو خودرو سواری در محور قم به کهک با ۵ مصدوم و یک جان‌باختهبیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان بودجه فرهنگی برای شهرداری قم پیشنهاد شدمشارکت شهرداری قم در برگزاری آئین بزرگداشت شهید نواب صفویوسایل نقلیه توقیفی خود را هرچه سریع تر ترخیص نمایید75 درصد استراحت های پزشکی تامین اجتماعی قم تایید شدندهیئت‌های قضایی جمهوری اسلامی ایران و عراق در شهر کربلا‌ی معلی دیدار و گفت‌و‌گو کردندشکست رژیم صهیونیستی در تاریخ ماندگار خواهد شدمسئولان قضایی استان قم به مشکلات قضایی ۳۸ نفر از مراجعان رسیدگی کردنداز اجراي طرح آرامش تا کشف آرد و گازوییل قاچاق در قم جشن «دست در دست پدر» در حرم مطهر بانوی کرامت برپا شد
true
پژوهشگاه امام صادق(ع) مایه افتخار سپاه پاسداران و روحانیت است
عضو مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه تهران بزرگ با تاکید بر اینکه ذره‌ای انحراف در آثار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) وجود ندارد، گفت: این پژوهشگاه مایه افتخار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و روحانیت است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛آیت‌الله سیداحمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه تهران بزرگ در جمع پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) ضمن تسلیت ایام فاطمیه(س) و تبریک هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: قم مفتخر به داشتن چنین پژوهشگاه‌هایی است.

 وی افزود: من از ابتدا با آثار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) آشنا هستم و تولیدات این پژوهشگاه، تولیدات فاخر و ظریفی هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: اکثریت آثار این پژوهشگاه، قریب به‌اتفاق آثار سالمی هستند و با اطمینان می‌توان آنها را در اختیار مردم گذاشت و این پژوهشگاه برای حوزه علمیه، علما و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مایه افتخار است.

آیت الله خاتمی اذعان داشت: کتاب‌هایی که در این پژوهشگاه نوشته شده، کتاب‌های کاملاً محققانه‌ای است که باید به‌روز بشوند. در عرصه جهاد تبیین نیز کتاب‌های فاخری نوشته شده است.

امام جمعه تهران بزرگ گفت: بنای بر تملق ندارم و تا جایی که اطلاع دارم و مطالعه کردم، ذره‌ای انحراف در آثار این پژوهشگاه وجود ندارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: افتخار ما داشتن رهبری است که به پژوهش و تحقیقات علاقه دارد و در عرصه‌هایی که موفقیت دیده می‌شود، علی التحقیق بخشی از تشویق وی است.

 آیت الله خاتمی خاطرنشان کرد: در شرح نهج‌البلاغه جلد ۲۰ صفحه ۳۱۹ روایتی است «العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجَدَهُ صالَ بِهِ، ومَن لَم يَجِدهُ صيلَ عَلَيهِ» که خیلی روایت قابل توجهی است علم سلطان است هر کس که آن را یافت حمله می‌کند و برخورد تهاجمی دارد و اگر ملتی را از پژوهش محروم کردند «ومَن لَم يَجِدهُ صيلَ عَلَيهِ» مورد تهاجم واقع شده و به آن حمله می‌شود.

وی افزود: من معتقد هستم که در هفته پژوهش و فناوری باید این روایت را در همه عرصه‌ها مطرح کرد چراکه مسیر تحول و پیشرفت در کشور از این کانال می‌گذرد.

حجت‌الاسلام‌ حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(س) نیز در ادامه این نشست بیان داشت: یکی از اتفاقاتی که امسال در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) رقم خورد، بازدید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) از غرفه انتشارات زمزم هدایت در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود که ایشان یکسری نکات راهبردی را فرمودند و از آثار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) ابراز خرسندی کردند.

وی با اشاره به بحث کادرسازی در این پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، اظهار کرد: جذب نیروهای نخبه و توانمند برای تقویت علمی پژوهشگاه در دستور کار قرار دارد و تا حالا پذیرش خیلی خوبی صورت گرفته است.

حجت الاسلام نگارش با اشاره به محصولات این پژوهشگاه، یادآور شد: ما در سراسر کشور نمایشگاه‌های فعالی داریم و آثار خود را در این نمایشگاه‌ها عرضه می‌کنیم.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با تاکید بر با ارج نهادن به زحمات پژوهشگران، اظهار داشت: برنامه‌ای را ضمن تقدیر از چهره‌های ماندگار پژوهشگاه طراحی کردیم و بر این باور هستیم که ارتباط با چهره‌های ماندگار پژوهشگاه، می‌تواند تأثیرگذار باشد تا راه را بهتر به ما نشان بدهند.

حجت الاسلام نگارش خاطرنشان کرد: ما برای تقویت بنیه علمی خود سعی کردیم تا از ظرفیت اساتید حوزه و دانشگاه استفاده کنیم و معتقدیم که این ارتباط برای ما خیلی برکت دارد. ما باید به سراغ کسانی که صاحب فکر هستند و می‌توانند به ما کمک بکنند، برویم و این باور را داریم که با کمک این بزرگواران می‌توانیم، تقویت پیدا بکنیم.

در این مراسم از حجت‌الاسلام‌ رمضان علی رفیعی به‌عنوان چهره ماندگار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) در سال ۱۴۰۲، پژوهشگر برتر، هیئت علمی برتر، و پژوهش‌یاران برتر تقدیر به عمل آمد و در پایان از جلد ۱۴ مجموعه جهاد تبیین، «صحنه‌سازی‌های دروغین» به قلم موسی مهدوی نژاد رونمایی شد.
پایان پیام

true

true
false
true