×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

کمبود مدارس قم طی چهار سال آینده رفع می‌شودپرونده های حوادث ترافیکی و نزاع و درگیری در قم افزایش یافتمدیران استان موظف به پاسخ‌گویی به خبرنگاران هستند تقدیر استاندار و فرماندار قم از اصحاب خانه مطبوعاتطی چهارماهه نخست سالجاری، ورود خودرو به استان قم 10درصد کاهش یافته استاعزام جمعی از کارکنان اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم به پایانه شهید رئیسی شهر مهران برپایی 7 موکب اربعین در جوار بقاع متبرکه شاخص قم توسط اوقاف۲۵۴ حافظ قرآن در آزمون شفاهی مدرک تخصصی قم ارزیابی شدندروابط عمومی اداره‌ کل تعزیرات حکومتی استان مورد تقدیر قرار گرفتچهارشنبه ادارات قم تعطیل شدهیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم مشخص شدندخبرنگاران از روند اجرا و پیشرفت چند طرح عمرانی مهم استان قم بازدیدکردندبرترین بانوان کیک‌بوکسور قم در جام شهدای وطن معرفی شدند۸۰ خادم امامزادگان قم به سامرا اعزام شدندقم نائب قهرمان جوجیتسو کشور شدگره مونوریل و متروی قم را همچون فرودگاه قم باز کنیدهمه مسئولان استان برای تکمیل فرودگاه قم همکاری کنند طی چهار سال آینده پوشش فاضلاب قم به 70 درصد می رسدارائه خدمات مطلوب در اماکن خدماتی آزادراه قم-کاشان به زائران اربعینجشنواره رسانه‌ای «روایت آب» در قم برگزار می شود
true
۳ واحد صنعتی با ظرفیت اشتغال‌ مستقیم ۱۵۰ نفر در قم افتتاح شد
استاندار قم امروز از ۳ واحد صنعتی به مناسبت روز ملی صنعت و معدن با ظرفیت اشتغال ۱۵۰ نفر بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛۳ واحد صنعتی در شهرک صنعتی شکوهیه و محمودآباد به مناسبت روز ملی صنعت و معدن با حضور استاندار قم افتتاح شد. این ۳ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری هزار میلیارد ریالی توانسته‌اند برای ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی کند.

استاندار قم در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروزه شاهد رشد خوبی بخش تولید و واحد‌های صنعتی در استان هستیم علاوه بر آن بخش عمده‌ای از امور تولید به دست جوانان استان سپرده شده است.

شاهچراغی افزود: جوانان قمی علاوه بر حضور موثر در مسائل فرهنگی و اجتماعی امروزه نقش پررنگی در حوزه تولید و صنعت داشته و پیش‌قدم هستند. متاسفانه گاهی اوقات موانعی مانند کمبود منابع مالی باعث ایجاد مشکلاتی در واحد‌های صنعتی می‌شود که این مسئله را می‌توان با تعامل بانک‌ها حل کرد.

استاندار قم خاطرنشان کرد: آنچه که ما توصیه و تاکید داریم این است که سرعت این تعامل و همکاری میان بانک‌ها و واحد‌های تولیدی باید افزایش یابد.

شاهچراغی ضمن تاکید بر مهارت‌افزایی جوانان در حوزه‌های مختلف گفت: تقاضایی از خانواده‌های گرامی داریم این است که فرزندان خود را به سمت‌ آموزش های مهارتی تشویق کنند مهارت‌افزایی جوانان قمی و اشتیاق به کار و تلاش موضوعی است که نسبت به آن باید اهتمام ویژه‌ای داشت.

وی در ادامه با اشاره به لزوم کاهش وابستگی تولید به کشورهای خارجی تاکید کرد: واحد های تولیدی که امروز افتتاح شدند محصولاتی را تولید خواهند کرد که در گذشته از کشورهای خارجی وارد و به واسطه آن هرساله ارز بسیاری از کشور خارج شده است.

استاندار قم با اشاره به اینکه حمایت از تولید داخلی باعث افزایش اشتغال‌زایی می‌شود، افزود: آنچه که باید در دستور کار همه مسئولین قرار بگیرد بها دادن به تولید داخل و حمایت از تولیدکنندگان داخلی است که باعث کاهش نرخ بیکاری و تقویت چرخه اقتصادی می‌شود.

شاهچراغی درخصوص کمبود برق واحد‌های تولیدی استان ابراز کرد: از ۱۶ هزار هزار مگاوات کمبود برق در کشور، دولت سیزدهم با اصلاح سیاست‌ها و اهمیت به حوزه انرژی موفق شد ۶ هزار مگاوات از کمبود برق را تامین نماید.

وی در پایان افزود: برای حل مشکل کمبود برق واحدهای صنعتی در بدنه دولت تصمیماتی گرفته شده است که در حال پیاده سازی می باشد و حل کامل این مشکل که ریشه آن در سیاست های گذشته است نیاز به زمان دارد.

اکبر ابدالی نیز روز سه‌شنبه درحاشیه آیین افتتاح طرح‌های صنعتی استان قم، بیان داشت: در مجموع برای بهره‌برداری از طرح‌های یاد شده که نقش مهمی در افزایش سطح تولید محصولات صنعتی استان خواهند داشت، یک هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت انجام شده‌ است.

وی افزود:‌ درجریان برگزاری مراسم امروز، بهره‌برداران این طرح‌های صنعتی به صورت رسمی فعالیت خود را در زمینه طراحی و ساخت انواع ماشین آلات صنعتی، مسواک و محصولات بهداشتی، کالاهای سلامت محور، ورق فشرده چوبی و لوازم یکبار مصرف پزشکی، آغاز کردند.

مدیر صمت قم ضمن بازدید از روند ساخت تونل حرارتی خط تولید الیاف شیشه در شرکت برنا گستر پارسی، تاکید کرد: ایجاد و بهره‌برداری از واحدهای تولیدی در قم محدود به مناسبت‌های خاص نیست و ما در تمامی ایام سال شاهد استقبال پرشور فعالان اقتصادی برای راه‌ اندازی کسب و کار مورد نظرشان در این بخش هستیم که این موضوع نشان دهنده حرکت رو به رشد فعالیت‌های تولیدی استان است.

پایان پیام

true

true
false
true