×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

آیت‌الله سعیدی قهرمانی روح‌الله رستمی در مسابقات پارالمپیک را تبریک گفتسومین مدال طلا پارالمپیک بر گردن حسین گلستانی آویخته شدآیین بزرگداشت شهدای قیام ۱۷ شهریور در قم برگزار شدسال جدید تحصیلی حوزه‌ های علمیه آغاز شدتاکید استاندار قم بر اجرای طرح‌های تشویقی برای تسهیل ازدواج و فرزندآورینمایشگاه یاد یاران در قم برپا می‌شودیادواره ۸۳ شهید دهستان نیزار قم برگزار شدبازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قمکاهش 15 درصدی تعداد زائران اربعین اعزامی با ناوگان عمومی دراستان قمسفیر سودان به حرم مطهر حضرت معصومه(س)مشرف شدبرخورد دو خودروی سواری در محور دلیجان به قم با 8 کشته و مجروحخدمت‌رسانی به زائران خارجی در مسجد مقدس جمکران۱۰۰ میلیارد تومان به تملک اراضی در منطقه ۲ شهر قم اختصاص یافتافتتاح رسمی تقاطع غیر همسطح شهدای جبهه مقاومت در ورجاننزدیک به دو هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه در قم پرداخت شدقاچاق سوخت یارانه‌ای به جای صادرات هیدروکربن در قمتقاطع غیر همسطح باغیک_تفرش به بهره برداری رسیدنصب تابلو هشدار خطر غرق شدگی در سدها و حریم رودخانه های قمکمبود پارکينگ معضل اصلی ترافيک در شهر قمنشست مجمع نمایندگان استان قم برگزار شد
true
«گرد و غبار» میراث شومی که دولت روحانی برای قم برجای گذاشت!
انتصاب مدیران غیرمتخصص، بی‌توجهی به دیپلماسی آب و تأمین حقابه‌های کشور، نابودی بیشتر تالاب‌ها و ‌واگذاری مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به وزارت جهاد کشاورزی در هشت سال دولت روحانی باعث شد تا رشد بیابان‌زایی همچنان تداوم داشته و معضل ریزگردها ادامه‌دار باشد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل از قم نا؛شاید زمانی که معصومه ابتکار می‌گفت: «آلودگی هوا دارد به تدریج عادی می‌شود»؛ کمتر کسی فکرش را می‌کرد که پیش‌بینی رییس پیشین سازمان حفاظت از محیط زیست کشور محقق شده و این معضل به مهمان همیشگی برای برخی استان‌ها تبدیل شود.

وقوع پدیده «گرد و غبار» چند سالی است که به معضلی دست و پاگیر تبدیل شده و نفس بسیاری از هموطنانمان بند آورده است. در این بین اگرچه کاهش بارش‌ها، خشکسالی و تغییرات اقلیمی عمده‌ترین علل وقوع پدیده «گرد و غبار» در کشورمان هستند؛ با این وجود عدم ارائه راهکار عملی و نبود برنامه‌ریزی مدون در هشت سال دولت روحانی موجب شده است تا شمار روزهای آلوده‌ حاصل از این پدیده طی این سال‌ها فزونی یابد.

افزون بر این انتصاب مدیران غیرمتخصص در سازمان‌های «حفاظت‌ محیط ‌زیست» و «جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری»، بی‌توجهی به دیپلماسی آب و تأمین حقابه‌های کشور، نابودی بیشتر تالاب‌ها و ‌واگذاری مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به وزارت جهاد کشاورزی در هشت سال دولت روحانی باعث شد تا رشد بیابان‌زایی همچنان تداوم داشته و معضل ریزگردها ادامه‌دار باشد.

یکی از این مدیران، معصومه ابتکار است که با مدرک غیرمرتبط با مسائل محیط‌ زیستی، عهده‌دار سازمان حفاظت از محیط زیست کشور شد. البته فاجعه به اینجا ختم نشد و ابتکار در طول ریاست خود بر این سازمان، به‌جای بهره‌گیری از نظرات کارشناسی و پیگیری مجدانه معضلات مرتبط با حیطه کاری خود، ترجیح داد که به فعالیت‌های سیاسی بپردازد.

برای نمونه ابتکار در حالی طی جلسه‌ دانشجویی که با عنوان کاری در آن حضور یافته بود، از وعده «رفع حصر» سران فتنه سخن می‌گفت که درست در همان روزها، استان خوزستان به دلیل درگیری با پدیده «گرد و غبار»، شرایط بغرنجی را سپری می‌کرد.

پس اعتراضات گسترده به عملکرد ابتکار، وی برای حل معضل «گرد و غبار» به‌تشریح مسئله و ارائه راهکارهایی روی آورد که برخی از آنها دست نیافتنی بودند و این گونه دوران تصدی خود بر یکی از مهم‌ترین سازمان‌هایی که با جان و سلامت مردم سر و کار دارند را گذراند.

شاید غیر قابل باور باشد ولی رییس پیشین سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در حالی راه‌حل پدیده «گرد و غبار» را به نابودی داعش گره می‌زد که بخش اعظم این معضل در استان‌های غربی و جنوبی، منشا داخلی داشت!
پایان پیام

true

true
false
true