- 6 خرداد 1402
- کد خبر 17065
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛طاهره غفاری در گفت و گو با کارشناس خبر این اداره کل در مورد این خبر اظهار داشت: طرح «پایش و ارتقای تندرستی زنان و دختران از منظر آمادگی جسمانی و فعالیت بدنی» ویژه زنان شاغل، همسران و دختران همکاران - افتتاحیه این طرح با حضور مدیر کل ورزش و جوانان برگزار گردید.
وی افزود: این طرح با حضور بیش از 40 نفر از بانوان، همسران و دختران اداره کل ورزش و جوانان استان قم به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت طبق برنامه در سالن ورزشی دو هزار نفری شهید حیدریان به انجام رسید.
دبیر شورای آموزش و پژوهش اداره کل ورزش و جوانان ابراز کرد: در قسمت آغازین این طرح شاهد حضور مدیر کل ورزش و جوانان استان بودیم که در اهمیت سلامت قشر بانوان با ابراز این نکته که دختران امروز، مادران آینده هستند به ایراد سخن پرداختند.
غفاری در ادامه از سرکار خانم سیده لیلا عنبری مسئول امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان قم که در برپایی این برنامه زحمات زیادی را متقبل شدند تقدیر و تشکر نمود.
پایان پیام
این مطلب بدون برچسب می باشد.