×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
باند کلاهبرداری و کپی کارتهای بانکی در قم منهدم شد
حجت الاسلام و المسلمین غریب دادستان عمومی و انقلاب قم از متلاشی شدن باند ۹ نفره کلاهبرداری با روش کپی (اسکیم) کارتهای بانکی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت الاسلام و المسلمین غریب دادستان عمومی و انقلاب قم از متلاشی شدن باند ۹ نفره کلاهبرداری با روش کپی (اسکیم) کارتهای بانکی خبر داد و گفت: این متهمان در چند جایگاه پمپ بنزین و پارکینگ عمومی شهر قم بیش از ۶۰۰ کارت بانکی را کپی و از طریق خرید طلا لوازم خانگی و اقلام دیگر در شهرهای مختلف اقدام به پولشویی مبالغ بدست آمده کرده اند.

دادستان عمومی و انقلاب قم به ثبت ۶۲ شکایت مالباختگان از این باند با مبلغی در حدود ۲۸ میلیارد ریال در دادسرای جرائم رایانه ای اشاره کرد و گفت: با دستورات قضایی شعبه ۱۳ بازپرسی و رصد پلیس فتا این افراد شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه در حالی که قصد عزیمت به تهران برای خرید طلا را داشتند دستگیر شدند.

حجت الاسلام و المسلمین غریب در خصوص روش این نوع کلاهبرداری توضیح داد: ۲ نفر از این باند از سرکردگان این گروه بودند که دیگر افراد گروه را به کار گرفته و مدیریت می کردند این متهمان ۳ نفر را به عنوان پمپ زن یا متصدی پارکینگ عمومی در شهر قم استخدام کرده بودند که هنگام اخذ کارت های بانکی از افراد اقدام به کپی برداری از آنها و ثبت رمز کارت می نمودند؛ ۴ نفر نیز که شامل سه خانم و یک آقا بودند با مراجعه به فروشگاه های خرید طلا لوازم الکترونیک و فروشگاه های دخانیات و ... اقدام به خالی کردن حساب بانکی از طریق خرید کالا و پولشویی می کردند.

این مقام قضایی گفت: متهمان با در اختیار داشتن کارتهای شناسایی سرقتی، کارتهای بانکی کپی شده را نیز به همان نام چاپ می کردند و با ارائه کارت شناسایی سرقتی و کارت بانکی همنام با آن و دادن شماره تلفن های افراد مختلف موفق به جلب اعتماد فروشندگان در معاملات خود شده بودند.

دادستان قم با بیان اینکه متهمان اصلی این باند دارای سوابق مشابه بودند تصریح کرد: متهمان خانم تا کنون به ۲۸ فقره خرید طلا از فروشگاه های تهران و سایر شهرها اقرار و اعتراف نموده اند.

حجت الاسلام و المسلمین غریب با اعلام اینکه پیگیری ها برای دستگیری یک متهم متواری این پرونده همچنان ادامه دارد به شهروندان هشدار داد: ضروری است افراد نسبت به مراقبت از کارتهای بانکی و در اختیار دیگران قرار ندادن رمز کارت بانکی اهتمام لازم را داشته باشند و حتی المقدور برای خریدهای جزئی از کارتهای بانکی دارای موجودی اندک استفاده نمایند.
پایان پیام

true

true
false
true