×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اعزام بالگرد اورژانس قم به صحنه واژگونی پراید در محور اراک – سلفچگانمتهمان شرکت هرمی با ترفند استخدام‌های دولتی در قم دستگیر شدندتعیین تکلیف ۹۰۰ پرونده قاچاق،فروش اموال تملیکی و رفع تصرف از ۳۹۰ هکتار از اراضی در قماربعین بیش از آن که امام حسینی باشد، امام زمانی استوضعیت هوای قم در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار داردخسارت وارده در جنگ 12 روزه رژیم صهیونی در استان قم بررسی شدتقدیر نماینده مردم قم از پیگیری‌های مؤثر استاندار قم در احیای پروژه فرودگاه 2000 دانش‌آموز قمی از طرح نشاط معنوی اوقاف بهره مند می شوندبرگزاری پنجمین محفل ادبی پروانه‌ها در مجتمع فرهنگی هنری یادگار امام (ره)دیدار رئیس سازمان بهزیستی کشور با نماینده آیت الله سیستانی در قم پنج سامانه ثبت تخلف در محور‌های مواصلاتی استان قم نصب شدپاسخ بعدی ایران در صورت حماقت صهیونیست‌ها کوبنده‌تر خواهد بودمدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قم معرفی شدمدیرکل جدید آموزش‌وپرورش استان قم منصوب شدقم می‌تواند الگوی مدیریت اخلاق‌محور در ترویج فرهنگ دفاع مقدس باشداهدای پرچم متبرک حرم حضرت فاطمه معصومه(س) به رئیس اورژانس کشوریک فقره پرونده مالی به مبلغ ۸۴۱ میلیون تومان با موفقیت به صلح و سازش رسیدتاریخ می گوید که برنده کسی است که سمت وطن می ایستدافتتاح المان شهید گمنام در بوستان لاله قمایجاد 9 مجموعه ورزشی برای استفاده رایگان شهروندان در بوستان‌های منطقه 5
true
اولین گروه از حجاج تمتع استان قم راهی سرزمین وحی شدند
مدیر حج و زیارت استان قم گفت: نخستین گروه از حجاج این استان بامداد امروز از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) عازم سرزمین وحی شدند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید حسین موسوی رابطی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بامداد امروز در قالب نخستین کاروان اعزامی قم،‌ تعداد ۱۸۰ نفر عازم کشور عربستان برای به جا آوردن اعمال حج واجب شدند.

وی با اشاره به این که گروه اعزامی مدینه قبل می باشند گفت: حاجیانی که مدینه قبل می باشند از ششم خرداد تا بیست و هشتم همین ماه به عربستان اعزام می شوند و اعزام زائران مدینه بعد از ۱۳ خرداد آغاز شده و تا ۱۴ تیر ادامه می یابد.

مدیر حج و زیارت قم از اعزام ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از این استان به حج تمتع در سال جاری در قالب ۱۵ کاروان خبر داد و افزود: کلاس‌های آموزشی ویژه حجاج از ۱۷ فروردین امسال شروع شد و در قالب آن افراد مدینه قبل ۱۰ جلسه و حجاج مدینه بعد ۱۲ جلسه آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه میانگین سنی زائران سرزمین وحی در قم بالای ۵۰ سال است گفت: با توجه به این که در سال ۹۹ به دلیل شیوع کرونا حجاج به سرزمین وحی اعزام نشدند و در سال ۱۴۰۱ نیز عربستان اجازه ورود افراد ۶۵ سال به بالا را نداد امسال کاروان‌های اولیه‌ای که در قم تکمیل شدند را افراد مسن تشکیل می‌دهند.

وی اظهار داشت: شوق و اشتیاق حجاج قمی برای تشرف به حج غیر قابل وصف بود و در فاصله کوتاهی گروه‌های حج در قم تکمیل شد.
پایان پیام

true

true
false
true