×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
ایجاد 16 هزار مترمربع فضای سبز با احداث یک تقاطع در قم؛
true
تقاطع غیرهمسطح شهدای روحانیت بصورت غیر رسمی به بهره برداری رسید
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: پل شهدای روحانیت در تقاطع بلوار امام رضا(ع) و یادگار امام در مراحل پایانی عملیات عمرانی است و طی ماه‌های اخیر به‌صورت موازی مراحل تهیه طرح کاشت و آماده‌سازی سطح برای کاشت انجام‌شده است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛پیام جوادیان با اشاره به احداث فضای سبز تقاطع شهدای روحانیت اظهار کرد: پل شهدای روحانیت در تقاطع بلوار امام رضا و یادگار امام در مراحل پایانی عملیات عمرانی است و طی ماه‌های اخیر به‌صورت موازی مراحل تهیه طرح کاشت و آماده‌سازی سطح برای کاشت انجام‌شده است.

وی با بیان اینکه عملیات عمرانی پروژه در مراحل پایانی بوده و همزمان اجرای مراحل کاشت نیز در حال انجام است افزود: وسعت فضای سبز این پروژه بیش از ۱۶ هزار مترمربع است که در طرح کاشت آن با توجه به محدودیت‌های مختلف ازجمله منابع آب، شوری آب، محدودیت کاشت چمن و... تلاش شده با استفاده از گونه‌های سازگار و با بهره‌وری بالا مثل گل محمدی، زیتون، انار و گونه‌های گل‌دار زینتی ازجمله رز و نسترن طرح قابل قبولی ارائه شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: در این طرح تلاش شد علاوه بر رعایت همه محدودیت‌ها حداکثر زیبایی منظر را در نظر گرفته و شرایط ایمنی ترافیک را در طرح پیش‌بینی کنیم. این پروژه متصل به شبکه آب خام و به‌صورت کامل با سیستم آبیاری قطره‌ای اجرایی شده است.
پایان پیام

true

true
false
true