×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
امضای تفاهم نامه علمی، پژوهشی و آموزشی بین سپاه و دانشگاه قم
true
فرمانده سپاه قم:‌سپاه به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌هاست
در راستای توسعه علمی، پژوهشی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ قم، تفاهم نامه همکاری بین سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) و دانشگاه قم به امضا رسید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) و حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد حسین شریفی رئیس دانشگاه قم در راستای گسترس توسعه همکاری های مشترک در دانشگاه قم با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

موحد در این دیدار، آینده کشور را در دست مراکز علمی و دانشگاه‌های کشور دانست و گفت: امروزه تولید علم و تبدیل آن به تولید ثروت یکی از مولفه های قدرت هر کشوری است.

وی رشد علمی کشور را یکی از مهم‌ترین مولفه‌ها برای دفاع از انقلاب اسلامی و پیشرفت کشور عنوان کرد و گفت: گسترش برنامه ریزی شده مراکز علمی و دانشگاه ها کار ارزشمندی است .

فرمانده سپاه استان قم با اشاره به سخن امیرالمومنین(ع) که می فرمایند: "العلم سلطان من وجده صال و من لم یجده صیل علیه" اظهار کرد: علم اقتدار است، هر کس این قدرت را به چنگ آورد می تواند تحکم کند و غلبه پیدا کند. هر کسی این اقتدار را به دست نیاورد، صیل علیه بر او غلبه پیدا خواهد شد، دیگران بر او قهر و غلبه پیدا می کنند به او تحکم می کنند.

موحد در ادامه هدف از امضاء تفاهم نامه با دانشگاه قم را توسعه علمی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و استفاده از پتانسیل و ظرفیت متقابل دانشگاه و سپاه دانست.

وی مهم‌ترین پشتوانه نظام جمهوری اسلامی را مشروعیت مردمی و فرهنگ اعتقادی آن دانست و تصریح کرد: اگر مراکز علمی دانشگاه‌ها با فرهنگ بومی و اعتقادی تلفیق شود، قدرت کشور در برابر دشمنان چندین برابر خواهد شد.

فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) هدف اصلی دشمنان انقلاب اسلامی از تحریم اقتصادی را جلوگیری از رشد علمی دانشگاه ها دانست و گفت: دشمنان می‌دانند که کشور ما با رشد و توسعه مراکز علمی و دانشگاهی به تولید، ثروت و قدرت می‌رسد بنابراین تحریم اقتصادی می‌کنند.

رتبه اول دانشگاه قم در میان دانشگاه‌های بین‌المللی ایران

رئیس دانشگاه قم نیز گفت: دانشگاه قم بر اساس آمار وزارت علوم، بین‌المللی‌ترین دانشگاه ایران است و در حال حاضر حدود ۴۰۰۰ دانشجو از ۱۹ کشور جهان در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.
حجت الاسلام احمد حسین شریفی رئیس دانشگاه قم گفت: ما در دانشگاه قم افتخار میزبانی بیش از ۱۰ هزار دانشجو در حال تحصیل را داریم و علاوه بر آن در حال حاضر حدود ۴۰۰۰ دانشجو از نوزده کشور جهان در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که دانشگاه قم به تبع آن بر اساس آمار وزارت علوم، بین‌المللی‌ترین دانشگاه ایران نیز است.

وی افزود: از دیگر ویژگی‌های برجسته دانشگاه قم این است که حدود ۷۰ نفر از اعضای هیئت علمی آن افزون بر این که دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی هستند در زمینه علوم اسلامی نیز مجتهد و صاحب‌نظر هستند و این یک ظرفیت علمی بسیار خوبی است.

رئیس دانشگاه قم ادامه داد: دانشگاه قم جزو دانشگاه‌های برتر و جامع ایران می‌ باشد که در بیشتر رشته‌های دانشگاهی در مقاطع گوناگون دارای اساتید برجسته و دانشجوان مستعد می‌ باشد.

وی با اشاره به سخن سردار سلامی گفت: ما آمادگی داریم در زمینه‌های گوناگونی نظیر؛ «استفاده مطلوب از توانایی‌های علمی، فنی و تجهیزاتی طرفین در راستای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاهی، برگزاری نشست‌های علمی مشترک و تبادل دانش و اطلاعات، همکاری اجرای پروژه های علمی، پژوهشی و فنی، مشارکت در احصا توسعه و کاربردی کردن فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف، تشکیل کارگروه‌های مشترک فرهنگی با رویکرد علمی و پژوهشی، کارگاهی و آزمایشگاهی با استفاده از تجارب علمی و ظرفیت‌های استاد و دانشجو همکاری داشته باشیم.

حجت الاسلام شریفی با اشاره به ظرفیت تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) دانشجویان اظهار کرد: رساله‌ها و پایان نامه‌های دانشجویان باید در خدمت نیازهای دانشی و نیازهای تقاضا محور استان قرار بگیرد و ما معتقدیم که پژوهش ها باید کاربردی و حل مسئله‌ای باشد تا یک مشکلی را بتواند حل کند. 

رئیس دانشگاه قم در خصوص هوش مصنوعی گفت: دانشگاه قم در این زمینه صاحب ایده هست و تاسیس دانشکده‌ای مربوط به علوم شناختی و هوش مصنوعی، جذب هیئت علمی و تمرکز در این زمینه در حال بررسی است و می‌تواند بسیار مفید واقع شود، در آینده هوش مصنوعی اثر گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف علمی دارد.

شریفی در ادامه بیان کرد: با توجه به پشتوانه علمی قوی دانشگاه قم در زمینه علوم‌انسانی، سرمایه‌گذاری در علوم شناختی، هوش مصنوعی و حوزه‌های بین رشته‌ای اثرگذاری ویژه‌ای در فضای ملی و بین‌المللی خواهد داشت.

فرمانده سپاه استان قم:‌سپاه قم به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌هاست

فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) قم نیز گفت: برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها ، مراکز پژوهشی سپاه قم به دنبال تفاهم نامه با دانشگاه‌های استان است.
سردار محمد رضا موحد در دیدار رئیس دانشگاه قم و امضا تفاهم‌نامه همکاری این دو مجموعه اظهار داشت:‌ هدف از امضاء تفاهم‌نامه با دانشگاه قم توسعه علمی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و استفاده از پتانسیل و ظرفیت متقابل دانشگاه و سپاه است.

وی مهم‌ترین پشتوانه نظام جمهوری اسلامی را مشروعیت مردمی و فرهنگ اعتقادی آن دانست و تصریح کرد: اگر مراکز علمی دانشگاه‌ها با فرهنگ بومی و اعتقادی تلفیق شود، قدرت کشور در برابر دشمنان چندین برابر خواهد شد.

فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) هدف اصلی دشمنان انقلاب اسلامی از تحریم اقتصادی را جلوگیری از رشد علمی دانشگاه‌ها دانست و گفت: دشمنان می‌دانند که کشور ما با رشد و توسعه مراکز علمی و دانشگاهی به تولید، ثروت و قدرت می‌رسد بنابراین تحریم اقتصادی می‌کنند.

رییس دانشگاه قم نیز دراین دیدار گفت: دانشگاه قم در این زمینه صاحب ایده بوده و با تاسیس دانشکده‌ای مربوط به علوم شناختی و هوش مصنوعی و جذب هیات علمی و تمرکز در این زمینه در آینده هوش مصنوعی اثر گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف علمی دارد.

حجت الاسلام احمد حسین شریفی بیان کرد: با توجه به پشتوانه علمی قوی دانشگاه قم در زمینه علوم انسانی، سرمایه‌گذاری در علوم شناختی، هوش مصنوعی و حوزه‌های بین‌رشته‌ای اثرگذاری ویژه‌ای در فضای ملی و بین‌المللی خواهد داشت.

وی گفت: ما در دانشگاه قم افتخار میزبانی بیش از ۱۰ هزار دانشجو در حال تحصیل را داریم و علاوه بر آن در حال حاضر حدود ۴۰۰۰ دانشجو از نوزده کشور جهان در این دانشگاه را داریم که دانشگاه قم به تبع آن بر اساس آمار وزارت علوم، بین‌المللی‌ترین دانشگاه ایران نیز است.

وی افزود: از دیگر ویژگی‌های برجسته دانشگاه قم این است که حدود ۷۰ نفر از اعضای هیات‌علمی آن افزون بر این که دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی هستند در زمینه علوم اسلامی نیز مجتهد و صاحب‌نظر هستند و این یک ظرفیت علمی بسیار خوبی است.

شریفی ادامه داد: دانشگاه قم جزو دانشگاه‌های برتر و جامع ایران است که در بیشتر رشته‌های دانشگاهی در مقاطع گوناگون دارای اساتید برجسته و دانشجوان مستعد است.

وی یادآور شد: ما آمادگی داریم در زمینه‌های گوناگونی نظیر؛ «استفاده مطلوب از توانایی‌های علمی، فنی و تجهیزاتی طرفین در راستای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاهی، برگزاری نشست‌های علمی مشترک و تبادل دانش و اطلاعات، همکاری اجرای پروژه‌های علمی، پژوهشی و فنی، مشارکت در احصا توسعه و کاربردی کردن فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف، تشکیل کارگروه‌های مشترک فرهنگی با رویکرد علمی و پژوهشی، کارگاهی و آزمایشگاهی با استفاده از تجارب علمی و ظرفیت‌های استاد و دانشجو همکاری داشته باشیم.

شریفی با اشاره به ظرفیت تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) دانشجویان اظهار کرد: رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویان باید در خدمت نیازهای دانشی و نیازهای تقاضا محور استان قرار بگیرد و ما معتقدیم که پژوهش‌ها باید کاربردی و حل مسئله‌ای باشد تا یک مشکلی را بتواند حل کند.

سپاه قم به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌هاست

امضای تفاهم‌نامه علمی، پژوهشی و آموزشی بین سپاه و دانشگاه قم

در ادامه این نشست تفاهم‌نامه همکاری در راستای توسعه علمی، پژوهشی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ قم، بین سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) و دانشگاه قم به امضا رسید.

ارتباط سپاه با دانشگاه و ادارات گامی برای تسریع در توسعه و پیشرفت قم

معاون دانش و پژوهش سپاه استان قم نیز در حاشیه امضای تفاهم‌نامه علمی، پژوهشی و آموزشی بین سپاه و دانشگاه قم گفت: اگر پل ارتباطی بین دانشگاه، سپاه، سایر نهادها و ادارات ایجاد شود پیشرفت و توسعه استان در زمان سریع‌تری به ثمر خواهد نشست.
سرهنگ علی‌اکبر شفیعی هدف از این همکاری را پاسخ به نیازهای دانشی و پژوهشی استان دانست و گفت: این تفاهم‌نامه در راستای تقویت و توسعه علمی، پژوهشی، فعالیت‌های فرهنگی، افزایش سطح دانش و مهارت و بهره‌برداری از ظرفیت‌ها، امکانات و توانمندی‌های دو مجموعه به منظور حل مسائل و مشکلات اولویت دار استان صورت گرفت.

معاون دانش و پژوهش سپاه استان قم با بیان اینکه دانشگاه قم توانایی علمی بالایی برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد و باید از این پتانسیل خوب استفاده کرد، اظهار داشت: اعتقاد ما بر این است که اگر پل ارتباطی بین دانشگاه و سپاه و سایر نهادها و ادارات ایجاد شود پیشرفت و توسعه استان در زمان سریع‌تری به ثمر خواهد نشست.

وی ارتباط عمیق و وسیع بین دانشگاه و سپاه در این شرایط حساس و تحریم را ضروری دانست و بیان داشت: نگاه سردار موحد فرمانده سپاه قم و ارشد نظامی استان قم یک نگاه علمی، تحول‌خواه و تحول‌آفرین است و همکاری و تعامل خوبی با سایر نهادها و ادارات ایجاد کرده است.

وی افزود: دانشگاه قم یک دانشگاه مهم، شناخته‌شده و دارای سابقه طولانی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی است و از اساتید برجسته و عالی‌رتبه باسابقه علمی بالایی برخوردار است و می‌تواند خدمات علمی، پژوهشی و فرهنگی و آموزشی خوبی به جامعه ارائه دهد.

پایان پیام

true

true
false
true