×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
معاون سوادآموزی استان قم خبر داد:
true
اجرای طرح کلاس گذاری محله محور در سطح استان قم
معاون سواد آموزی استان گفت: با توجه به افزایش درصد باسوادی جمعیت هدف و پراکندگی افراد باقی مانده در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، به منظور تسهیل فرآیند کلاس گذاری ۱۴۰۲، طرح کلاس گذاری محله محور در استان اجرا خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛غلامرضا رضایی در جلسه شورای معاونین از اجرای طرح کلاسگذاری محله محور در سطح استان خبر داد.

وی در این خصوص اظهار داشت: با توجه به افزایش درصد باسوادی جمعیت هدف و پراکندگی افراد باقی مانده در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، به منظور تسهیل فرآیند کلاس گذاری ۱۴۰۲، طرح کلاس گذاری محله محور در استان اجرا خواهد شد.

رضایی اجرای این طرح را در راستای تقاضای مکرر همکاران و آموزش دهندگان استان مبنی بر دشواری شناسایی سوادآموزان عنوان کرد.

معاون سوادآموزی استان تصریح کرد: در این طرح مشخصات افراد واجد شرایط دوره های سوادآموزی ساکن در محدوده فعالیت آموزش دهنده انتخاب و به تدریج در اختیار وی قرار خواهد گرفت تا با مراجعه به محل سکونت آنان نسبت به شناسایی و جذب سوادآموز اقدام نماید.

رضایی گفت: چنانچه در بین مشخصات ارائه شده به آموزش دهنده، فردی باسواد باشد، با بارگذاری مدرک تحصیلی وی در سامانه سوادآموزی، یک نفر از حدنصاب کلاس آموزش دهنده کم خواهد شد.

وی با بیان اینکه شیوه نامه طرح مذکور به تمامی نواحی، شهرستان ها و منطقه ارسال گردیده است، از مدیران ادارات آموزش و پرورش سطح استان خواست در جلسه گروه بهبود کیفیت سوادآموزی شهرستان، تمامی تمهیدات لازم و بایسته برای تسریع و تسهیل اجرای این طرح اندیشه و عملیاتی گردد.
پایان پیام

true

true
false
true