×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
خدمت در بقاع متبرکه، جایگاهی همچون مقام ابراهیم و اسماعیل(ع) دارد
مدیرکل اوقاف استان قم گفت: مقام مدیران و خادمان بقاع متبرکه، بدون در نظر گرفتن عصمت و عترت، مقام ابراهیم و اسماعیل (علیهما السلام) است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در دوره آموزشی مدیران اجرایی، مراکز افق و هیئت امنا بقاع متبرکه شهرستان قم که در سالن همایش مجتمع فرهنگی امامزاده سید علی(ع) برگزار شد اظهار کرد: ارزش کاری که در بقاع متبرکه انجام می‌شود بسیار بالاست، بنابراین نباید خودتان را دست کم بگیرید و کارتان را کم ارزش بدانید.
وی افزود: مقام شما در خدمت‌گذاری به بقاع متبرکه، بدون در نظر گرفتن عصمت و عترت، مقام ابراهیم و اسماعیل (علهیما السلام) است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه انتظار از خادمان و دست اندرکاران بقاع متبرکه هم بالاست گفت: یک خادم در یک حرم، از نظر معنوی، اخلاقی و رفتاری باید سرآمد همه کسانی باشد که به آنجا رفت و آمد می‌کنند.
وی ادامه داد: آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های متعددی برای مراکز افق، هیئت امنا و مدیران اجرایی بقاع متبرکه نوشته شده ولی سوای از آنها، باید شکرگزار این فرصت باشیم، اینکه در جوار امامزادگان به کار مشغولیم و باید از هر فرصتی برای ارتقاء معنوی و روحی خود بهره ببریم.
اسکندری با بیان اینکه خادمان بقاع متبرکه باید سنخیتی با این امامزادگان داشته باشند عنوان کرد: سر ماندگاری و بزرگی آنها، عبودیت آنهاست، وگرنه در طول تاریخ انسان‌های زیادی آمده و رفته‌اند و نامی از آنها نیست.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم تصریح کرد: باید سبک و سیره زندگی امامزادگان را الگوی خود قرار دهیم، عبودیت، کسب روزی حلال و اطاعت از فرامین خدا و ولی امر زمان، ویژگی‌های اساسی آن بزرگواران است.
وی ادامه داد: یکی از بزرگان می‌فرماید آن قدر که زبان در حالات معنوی سالک و عارف و عابد، نقش دارد، لقمه حرام ندارد، و این امر نشان‌دهنده اهمیت چگونه سخن گفتن و چقدر سخن گفتن است.
اسکندری با بیان اینکه تهمت و غیبت و گزارش خلاف واقع، از گناهان زبانی هستند گفت: در این زمینه باید بسیار مراقب باشیم و سخنی نگوییم که موجب رنجش دیگران شود و متناسب با شأن و جایگاه امامزادگان و بقاع متبرکه نباشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم در ادامه به دیگر بایدها و نبایدهای کار در حوزه بقاع متبرکه در حوزه‌های گوناگون اجرایی، اجتماعی، فرهنگی و قرآنی پرداخت و از حاضران در این دوره آموزشی خواست، نسبت به آنها التزام عملی داشته باشند.
وی گفت: حتی همنشینی با افرادی که به مسائل دینی و اخلاقی التزام ندارند هم می‌تواند موجب زیان و خسران گردد حتی اگر خودمان آن اعمال و رفتار نادرست را نداشته باشیم.

پایان پیام

true

true
false
true