×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
ورود دانشگاه قم به رتبه‌بندی جهانی تایمز
مدیر پژوهش دانشگاه قم گفت: دانشگاه قم برای نخستین بار وارد رتبه بندی جهانی تایمز شد و توانست از میان ۷۳ دانشگاه کشور که در این نظام رتبه بندی معتبر بین‌المللی در سال ۲۰۲۴ شرکت کردند رتبه ۵۳ را کسب کند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ علی احسانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: امسال برای نخستین بار دانشگاه قم در نظام رتبه بندی تایمز که پایگاه آن در کشور انگلستان قرار دارد شرکت کرد و در آن حایز رتبه شد که این موضوع دستاوردی مهم در مسیر پیشرفت‌های علمی دانشگاه به شمار می‌آید.

پایگاه رتبه بندی تایمز به طور گسترده از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی را مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار داده است. این رتبه بندی از ۱۳ شاخص به شرح جدول زیر در قالب پنج معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بین المللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد بهره گرفته است.

وی افزود: در همین رابطه دانشگاه قم در بخش‌های مختلف ارزیابی از رتبه یک‌هزار و ۲۰۰ تا یک‌هزار و ۵۰۰ را میان دانشگاه‌ها و موسسات علمی جهان که در این نظام رتبه‌بندی شرکت کرده بودند،‌ بدست آورد.

وی ادامه داد: به دنبال آن هستیم که با گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی، رتبه دانشگاه‌ قم را در نظام رتبه بندی تایمز برای سال‌های آینده به زیر یک هزار ارتقا دهیم و در این خصوص از همه ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده خواهد شد.

همچنین در این جلسه رییس گروه بین المللی دانشگاه قم گفت: ما بر اساس رسالت دانشگاه به دنبال ارتقا فعالیت‌های بین‌المللی و جذب هرچه بیشتر دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف جهان در دانشگاه قم هستیم.

محمد علی حاجی ده آبادی افزود: بر این اساس بسترهای لازم برای پذیرش هرچه بیشتر دانشجویان بین المللی از جمله در بحث افزایش مهارت اساتید در استفاده از زبان‌های خارجی و برقراری ارتباط موثر با دانشجویان در دانشگاه قم ایجاد شده‌است.

وی بیان داشت: برای گسترش نقش‌آفرینی دانشگاه قم در عرصه‌های بین‌المللی، حضور استادان این دانشگاه در مجامع علمی جهان افزایش خواهد یافت و همچنین زمینه برای همکاری‌های هرچه بیشتر علمی و پژوهشی با اساتید کشورهای مختلف جهان در دانشگاه قم فراهم می‌شود.

گفتنی‌است دانشگاه قم با داشتن  چهار هزار دانشجوی خارجی از ۲۴ ملیت رتبه نخست جذب دانشجویان بین‌المللی را در میان دانشگاه‌های دولتی کشور کسب نموده‌است.

همچنین با توجه به رویکردی که دانشگاه قم در جذب دانشجویان بین‌المللی دارد و به دنبال افزایش تنوع ملیت‌ دانشجویان خارجی است، نام این دانشگاه با تصویب هیات امنا به «دانشگاه بین المللی قم» تغییر خواهد کرد.

مسئولان دانشگاه قم تاکید دارند از آنجایی که قم شهری بین‌المللی است و تعداد قابل توجهی از افراد با ملیت‌های مختلف در آن ساکن هستند، دانشگاه قم از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرده و در راستای تقویت دیپلماسی علمی کشور که رکن ماندگار دیپلماسی عمومی است تمام توان خود را به‌کار گرفته‌است.

دانشگاه قم هم اکنون دارای ۶ دانشکده، هشت مرکز پژوهشی و فناوری، ۳۳ گروه آموزشی، ۱۴۰ رشته تحصیلی و مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی و پردیس بین الملل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.

حدود ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه قم در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به‌تحصیل هستند که حدود نیمی از این تعداد را بانوان فرهیخته پردیس خواهران و صدها نفر را دانشجویان غیر ایرانی از کشورهای مختلف جهان تشکیل می‌دهند.

نزدیک به ۳۰۰ عضو هیات علمی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی در مراتب گوناگون علمی در دانشگاه قم حضور دارند که برخی از ایشان جز نخبگان ملی کشور محسوب می‌شوند.
پایان پیام

true

true
false
true