×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
جایزه ی استانی شهید فخری زاده برای اولین بار در قم اعطا می شود
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم: جشنواره جایزه ی استانی شهید فخری زاده در موضوع دولت الکترونیک برای اولین بار در قم برگزار می گردد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهندس غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم در خصوص اهمیت هوشمند سازی در نظام اداری گفت:داده و اطلاعات و دانش در سازمان های امروزی به عنوان یک دارایی با ارزش و مدیریت داده ها به عنوان یکی از اولین و اساسی ترین اولویت ها مورد تاکید است.

وی افزود:برای تحقق و حفظ این دارایی با ارزش، نیاز است تا ادارات و دستگاه های اجرایی به راهبردهایی را تدوین و اجرا نمایند که به هوشمندسازی سازمان کمک می کند.

راهبرد اقدام به هوشمندسازی سازمان در واقع واکنش سنجیده و مناسب را در مقابل تغییر و تحولات محیطی دنبال می کند.

از طرفی با رشد سریع فناوری اطلاعات و ارتباطات، آگاهی مردم نیز به نسبت قبل بالاتر رفته و درنتیجه نیازها و مطالبات آنها نیز مطابق رشد فناوری اطلاعات تغییر کرده است. لذا هوشمندسازی در نظام اداری موجب ارایه خدمات بدون مراجعه، کاهش  دیوان سالاری و کاغذبازی، کاهش فساد و مدیریت دانش می شود.

سوال دوم : در مورد ایده ی جایزه ی استانی شهید فخری زاده توضیحاتی بفرمایید. آیا این جشنواره به صورت سالیانه برگزار می گردد؟

این جشنواره برای اولین بار به صورت آزمونه به پیشنهاد مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار و دستور و تأکید معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار قم و جانشین استاندار در کارگوه توسعه دولت الکترونیکی و هوشمند در سال ۱۴۰۱ برگزار می شود. شاخص های مورد ارزیابی تلفیقی از شاخص های ارزیابی سالانه دولت الکترونیک شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور در سطح وزارت خانه ها، شاخص های محور توسعه دولت الکترونیک جشنواره شهید رجایی(ره) و شاخص های سازمان ملل و جایزه توسعه دولت الکترونیکی کشور  تدوین شد که طی جلسات متعدد با حضور نمایندگان سازمان های مرتبط استانی به ۲۶ شاخص در ۴ بعد رسید.

پس از تصویب در کارگروه و با نگاه مثبت معاون استاندار، فرآیند ارزیابی در خردادماه امسال صورت گرفت و نتایج ارایه گردید.

به امید خدا مقرر است این جشنواره در سالهای آتی نیز ادامه داشته باشد.

سوال سوم: برای بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی در پیاده سازی هوشمندسازی چه برنامه ریزی شده است؟

خوشبختانه در بخش خصوصی استان ظرفیت های مناسبی در حوزه هوشمندسازی موجود می باشد. از طرفی در سال جاری با برگزاری یک رویداد توسعه و ارتقاء زیست بوم نوآوری (هوشمندسازی) بخشی از نیازهای هوشمندسازی استان به بخش خصوصی ارائه شد.

در حال حاضر حمایت از شرکت های استانی فعال در حوزه هوشمندسازی و تسهیل گی در رفع مشکلات و موانع توسعه آن ها از برنامه های موردنظر می باشد و از طرفی کمک به ارائه توانمندی های بخش خصوصی فعال در هوشمندسازی به دستگاه های اجرایی، فعالان صنعت، کشاورزی و خدمات و ارائه نیازمندی های دستگاه های اجرایی، فعالان صنعت، کشاورزی و خدمات به بخش خصوصی فعال در هوشمندسازی از برنامه های موردنظر می باشد.

سوال چهارم: برای بهره گیری بیشتر از ظرفیت شرکت های بومی استان در حوزه ی فناوری اطلاعات برنامه ای دارید؟

وجود شرکت‌های صاحب‌نام و بزرگ در استان که ظرفیت‌های ویژه و ممتازی در حوزه فناوری اطلاعات و توسعه شبکه داده در کشور دارند همانند پیام رسان ملی، سکوهای بومی و نیز وجود مرکز استاندارد و دارای مجوزهای لازم از  ظرفیت‌های مهم استان است و تاکنون تلاش شده است متناسب با نیازهای این شرکت ها و توانمندهای آن ها حمایت های لازم از محل اعتبارات، زیرساخت ها، تسهیلات و … صورت پذیرد.

از طرفی برخی از شرکت های فعال در استان نیاز به حمایت و همکاری بیشتر برای تعیین راهبردها هستند که سعی شده است از طریق نهادهای خصوصی مرتبط به این شرکت ها خدمت شود.

ظرفیت‌سازی، بسترسازی، حمایت و تسهیل فعالیت شرکت‌های نوپای فناوری اطلاعات بخش خصوصی از جمله برنامه های سال جاری و آتی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوده و هست و رفع موانع موجود بر سر راه فعالیت شرکت‌های نوپای فناوری اطلاعات استان از برنامه های دائمی می باشد.

تشکیل کارگروه فنی و اقتصاد دیجیتال ذیل شورای فضای مجازی استان و نیز تشکیل شورای راهبری فاوا استان با حضور اکثریت بخش خصوصی از اقدامات دو ساله اخیر بوده است که در برنامه هست در ادامه با کیفیت بخشی بیشتر به توسعه بازار و فناوری شرکت های فناوری اطلاعات استان خدمت شود.


پایان پیام

true

true
false
true